• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

E biz napalim 9 aydir kankayiz :KK70:saka bi yana bugun aklima sey geldi. Belki de diyorum artik adamin tahammulu kalmadi ondan mi son zamanlarda bu kadar tartisir olduk acaba o_O esim duskun de bi adamdi. Ne hastayim dan anlardi ne halim yokdan. Bi oglu durdurabildi. Ama son zamanlarda cok dile getiriyordu. Bi dogumu yapsaydin kilolari verirsin geri demi filan... kac ayda eski haline donersin diye pazarlik yapiyo. Eski halimi de gordun suan ki halimi de canim. Benim kendimden cok bi umudum da kalmiyo yavas yavas ama insallah veririm bu kilolari yoksa isimiz var:KK50:
Adamın zaafını bulmuşsun işte,sen doğumu yapta bi hayırlısıyla o konuda süründür sende onu.engelledim seni de:KK70:

Çok teşekkür ederiz teyzesi,evlatlarımız saglıkla gelsinlerde başımız gözümüz üstüne :KK66:

Amin devrem ,Ha bir gün önce ha bir gün sonra yavrulamızın ve bizim sağlığımız yerinde olsun da....Anlaşıldı ağlama modunda olmaya devam:KK76:

Amiinn özlemciğim,Hakkımızda ne hayırlı ise onu yaşayalım hep beraberce inşaallah:KK36:

Bu sabah iki yumurtayı soyamadım,yemek yerken sürekli ekmek çatal düşürüyorum,hele telefonla konuşmak zulum.İnan uyuşukluguna alıştım yeterki zonklamasın.Rabbim şafi ismi ile bizlere muamele eylesin canım benim :KK66:

Takipteyim diyorsun yani:KK55: iyi oldugun anlara güvenip haldır huldur iş yapma diger yazılarınıda okudum eşine kızıp seni zorlayacak dururmlara sokma ceremesini yine sen çekersin.sancın olur sen aglar üzülürsün eşin sadece bakar yüzüne çünkü acının dozunu bilemez,sonra döner arkasına yatar.benden sana ister abla ister arkadaşın olarak tek tavsiyem eşinin üzerine çok düşme,aramalarını azalt ama triplenerek değil,amiyane olacak ama ipini kısa tutma uzat ipini gitsin.sen üzerine düşüp aramalarınla boğuyor olabilirsin.kadın ve erkeğin fıtratları çok farklı senin hassas davrandıgın şey ona sıradan gelir.unutma bunları tamam mı şekerim kendini mutlu etmeye bak son demlerde en gerekli olan şeyler bunlar....

8 eylül son adet tarihim ve her pazartesi yeni haftaya giriyorum,doguma gireceğim gün pazartesi 39. haftaya girdiğim gün oluyor. Senin son adet tarihin nedir canım?

Hayırlı dogumlar olsun canım.sağlıkla,mutlulukla al evladını kucagına,miss kokusunu ciğerlerine kadar çek bizim içinde :KK36:

Hay maşaallah canım benim ne güzel heyecan var bende inanılmaz gerginlik oluyor.oysaki iki ay önce ameliyat için bu evreleri geçirmiştim.ama bunun sonucunda kızımızı alacagız kucagımıza.kilosu da maşaallah subhanallah harikaaaaa boyu nasıl peki? Herşeyin yerli yerinde ve yolunda gidiyor :nazar:ALLAH nazarlardan esirgesin ,oku kendini ve kızını lütfen. Bu arada odasına,detaylarına ve düzenine bayıldım sağlıkla,mutlulukla,huzurla kullanın:KK46::nazar:
Tesekkur ederiz teyzesi daha iyileri sizin olsun inşallah.Kızımin boyunu sormayı unuttum sanırim ama 51 olabilir.Ameliyat gecesi heyecandan uyuyamam zaten bol bol dua eder okurum inşallah.

Önce geçmiş olsun canım sonra gözün aydın günümüz belli olmuş kızına da kırkbinkere maşallah sen antalya da hangi hastanede doğum yapacaksın bu arada hazırlıklar ve temizlik için kolay gelsin
Tesekkürler canım.Medstar Topçularda yapacağım doğumu.Ünal Yirmibeş doktorum.Muhteşem bir doktor.Medicale gidiyordum 6. ayimda degistirdim iyi ki de değiştirmişim.

Slm annisler biz artik uc kisi olduk epudural anestezi ile korkularım bosa cıktı bırakın agrıyı sızı bile hissetmedm aynı zamanda dogum bitene kadar konustuk oradakilerin hepsi ile iyiki genel olmamısım diuorum bbgmiz cok iii cok sukur Sancısı var kuzumun sadece en kısa zamanda rabbim sizide kurtarsın atkadaslarrr insan bakmalara doyamıyor:KK15:
Ayy maaşallah size.Gözün aydın canım.Darısı bize inşalah.Ne güzel korlulacak bişey yokmuş gördünmü bak.Hayırli olsun.

Gunaydın annisler sabaha kadar gozumu kırpmadım kucagımda dıruyo sepete yatordım mı baslıo aglamaya sıpam bu arasa gercekten epudura hic birsey yokmus genelden kat kat iyii dusunun kızlar derim
Ayyy yerim ben onu çok güzel yaaa ayin 3 u gelsede bende alsam kucağıma:KK73:

supersin canim ne guldum sabah sabah. sana ihtiyacim yok msjini gayet iyi almis bence :KK70::KK70::KK70:

Canim beni heryerden engellemis dengesiz tel mesaj whatsapp face bile dusun artik :KK70: bende o oyle yapinca sinirimden onun aramalarini mesajlarini engellemistim. Gorsun bakalim noluyo die. Sonra aksam ustu babam aradi napiyon nasilsin filan dedi. Canim istio dedigim bi meyve vardi onu almis. Sevdigim yemekten yapmislar. Bide yalniz misin dedi evet dedim. Sinirlendi. Hazirlan kardesini gonderiyorum alsin gelsin seni dedi. Tm dedim ciktim gittim. Benim okuzum eve gelmis anahtari yokmus disarda kalmis beni 14 kerecik aramis:KK70: sonra annemi aradi merve ordami diye. Annem tlfnu bana verdi ama nasil sinirlenmis anlatamam. Kuplere binmis. Bi saattir kapidayim komsuda filandir gelir nasilsa dedim diyo. Neyse canimmm intikamimi aldim azcik da olsa sogudu icim :KK76::KK76::KK76: kaldirdim engelini bida biyere giderken haber ver dedi. Bende ben kaldirmiycam engelini catla patla boyle dedim :KK54:

olabilir valla :-) ama canim bence bu halin daha guzel yuzun gozun ay gibi maasallah ben seni cok begendim boyle. bence kocan kiskaniyodur seni :63::63:

E biz napalim 9 aydir kankayiz :KK70:saka bi yana bugun aklima sey geldi. Belki de diyorum artik adamin tahammulu kalmadi ondan mi son zamanlarda bu kadar tartisir olduk acaba o_O esim duskun de bi adamdi. Ne hastayim dan anlardi ne halim yokdan. Bi oglu durdurabildi. Ama son zamanlarda cok dile getiriyordu. Bi dogumu yapsaydin kilolari verirsin geri demi filan... kac ayda eski haline donersin diye pazarlik yapiyo. Eski halimi de gordun suan ki halimi de canim. Benim kendimden cok bi umudum da kalmiyo yavas yavas ama insallah veririm bu kilolari yoksa isimiz var:KK50:

Gunaydın annisler sabaha kadar gozumu kırpmadım kucagımda dıruyo sepete yatordım mı baslıo aglamaya sıpam bu arasa gercekten epudura hic birsey yokmus genelden kat kat iyii dusunun kızlar derim
Ayy maşallah canımmm. Gözün aydın. Darısı bizlere inşallah. Senden ayrılamıyor demekki :)) süt durumunuz nasıl canım. Emebiliyormu seni bebeğin?

Günaydın güzel arkadaşlarım, yoldaşlarım. Bizleri meleklerimize yaklaştıran yeni bir güne daha merhaba :)) bugün bizimde kontrolümüz var. Bakalım nasılız? Kasık ağrılarım ve alttan batmalarım var bir kaç gündür. ayağa kalkarken ve sonra yürürken bazen çocuk düşecek gibi hissediyorum. Karnımı tutarak yürüyorum :)

ozlemez miyim. Ozellikle gsceleri alsam onlari icime zaten bir lokmaliklar. eskisi gibi icerde kipirdanip dursalar. Ben de sadece ne tarafima yatsamda rahat etsem diye dusunsem :))
ama sabah olup da bizim pasalarin kwyfi yerine gelince vazgeciyorum iyi ki dogurmusum sizi demekten bir hal oluyorum. Ben uykusuzluga dayanamiyorum galiba. Birinin ihtiyaclari bitmeden digeri kalkiyor hic zaman kalmiyor.
Yeni duzen demissin ya okurken gulumsedim. Cunku bir duzenimiz yok bizim :))
oyle tatli tatli, yorgun argin, uykulu uykusuz geciyor gunlerimiz
Nedense sana coooookkk katildim:)

Back