Çok teşekkür ederiz teyzesi,evlatlarımız saglıkla gelsinlerde başımız gözümüz üstüne
Amin devrem ,Ha bir gün önce ha bir gün sonra yavrulamızın ve bizim sağlığımız yerinde olsun da....Anlaşıldı ağlama modunda olmaya devam
Amiinn özlemciğim,Hakkımızda ne hayırlı ise onu yaşayalım hep beraberce inşaallah
Bu sabah iki yumurtayı soyamadım,yemek yerken sürekli ekmek çatal düşürüyorum,hele telefonla konuşmak zulum.İnan uyuşukluguna alıştım yeterki zonklamasın.Rabbim şafi ismi ile bizlere muamele eylesin canım benim
Takipteyim diyorsun yani
iyi oldugun anlara güvenip haldır huldur iş yapma diger yazılarınıda okudum eşine kızıp seni zorlayacak dururmlara sokma ceremesini yine sen çekersin.sancın olur sen aglar üzülürsün eşin sadece bakar yüzüne çünkü acının dozunu bilemez,sonra döner arkasına yatar.benden sana ister abla ister arkadaşın olarak tek tavsiyem eşinin üzerine çok düşme,aramalarını azalt ama triplenerek değil,amiyane olacak ama ipini kısa tutma uzat ipini gitsin.sen üzerine düşüp aramalarınla boğuyor olabilirsin.kadın ve erkeğin fıtratları çok farklı senin hassas davrandıgın şey ona sıradan gelir.unutma bunları tamam mı şekerim kendini mutlu etmeye bak son demlerde en gerekli olan şeyler bunlar....
8 eylül son adet tarihim ve her pazartesi yeni haftaya giriyorum,doguma gireceğim gün pazartesi 39. haftaya girdiğim gün oluyor. Senin son adet tarihin nedir canım?
Hayırlı dogumlar olsun canım.sağlıkla,mutlulukla al evladını kucagına,miss kokusunu ciğerlerine kadar çek bizim içinde
Hay maşaallah canım benim ne güzel heyecan var bende inanılmaz gerginlik oluyor.oysaki iki ay önce ameliyat için bu evreleri geçirmiştim.ama bunun sonucunda kızımızı alacagız kucagımıza.kilosu da maşaallah subhanallah harikaaaaa boyu nasıl peki? Herşeyin yerli yerinde ve yolunda gidiyor
ALLAH nazarlardan esirgesin ,oku kendini ve kızını lütfen. Bu arada odasına,detaylarına ve düzenine bayıldım sağlıkla,mutlulukla,huzurla kullanın