- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malzemelerini su dolu bi tencereye koyup basbayağı kaynatıyosun.en az 10dk fokur fokur kaynamalı yada ebebekte fln satılan sterilize tabletler var,onlardan alırsanda su dolu kaba bi tane atıyosun,eriyo,sonra malzemelerini koyup bekleyiyosun.bunda kaynatma yok,mikrop kırma işini tablet yapıyo.burun aspiratörünü kaynatmana gerek yok,tırnak makasınıda.bu gibi aletletleri saf alkolle sterile edebilirsin.Kızlarrr şu biberon felan kaynatma nasıl oluyor biri bana anlatabilirmi bide turnak makası burun aspiratörü tarak felan gibi malzemelerde yıkanmalımı
ben de aynı durumdayım canım boşver Allah sağlık versin üstesinden geliriz her şeyin...
Görmemiştim o tabletlerden... Ama içim rahat etmez nede olsa kimyasal... Kaynatmadan önce sabunlayım dimi?Malzemelerini su dolu bi tencereye koyup basbayağı kaynatıyosun.en az 10dk fokur fokur kaynamalı yada ebebekte fln satılan sterilize tabletler var,onlardan alırsanda su dolu kaba bi tane atıyosun,eriyo,sonra malzemelerini koyup bekleyiyosun.bunda kaynatma yok,mikrop kırma işini tablet yapıyo.burun aspiratörünü kaynatmana gerek yok,tırnak makasınıda.bu gibi aletletleri saf alkolle sterile edebilirsin.
Tsk ederim canim benim kilo pek iyi bise deil sonucta ama napalim. Anne oluyoruz biz kilolarimiz ogluslarimizdan oldu. Ben bugun tartildim uzun zamandir cesaret edip cikmiyordum baskule 75 kilocuk olmusum yani 19 kilo almisimolabilir valla ama canim bence bu halin daha guzel yuzun gozun ay gibi maasallah ben seni cok begendim boyle. bence kocan kiskaniyodur seni
Doğursun en fazlakızlar bebegin suyu azalmis dr ctepri tekrar gorelim dedi. ogleden sonra da dopplerle bakicak ne olur sizce
Super fikirAdamın zaafını bulmuşsun işte,sen doğumu yapta bi hayırlısıyla o konuda süründür sende onu.engelledim seni de
Yani,sabunlaman şart değil.illada yıkamadan içine sinmezse biberonlar için özel temizleyiciler var.yine ebebekte bulabilirsin onlardan.Görmemiştim o tabletlerden... Ama içim rahat etmez nede olsa kimyasal... Kaynatmadan önce sabunlayım dimi?
Bende fikirden bol bişey yok da icratta zayıfım ben deSuper fikir
Canim bnim hosgeldin 4 haziran sezeryan icin gun verdi dr um. Bi haftam kaldi yaniMerhaba herkeseeee
sensizim89 ay 20 gunmu kaldi dogurmana. Coook sevindim cook. Hadi hayirlisi cnm. Yazarsin artik bizlere. Cok opuyorum. Sevgiler...
Aynen kuzum. Gece 3 e kadar dolandim durdum bnde. Agrim sancim da yoktu ama karnim sıkıstiriyo rahatsiz oluyorum bi o yana bi bu yana hic bi posisyonda uyuyamadim. Bide dun eve sivrisinek girmis halbuki heryerde sineklik var. Her yerimi yemis. Buldu tatli hatunu pislik kasinmaktan uyuyamadim 6 ya kadar oyle boyle yatakta durdum 6 gibi kalktim baktim nasilsa uyuyamiyorum dogumdan sonra da oglumdan gozumu alip uyuyamam artikUykuuu anlasildi bu yaz yook ...
O kadar minnah tıkacı nerden bulcanen ufağı bile bizim eşşek kadar oğlanın kulağına zor giriyodu.ay kıyamamda ben tıkaç mıkaç,bide iki taneler,kimi tıkadın kimi tıkamadın karmakarışık olurben hiç duymamıştım yıkanabildiğini,aksine yıkanınca yumuşadığı için geç düşüyor diye 2-4 gün düşmesini beklemek gerek diye biliyorum.ben de öyle biliyordum ama yeni doğum yapan bir arkadaşımın doktoru yıkayın demiş göbek bağı da daha çabuk düşüyormuş hatta bölge yumuşuyormuş.
kulaklara tıkaç takalım olmaz mı
Ayy ben anneme dedim ki bn sizinle yaylaya gelcem ama burda interneti nasil yapicaz dedim. Tabletim var ama interneti 1 gb. Esime soyliyimde kotasini artirsin burda cekerse filan dedim. Annem bi kahkaha atti ki gormen lazim. Ayy mervoos cok hossun intenet artik bebek baska seye firstin kalmaz ki dedi. E cocuk uyuyunca napcam o zaman girerim dedim. O uyuyunca sende uyuyacaksin mecburen dedi. Kardesimde diyo ki abla altini degistir karnini doyur ver bana ben bkarim sen takil netine diyo. Kardesim erkek 22 yasinda. Sen kendine bak da ogluma ben bakarim dedim Yine gelirim ben canim ama firsat oldukca tabi bu kdar guzel dostlari kaybetmek istemem@lizz_1702 , melina1983 , sensizim89 ,@KNTMMM ,@SERENAD_1 ,@cherryviolinist , C A N O ,@erre ,@hayattt21 ... Ve diğer tüm 36'yı devirmiş dava arkadaşlarım....önümüzdeki bir kaç hafta içinde herbiriniz bir bir kuzularınıza kavuşup burayı terk edeceksiniz.muhabbetin ağababaları meydanı terk etmiş olacaklar.artık bebeklerden fırsat bulacaksınız da,o fırsattada yapacak bi işiniz olmıcakta,internete girip bize katılıcaksınız,ölme eşeğim ölme şaka biyana,bayada çoksunuz kızlar,toplu istifa gibi birer birer gideceksiniz yani sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
Uyuyabiliyosan gömül yataga canim hic kacirmatunaydimmm kizlarrr.kapali yagmurlu bi hawa tam uyumalik:)
kızlar bebegin suyu azalmis dr ctepri tekrar gorelim dedi. ogleden sonra da dopplerle bakicak ne olur sizce
Amin canım inşallah...zaten kimin ne faydası olurdu diye düşünüyorum,hiç kimseden beni rahatlatacak bi fayda gelmez.ancak daha fazla yorulur,sinirlerim bozulurdu hepten.bana kimse bulaşmasın,karışmadın,ben yalnız çok daha iyi gelirim üstesinden,çok yorulurum evet ama daha sistemli daha planlı olurum.oğlumda 2-5 yaş arası annemin desteği vardı,çocuğun en önemli yaşlarında bütün öğrenmesi gereken şeyleri yanlış öğrenmesine,disiplinsiz,huysuz,inatçı,kural tanımaz bi çocuk olmasına neden oldu.3 senedir anca toparlıyoruz çocuğu,büyüklerin çoğu zaman faydadan çok zararı oluyor...
O kadar minnah tıkacı nerden bulcanen ufağı bile bizim eşşek kadar oğlanın kulağına zor giriyodu.ay kıyamamda ben tıkaç mıkaç,bide iki taneler,kimi tıkadın kimi tıkamadın karmakarışık olurben hiç duymamıştım yıkanabildiğini,aksine yıkanınca yumuşadığı için geç düşüyor diye 2-4 gün düşmesini beklemek gerek diye biliyorum.
tunaydimmm kizlarrr.kapali yagmurlu bi hawa tam uyumalik:)