- 18 Kasım 2014
- 1.830
- 1.916
- 123
ama tarifi bende yok şimdi arkadaşta vardı onu bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama tarifi bende yok şimdi arkadaşta vardı onu bekliyorum
Gözün doysun,daha nolduki şunun şurasında,dumanı üstünde seninkinin dahabu kankalık durumunu da hiç sevmedim ben
Gözün doysun heee ay ne güzel dedin,Filiz'in dediğine ancak bu söylenir diGözün doysun,daha nolduki şunun şurasında,dumanı üstünde seninkinin daha
Ohhh maşaallah size,ama ne heves ettim şimdi...Eşinde girdimi canım doguma.Tekrar tebrik ediyorum sağlık dolu yıllarınız olsunSlm annisler biz artik uc kisi olduk epudural anestezi ile korkularım bosa cıktı bırakın agrıyı sızı bile hissetmedm aynı zamanda dogum bitene kadar konustuk oradakilerin hepsi ile iyiki genel olmamısım diuorum bbgmiz cok iii cok sukur Sancısı var kuzumun sadece en kısa zamanda rabbim sizide kurtarsın atkadaslarrr insan bakmalara doyamıyor
hayrli olsum cnm darsi bzee:)))))Slm annisler biz artik uc kisi olduk epudural anestezi ile korkularım bosa cıktı bırakın agrıyı sızı bile hissetmedm aynı zamanda dogum bitene kadar konustuk oradakilerin hepsi ile iyiki genel olmamısım diuorum bbgmiz cok iii cok sukur Sancısı var kuzumun sadece en kısa zamanda rabbim sizide kurtarsın atkadaslarrr insan bakmalara doyamıyor
Benimki biraz mecburiyetten oldu benim sol göğsümde kist oluşuyordu ilkini 2001yılında aldırmıştım ikinci kist oluştuğundada dr almaya gerek yok ama sen hormon ilaçları kullanıyorsun bu ilaçlar iyi huyluları bile kötü huylu ya çevirme ihtimalleri var dedi tedbir amaçlı alalım dedi sonrada istersen hazır bu ameliyatı yaparken göğüslerini de küçültelim dedi iyi ki evet demişim ameliyattan bir gün önce hamama gitmiştik annemle teyzemin göğüslerini görünce doğru karar verdiğime bir kez daha inandım ikisinin göğüsleride yerçekimine direnememişlerdi şimdi o kadar sarkacaklarını zannetmiyoruminşallah canım yaa aslında bekleseydin doğum sonrası toparlama ile birlikte yaptırsaydın süt verince göğüsler sarkıyormuşya
O lavanta çayını unut canım çünkü biz yapmadık maydonoz ufak yapraklı olacak öyle kocaman kocaman olmasın narin olsun.tarifi yap 15 gün yap 5 gün ara ikikez daha 15 gün yapacaksın yani toplamda 45 gün yapacaksın ama 15 gün bitimine 5 gün mola verilecek.aslında neten bakıp yorumlarıda okuyabilirsin.
Yok,orjinal olan göbek deliği kesilen kısımla gidiyor zaten.ya daha detaylı yazarım da sonra için kaldırmaz.yani düşün göbek deliğine kadarki kısım geriliyo geriliyo alt karınla birleştiriliyo.fazlalık olarak kesilen kısımla birlikte delikte gidiyor.estetik görüntüyü bozmamak için de cerrahi müdahaleyle yeni karnın düz yerine bi delik açılıyor.tabi bu işlemin fazlalıkla ilgili kısmı kilo ve sarkma durumuna göre değişir sanıyorum.ciddi olmayan sarkmalarda göbek deliğine ellemiyodurlar belki.ama ordada şöyle bi durum var,zaten ciddi olmayan,diyet ve sporla toparlanabilecek gibi olan sarkmalara ehil bir dr müdahale etmiyor.kimşside para için ayva göbeği bile gel gerdirelim diyor.
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün darısı bizim başımızaSlm annisler biz artik uc kisi olduk epudural anestezi ile korkularım bosa cıktı bırakın agrıyı sızı bile hissetmedm aynı zamanda dogum bitene kadar konustuk oradakilerin hepsi ile iyiki genel olmamısım diuorum bbgmiz cok iii cok sukur Sancısı var kuzumun sadece en kısa zamanda rabbim sizide kurtarsın atkadaslarrr insan bakmalara doyamıyor
Slm annisler biz artik uc kisi olduk epudural anestezi ile korkularım bosa cıktı bırakın agrıyı sızı bile hissetmedm aynı zamanda dogum bitene kadar konustuk oradakilerin hepsi ile iyiki genel olmamısım diuorum bbgmiz cok iii cok sukur Sancısı var kuzumun sadece en kısa zamanda rabbim sizide kurtarsın atkadaslarrr insan bakmalara doyamıyor
Benimki biraz mecburiyetten oldu benim sol göğsümde kist oluşuyordu ilkini 2001yılında aldırmıştım ikinci kist oluştuğundada dr almaya gerek yok ama sen hormon ilaçları kullanıyorsun bu ilaçlar iyi huyluları bile kötü huylu ya çevirme ihtimalleri var dedi tedbir amaçlı alalım dedi sonrada istersen hazır bu ameliyatı yaparken göğüslerini de küçültelim dedi iyi ki evet demişim ameliyattan bir gün önce hamama gitmiştik annemle teyzemin göğüslerini görünce doğru karar verdiğime bir kez daha inandım ikisinin göğüsleride yerçekimine direnememişlerdi şimdi o kadar sarkacaklarını zannetmiyorum
napalım takılıyoruz sen napıyorsun?Annisler napiyosunuz bakalim
Gozun aydin cnm.Allah omrunu uzun, bahtini guzel eylesin.dogumunun rahat gecmesi de ne guzel ne mutlu sana.bizlere de cesaret vermis oldun.Slm annisler biz artik uc kisi olduk epudural anestezi ile korkularım bosa cıktı bırakın agrıyı sızı bile hissetmedm aynı zamanda dogum bitene kadar konustuk oradakilerin hepsi ile iyiki genel olmamısım diuorum bbgmiz cok iii cok sukur Sancısı var kuzumun sadece en kısa zamanda rabbim sizide kurtarsın atkadaslarrr insan bakmalara doyamıyor
Rabbim analı babalı büyütsün canım gözün aydın darısı bize artık çok sevindim iyi olmanıza miniğimizi öp kokla bizim icinSlm annisler biz artik uc kisi olduk epudural anestezi ile korkularım bosa cıktı bırakın agrıyı sızı bile hissetmedm aynı zamanda dogum bitene kadar konustuk oradakilerin hepsi ile iyiki genel olmamısım diuorum bbgmiz cok iii cok sukur Sancısı var kuzumun sadece en kısa zamanda rabbim sizide kurtarsın atkadaslarrr insan bakmalara doyamıyor
Şeyin doysun demek istemedimGözün doysun heee ay ne güzel dedin,Filiz'in dediğine ancak bu söylenir di
Aynen öyle,yüz gerdirme vs gibi basit bişey değil,ciddi komplikasyon gelişebiliyor.sezeryandan daha ağır,kocaman bi kesik oluyo bi kere.kuzenimde dikiş yerlerinde kitleler oluştu bünyeden kaynaklanırmış.daha iğrenç patates çuvalı gibi bi göbeği oldu,hemde çokda pahalı iyi bi dr du.2. Yi oldu,bu seferde kaş yaparken göz çıkardılar.vs vs.anladım canım. ay çok korkunç ama ya baya da ciddi bir ameliyat. ne diyeyim Allah hepimizi incecik fit yapsın öyle müdahelelere gerek olmasın inşallah
Gözün aydın canım,Rabbim bi ömür ayırmasın artık sizi.sancıları çabucak geçer dilerim.epidural ya da spinal anestezi tercih edicem ben de inşallah.ilki genel anesteziydi,hatırlamak bile istemiyorum.senin çok memnun olmana ayrıca sevindim.çabucak toparlanın inşallah...Slm annisler biz artik uc kisi olduk epudural anestezi ile korkularım bosa cıktı bırakın agrıyı sızı bile hissetmedm aynı zamanda dogum bitene kadar konustuk oradakilerin hepsi ile iyiki genel olmamısım diuorum bbgmiz cok iii cok sukur Sancısı var kuzumun sadece en kısa zamanda rabbim sizide kurtarsın atkadaslarrr insan bakmalara doyamıyor