Yetistirirsin daha baya var senin ya benimde elimde bir elbise var bitiremiycem sanirim 32 ye kadar ne yaptin yaptin sonra oturamiyorsunda yatamiyorsunda yaklasik bir ayin var cabucak bitirEvet canım amigurumi valla zevkli oluyor eğer yetiştirebilirsem birde tavşan öreceğim şimdi yarım bir battaniye var onu bitirmeye çalışıyorum
ohh ne güzel sanki ben doğurcam gibi heyecan yaptım :) ben çok rüya görüyorum ama tavsiye etmem hiç uyumamış gibi yorgun oluyorum tabi oğlumu görmek ayrı Bi tat
ay çok tatlı bayıldımEki Görüntüle 1537759 bende kızıma bu bebeği ördüm
ilk iki aylarımfalan geçince bir düzen oturabilir canım ya arkadaşlarım hep öyle diyor 2-3 ay sonrası o kadar sık beslenmeleri gerekmeyince düzen oturuyor diyor...ozlemez miyim. Ozellikle gsceleri alsam onlari icime zaten bir lokmaliklar. eskisi gibi icerde kipirdanip dursalar. Ben de sadece ne tarafima yatsamda rahat etsem diye dusunsem :))
ama sabah olup da bizim pasalarin kwyfi yerine gelince vazgeciyorum iyi ki dogurmusum sizi demekten bir hal oluyorum. Ben uykusuzluga dayanamiyorum galiba. Birinin ihtiyaclari bitmeden digeri kalkiyor hic zaman kalmiyor.
Yeni duzen demissin ya okurken gulumsedim. Cunku bir duzenimiz yok bizim :))
oyle tatli tatli, yorgun argin, uykulu uykusuz geciyor gunlerimiz
ozlemez miyim. Ozellikle gsceleri alsam onlari icime zaten bir lokmaliklar. eskisi gibi icerde kipirdanip dursalar. Ben de sadece ne tarafima yatsamda rahat etsem diye dusunsem :))
ama sabah olup da bizim pasalarin kwyfi yerine gelince vazgeciyorum iyi ki dogurmusum sizi demekten bir hal oluyorum. Ben uykusuzluga dayanamiyorum galiba. Birinin ihtiyaclari bitmeden digeri kalkiyor hic zaman kalmiyor.
Yeni duzen demissin ya okurken gulumsedim. Cunku bir duzenimiz yok bizim :))
oyle tatli tatli, yorgun argin, uykulu uykusuz geciyor gunlerimiz
Cnm bu rezene cayi hazir birsey mi yoksa ot olarak koydun da hastanede mi demliyceksin.Kızlar ben doğum cantama rezene çayı koydum hem benim için hemde bebek için süt yapiyomus gaz gideriyormus ablam kullandı Bilginize
Daha pratik olur diye sallama aldım bir paket canımCnm bu rezene cayi hazir birsey mi yoksa ot olarak koydun da hastanede mi demliyceksin.
Canm ben de cok korkagim yani bebek acisindan bise olur mu endisem var ama dr yureklendiriyo. Kolay yaparsin hersey normal doguma cok uygun gel hic kesmeyelim seni filan diyo. Kesin bi karar yok hala. Dusunmemeye kendime stres yapmamaya calisiyorum.cok dua edip Allaha birakiyorum. InsaAllah hepimize hayirli olani kismet eder.Normal en guzeli ah bi de ben cesaret edebilsem dogumda bisey olur diye korkuyorum o yuzden sezeryan istedim hayirlisi olsun canim hayirli dogunlar versin rabbim hepimize
Canim benim eline emegine saglik coook guzel. Ben de ogluma bi manita mi yapsam boyle.Eki Görüntüle 1537759 bende kızıma bu bebeği ördüm
9 temmuza dogum olacak dedi doktor oncesinde bir aksilik cikmazsabebeqimyoldamrc .!.:M
zaman çabucak geçsin diye dua edelim yapacak bişey yok :) bu arada aramızda 2 gün var bakalım ilk önce hangimizin bebişi gelecek
Bizim boylardan kirpilanlarin nereye gittigi belli oldu
9 temmuza dogum olacak dedi doktor oncesinde bir aksilik cikmazsa
Evet canım,çok iyi yapmışsın.ben anason,ısırgan otu ve emzirme çayı da alıcam yanıma süt için.tam techizatlı kameraman hamit elsabah gibi gidicem hastaneyeKızlar ben doğum cantama rezene çayı koydum hem benim için hemde bebek için süt yapiyomus gaz gideriyormus ablam kullandı Bilginize
Karpal tünel yıllar önce olmuştu bende ve ameliyat olmuştum o yüzden.sol bileğimdeydi.çok illet bişeydir o da.bileğinde kuvvet alıp bi sürahiyi bi demliği kaldıramazsın,kopucak gibi olur.hamilelikte de dokuların şişmesinden dolayı tetikleniyo sanırım.Allahtan şuana kadar bulmadı beni,şeytan kulağına inşallahta olmaz.oğluşların da benzemezler canım emin ol,sonuçta erkekleri büyüten biz kadınlar.sen onlara ne verirsen öyle giderler.eşine zamanında gösterilmemiş,öğretilmemişse olacağı bu tabi.adam napsın,öyle görmüş.içilen şişe,bardak ortada kalırmı kalmazmı,evdekiler bundan rahatsız olup uyarmazsa çocukta onu normal bir davranış biçimi olarak kabullenir.ablam 10 yaşındaki kızını hala bağıra çsğıra kendiyedirir,elinde bi kase cipsle odasında bilgisayar oynatır,sonrada bu kız beni delirtiyo der.ne ekerse onu biçiyor insan.çok geçmiş olsun canım ya o karpal sendromunu bilmiyorum ilk şimdi senden duydum.
dediğin gibi dolaplara mutfak içlerine falan girdiyseniz normal tabi canım ben de rutin diye düşündüm
bizim ev geniş evet orta holde de aynen dediğin gibi bir at koşturmalık alanımız varartık çocuklar gelince değerlendirirler o alanı aslında hayalim bahçeli ev ama her şey üstüme kalır diye korkumdan taşınamıyorum. eşim malum hiç ilgilenmez evle. ben bu halimle her şeyi topluyorum arkasından sanarsın hizmetçiyle büyümüş. yediği kap olduğu yerde durur içtiği şişe, bardak kalır olduğu yerde kıyafetleri nerede çıkardıysa orada kalır olduğu gibi. o da öyle bir model işte. umarım benim oğlanlar babaya benzemezler bu konuda :)
Kızlar bu ciğer geliştirici iğne herkese oluyor mu yoksa kişiden kişiye değişiyor mu
çoğunluk vuruluyor canım tedbir amaçlı özellikle ikizlerde ve erken doğum riski olanlarda...
Karpal tünel yıllar önce olmuştu bende ve ameliyat olmuştum o yüzden.sol bileğimdeydi.çok illet bişeydir o da.bileğinde kuvvet alıp bi sürahiyi bi demliği kaldıramazsın,kopucak gibi olur.hamilelikte de dokuların şişmesinden dolayı tetikleniyo sanırım.Allahtan şuana kadar bulmadı beni,şeytan kulağına inşallahta olmaz.oğluşların da benzemezler canım emin ol,sonuçta erkekleri büyüten biz kadınlar.sen onlara ne verirsen öyle giderler.eşine zamanında gösterilmemiş,öğretilmemişse olacağı bu tabi.adam napsın,öyle görmüş.içilen şişe,bardak ortada kalırmı kalmazmı,evdekiler bundan rahatsız olup uyarmazsa çocukta onu normal bir davranış biçimi olarak kabullenir.ablam 10 yaşındaki kızını hala bağıra çsğıra kendiyedirir,elinde bi kase cipsle odasında bilgisayar oynatır,sonrada bu kız beni delirtiyo der.ne ekerse onu biçiyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?