2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

benim doktorum hiç bu konudan bahsetmedi bana gerek yok heralde benim için
Herkese degil canim erken dogum riski olanlara ve ikiz gebelere vuruluyor banada vurulmadi mesela hersey normalse doktor gerek gormuyo zaten

İnşallah ya... Tedirginlik bende başından beri had safhada ama bu hafta özellikle çok gergin hissediyorum bende kendimi.patlamaya yada ağlamaya yer arıyorum,boğuluyorum sankidepresif bi haldeyim.

Kızlar bu ciğer geliştirici iğne herkese oluyor mu yoksa kişiden kişiye değişiyor mu
erken doğum riski olanlara ve çoğul gebelere benim tüp bebek dr ve şimdi takibimi yapan dr 20 temmuza gün vermişti ama geçen hafta bizim kız iki hafta önceden gidiyor maşallah ve bende rahim ağzı kısalığı var tedbir amaçlı bana vurdular ciğer geliştirici iğneyi benim erken doğum riskim var

İnşallah ya... Tedirginlik bende başından beri had safhada ama bu hafta özellikle çok gergin hissediyorum bende kendimi.patlamaya yada ağlamaya yer arıyorum,boğuluyorum sankidepresif bi haldeyim.
Aman sakın ağlama ben acısını dün çektim kafanı başka şeylerle meşgul et

Ayyy,gün de vermiş sana,ne güzelbende tahminen 18 temmuz ve sonrası için bekliyorum.37. Haftam 18 temmuzda doluyor.benimkilerde bir-iki hafta öndeler.sona kadar böyle giderlerse fazla bekletmez diye düşünüyorum.ama servikal kısalık yok bende hamdolsun.şimdilik sağlam gidiyor maşallah.sana o yüzden vurdurdu o iğneyi demekki.

Iyi geceler hamis bayanlar.
Bugun transferimin 9.gunu.
Uyumadan size bisey sorayim dedim.yardimci olursaniz sevinirim.

Test gunum carsamba.heyecanla bekliyorum.
3-4 gundur goguslerimde agri sanci var.bide ates gibi sicaklar.hadi belki ilaclardandir dedim.dun aksam bide ozellikle bugun kasiklarimda agri sanci var.ara ara bi sanci saplaniyor.
Korkuyorum.
Bu bi belirti olabilirmi yasayaniniz oldumu.yoksa olumsuz bir durummu.regli olucam diyede korkuyorum.
Test zamani yaklastikca korkularda artiyor.

kendini çok yıpratma diyeceğim ama aynı şeyleri ben de yaşadığım için çok bir şey diyemiyorum. tek elimden gelen ve yapmaya çalıştığım depresyona girmemek ama tedirginlik gerginlik bilinmemezlik gibi hisler hep var ve ister istemez depresif yapıyor insanı...

Kesinlikle öyle...bide ben çok müşkilpesent değilimdir esasen.kolay mutlu olurum,herşeyede çok kulak asmamaya çalışırım.ama bu ara değiştiğimin farkındayım.tahammülüm kalmadı hiç sanki.dün tam evden çıkıcaz dr için,zırr bi tlf,kayınvalidem "e şey biz geldikte 2dkya ordayız.bişey lazımmı" diyo.ayy çıldırdım resmen ya,aramızda 1 saatlik yol var çat kapıya döndü muhabbet.aile ilişkisinden çıktık kankiye döndük sanki.ya ben kafamı dinlemek,kocamla vakit geçirmek istiyorum artık.bi ton surat ettim,tam onlar girerken kuru kuru hoşgeldiniz deyip ayakkabılarımı giydim.eşimde siz bekleyin biz geliyoruz şimdi dedi.baya bi saydım döktüm ama ben napiyim,ben mi çağırıyorum diyo.gidinöi diyim yüzlerine diyo.inan döndük,odama gittim,rahatsızım dedim.yattım uzandım,baktım kimsenin gideceği yok,kalktım suratsız suratsız oturdum.evde yemek fln da yok.kaltım bi ton yemek yap,sofra kur kaldır,kadın bişeye ellemiyo.yastık var sanki karnımda.en son ağlıycaktım nerdeyse eşim kıvrım kıvrım dolanıyo peşimde,sen git yat ben kaldırırım bulaşıkları dedi.bugün için de sahile gidecektik arkadaşlarla,ay onlarda takılmadınmı peşimize yineinan artık kusucam,böğğk geldi yüzlerini görmekten yeminle ya bi bırakın kocamın,hamileliğimin tadını çıkarayım.kırıcam kalplerini hiç olmıcak bu sefer.ya sabır diyorum ama eşimede dedim yine bu akşam gözlerim dolu dolu Allah aşkına kimseyi istemiyorum artık lütfen diye,eminim ki anladı.şok olmuş gibi bakıyodu.haklısın diyebildi nihayet.

ay iyice zıvanadan çıkmış sizinkiler artık bir şey yapmanızın zamanı gelmiş de geçiyor bile. bu kadar bol muhabbet tez ayrılık getirir bir gün tersine gelir bir şey söyleyiverirsin altından kalkması daha zor olur. eşinin arada paravan olması lazım. iyisiyle kötüsüyle bir şekilde söylemesi lazım. hayır bir de sen o halinle sofra kur kaldır yemek hazırla onlarla uğraşıyorsun. öyle iş mi olur ya. ben olsam herhalde gıcık olur bir şey hazırlamazdım en iyi ihtimal yemek söylerdim dışarıdan. ayıp ya.
yapılarımız biraz benziyor seninle ben de çok kolay mutlu olurum, ufak şeyler yeter, fazla kulak asmam etrafa. ama şunu öğrendim son zamanlarda kimse senin heykelini dikmiyor. o yüzden kendimi zorlayarak da olsa bu huyumdan vazgeçmeye çalışıyorum. moralim bozuk mesela acı çekiyorum gözyaşlarımı saklamıyorum artık eşimden. görsün bilsin ne çektiğimi. ya da kızıyorum sinirleniyorum bizimki hemen üste çıkar ben de sakinleştirmeye çalışırım artık öyle yapmıyorum. ben daha çok kızıyorum. sen iyi niyetli oldukça insanlar bunu bir ödül olarak görmek yerine ne yazık ki görevinmiş gibi görüyorlar...
sen de elinden geleni yap bir şekilde eşini ikna et konuşsun etsin ya da bir sonraki emrivaki yaptıklarında aa biz dışarı çıktık deyiversin. geçen gün ben öyle yaptım. hem de kendi yakınım birine. ama çok sinirlendim. konuşmadık etmedik kalkmış gelmişler. aradılar biz geldik diye ben de dışarı çıktık dedim. bekleyelim dediler geç geleceğiz dedim. kim olursa olsun hiç hoşlanmam emrivakiden. herkes sayıldığı yeri bilmeli cılkını çıkarmamalı...

Ne güzel söylüyosun...lanet olası şu yumuşak yüzüm yüzünden çekiyorum ne çekiyosam.ben dışarı çıktık deyip başımdan sabsam olay,bizimkiyle birbirine gireriz bu kez.hiç tahammülü yok ailesine yamuğa.ama hoşunada gitmiyor onların yaptığı,onunda farkındayım.kendi istese en ağır tepkiyi koyar ama tavır benden gelirse hemen savunmaya geçer.klasik erkek tipi işte.ya kadın geliyoruz diyo,resmen bi gelmeyin demediğim kaldı,bizde şimdi çıkıyoduk dr işimiz fln var dedim.senin hesap hee olsun biz biraz oyalanır öyle geliriz o zaman diyo,ne kadar sürer ne biliyim dedim,tahlil fln verince bi iki saati buluyo bazen dedim,hala olsun biz bekleriz diyo.ya istemiyorum mu demem lazım illa! Adam olan az anlar laftan yani.inan tepkiden geri durmuyorum söylüyorumda ama bundan fazlası artık aileni istemiyoruma gider,iş büyür.akşamüzeri oldu,baktık gitmiyolar.ben hastanede demiştim eşime zaten yemek fln yapamam,ayakta duramıyorum diye,dışardan söyle dedim,tmm demişti Allahı var.eve bi geldik poşet poşet alışveriş yapmış gelmişler.lazım olabilcek ne varsa almışlar,et,sebze,ekmek,içecek vs.sanki evde yok gibi yemeği yanında gelmişler,maksat kaynatmaya bahane olmasın heralde.akşam olmak üzereydi,kaynanam ordan eti haşla istersen fırına veririz sonra deyince ne diyim o kadar insanın içinde?mahsus hohlaya tıslaya kalktım girdim mutfağa ama biri gelse saplıycam bıçağı.o kadar sinirliyim.yemeği yap,çorba koy,pilav yap,sofrayı kur,kaldır,derken bu esnada bitek eşim yardımcı tabi.en son baktıki bayılıcam sen git yat ben devam ederim dedi.hiç ikilemeden bıraktım gittim odama.anlayışsız dangoz insanlar ya.onlara sorsan ne çilem varki,çamaşır bulaşık makine yıkıyo,evler rahat konforlu,herşey marketten hazır.onlar hem doğurur hem davar güder iş,ahır yaparmış,bağ bahçe ekermiş..kafa bu.anlayış olacak,biraz medeniyet olacak güzelim.çok iyiler hoşlar ama insana yük olmayalım yok onlarda.ne varki,iki kap yemek onlar için.bu akşam bizimkide yılmış,artık yeter kafam kaldırmıyor diyo.nihayet dedim!

Çok haklsın arkadaşım da benim anlayamadığım birşey var bu kadın karnı burnunda bırak size hizmet etmeyi kendisinin ilgiye ve hizmete ihtiyacı var bu nasıl bir bencilliktirki hamile kadının evine çat kapı geliyorlar ve yemek aş bekliyorlar harbiden çok sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…