Ne güzel söylüyosun...lanet olası şu yumuşak yüzüm yüzünden çekiyorum ne çekiyosam.ben dışarı çıktık deyip başımdan sabsam olay,bizimkiyle birbirine gireriz bu kez.hiç tahammülü yok ailesine yamuğa.ama hoşunada gitmiyor onların yaptığı,onunda farkındayım.kendi istese en ağır tepkiyi koyar ama tavır benden gelirse hemen savunmaya geçer.klasik erkek tipi işte.ya kadın geliyoruz diyo,resmen bi gelmeyin demediğim kaldı,bizde şimdi çıkıyoduk dr işimiz fln var dedim.senin hesap hee olsun biz biraz oyalanır öyle geliriz o zaman diyo,ne kadar sürer ne biliyim dedim,tahlil fln verince bi iki saati buluyo bazen dedim,hala olsun biz bekleriz diyo.ya istemiyorum mu demem lazım illa! Adam olan az anlar laftan yani.inan tepkiden geri durmuyorum söylüyorumda ama bundan fazlası artık aileni istemiyoruma gider,iş büyür.akşamüzeri oldu,baktık gitmiyolar.ben hastanede demiştim eşime zaten yemek fln yapamam,ayakta duramıyorum diye,dışardan söyle dedim,tmm demişti Allahı var.eve bi geldik poşet poşet alışveriş yapmış gelmişler.lazım olabilcek ne varsa almışlar,et,sebze,ekmek,içecek vs.sanki evde yok gibi yemeği yanında gelmişler,maksat kaynatmaya bahane olmasın heralde.akşam olmak üzereydi,kaynanam ordan eti haşla istersen fırına veririz sonra deyince ne diyim o kadar insanın içinde?mahsus hohlaya tıslaya kalktım girdim mutfağa ama biri gelse saplıycam bıçağı.o kadar sinirliyim.yemeği yap,çorba koy,pilav yap,sofrayı kur,kaldır,derken bu esnada bitek eşim yardımcı tabi.en son baktıki bayılıcam sen git yat ben devam ederim dedi.hiç ikilemeden bıraktım gittim odama.anlayışsız dangoz insanlar ya.onlara sorsan ne çilem varki,çamaşır bulaşık makine yıkıyo,evler rahat konforlu,herşey marketten hazır.onlar hem doğurur hem davar güder iş,ahır yaparmış,bağ bahçe ekermiş..kafa bu.anlayış olacak,biraz medeniyet olacak güzelim.çok iyiler hoşlar ama insana yük olmayalım yok onlarda.ne varki,iki kap yemek onlar için.bu akşam bizimkide yılmış,artık yeter kafam kaldırmıyor diyo.nihayet dedim!