• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

cok sukur. Biraz buyuyup de gece uyku araligi uzadikca daha iyi oluyor. Ama bizim cok fena gaz sorununuz var. Onun icin digru durust uykulari yok. Hic kaliteli uyuyamiyorlar.
Onun disinda idare ediyoruz

narın suyunu sıkıp biraz verince iyi geliyormuş gaza Bi dene istersen sonuçta doğal meyve

çok geçmiş olsun canim.Ben de uyuyamıyorum dönemiyorum.Halim perisan eşim ne guzel mışıl mışıl uyuyor :KK43:Bwnim de ödemim var napıcaz bilmem :¥
Teşekkür ederim hocam ;) havalar ısındıkça perişan oluyoruz çok şükür ki son demlerdeyiz. Saat 1.30 yattım 4,5,6, olmak üzere saat başı uyandırdı ağrılar :KK51:

canım birdenbire mi oldu ödem? bir doktora sor ciddi şişmeler varsa...
Dün eve temizliğe bayan geldi o deli gibi çalıştı ben ayakta durup ara ara yönlendirme yaptım.öğle yemeği hazırladım ve sadece makinaya tülleri koyup çıkanı hatuna verdim çok ayakta durduğum için tüm vücudum zangır zangır titremeye başladı... dinlenince geçti ama şişlikler geçmedi yarın doktor randevumuz var soracagım inşaallah
:KK57:
Bende diyorum bu hatun nerelerde. Gun yakin hazirlik telasindadir rahatsiz etmiyim demistim. Canm bnim kiyamam sana cok gecmis olsn. Mutlu sona bi hafta dayan. Son gunler hakikaten mesekkatli geciyo. Benm de agrilar var ama aglayamiyorum bile nankorluk ederim diye :KK43: verdigine sukur Allahim diyorum. Cani gonulden duacinim. Insallah Rabbim sifami verir.
Estgfrullah canım istedigin zaman ulaşabilirsin er geç cvp veririm.Evin en agır işleri bitti ince detaylar kaldı salı günü halılar gelecek cumartesi günü süpürüp silip yerleştirme yapmayı düşünüyorum.pazar günü iyice dinlenip doğuma hazırlanmayı düşünüyorum psikolojik olarak. Agrılarada katlanmaktan başka çaremiz yok.
Ayaz oğlumun sepet beşiğinide bayıldım sağlıkla kullanın güze annem:KK19: Rabbim sağlık versin sanada hayırlı kararlar vermeyi nasip etsin mevlam.öpüyorum:KK15:

Kızlar bende sürekli soluma yatmaktan her yanım ağrıyor kollarım uyuşuyor sağıma yatınca ağrım oluyo sırt üstü yatınca da nefes alamıyorum bunun Bi çaresi yokmu acaba daha 2 ay var o zamana ne olurum ben
Kaderdasiz yanii malesef bende öyle sabaha kadar oklava misali sağa sola hamur açar gibi dönüyorum yorgan da benle beraber dönüyor:KK70::KK70: ama oklava ince yaa merdane desem daha uygun olur:KK70::KK70::KK70:

Teşekkür ederim hocam :KK66: havalar ısındıkça perişan oluyoruz çok şükür ki son demlerdeyiz. Saat 1.30 yattım 4,5,6, olmak üzere saat başı uyandırdı ağrılar :KK51:

Dün eve temizliğe bayan geldi o deli gibi çalıştı ben ayakta durup ara ara yönlendirme yaptım.öğle yemeği hazırladım ve sadece makinaya tülleri koyup çıkanı hatuna verdim çok ayakta durduğum için tüm vücudum zangır zangır titremeye başladı... dinlenince geçti ama şişlikler geçmedi yarın doktor randevumuz var soracagım inşaallah
:KK57:

Estgfrullah canım istedigin zaman ulaşabilirsin er geç cvp veririm.Evin en agır işleri bitti ince detaylar kaldı salı günü halılar gelecek cumartesi günü süpürüp silip yerleştirme yapmayı düşünüyorum.pazar günü iyice dinlenip doğuma hazırlanmayı düşünüyorum psikolojik olarak. Agrılarada katlanmaktan başka çaremiz yok.
Ayaz oğlumun sepet beşiğinide bayıldım sağlıkla kullanın güze annem:KK19: Rabbim sağlık versin sanada hayırlı kararlar vermeyi nasip etsin mevlam.öpüyorum:KK15:

anladım canım ya hay Allah. sana az bir şey yaptın gibi geliyor ama o yaptığın işler bile kaldırabileceğin gibi değil bu haftalarda işte... hiç kalkma hep ayaklarını uzat geçer belki bol bol su da içince. bir de evin serin bir yerinde otur.

Kaderdasiz yanii malesef bende öyle sabaha kadar oklava misali sağa sola hamur açar gibi dönüyorum yorgan da benle beraber dönüyor:KK70::KK70: ama oklava ince yaa merdane desem daha uygun olur:KK70::KK70::KK70:

aynen bende bazen bacağımı eşimin üzerine atıyorum öyle baya rahat oluyor ;)

senin doğuma çok az kalmış ay ne güzel ya bebişine kavuşacaksın ben gün gün sayıyorum dun bebişimin eşyalarını aldık çok yoruldum ama degdi yarın gelecekler onun heyecanıda uykumu kaçırdı gece bi de rüyamda sürekli doğurduğumu görüyorum bugün yine gördüm çok tatlıydı bebeğim yiyesim geldi uykuda onu :D

Kızlar bebeğime battaniye örüyorum nasıl sizce ???

Eklentiler

• P_20150524_135306.jpg
    P_20150524_135306.jpg
    108,4 KB · Görüntüleme: 58
  • P_20150524_135257.jpg
    P_20150524_135257.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 52
  • P_20150524_135246.jpg
    P_20150524_135246.jpg
    102 KB · Görüntüleme: 57
anladım canım ya hay Allah. sana az bir şey yaptın gibi geliyor ama o yaptığın işler bile kaldırabileceğin gibi değil bu haftalarda işte... hiç kalkma hep ayaklarını uzat geçer belki bol bol su da içince. bir de evin serin bir yerinde otur.
Dün kardeşim ve arkadaşımda geldi kadınla beraber hepi topu 110 m2 evi temizlemek 13 saatlerini aldı ama suya girmedik eşya kalmadı.akşam yemekteyken sandalye oturuca baldır kısmını kesiyorya ayaklarımın üstüne sanki kaçak kat çıkmışsın hemen tuzlu ve sirkeli suya ayaklarımı başka bir legene de ellerimi koydum şişi azaldı ama agrı geçmiyor parol içiyorum dayanamadığım noktada:KK51: az önce soğuga yakın ılık duş aldım ayaklar nispeten düzeldi ama ellerim fena.dogurunca hemen geçmeyecek biliyorum ama geçecekse bugün doğursam razıyım var gerisini sen düşün
Eşim ne çok üzüldü halime gece ellerimi kolonya ile ovuşturuyor.ssabah hadi kahvaltıya götürüyorum seni dedi.brunch yapmak istemiş ortalama 2 saat kalırdık ama ben 30 dakika sonra hadi kalkalım demeye başladım 45. dakikada kalktık çünkü şişmeye ilk bardak çayı içmeyle başlamıştım:KK42:

Dün kardeşim ve arkadaşımda geldi kadınla beraber hepi topu 110 m2 evi temizlemek 13 saatlerini aldı ama suya girmedik eşya kalmadı.akşam yemekteyken sandalye oturuca baldır kısmını kesiyorya ayaklarımın üstüne sanki kaçak kat çıkmışsın hemen tuzlu ve sirkeli suya ayaklarımı başka bir legene de ellerimi koydum şişi azaldı ama agrı geçmiyor parol içiyorum dayanamadığım noktada:KK51: az önce soğuga yakın ılık duş aldım ayaklar nispeten düzeldi ama ellerim fena.dogurunca hemen geçmeyecek biliyorum ama geçecekse bugün doğursam razıyım var gerisini sen düşün
Eşim ne çok üzüldü halime gece ellerimi kolonya ile ovuşturuyor.ssabah hadi kahvaltıya götürüyorum seni dedi.brunch yapmak istemiş ortalama 2 saat kalırdık ama ben 30 dakika sonra hadi kalkalım demeye başladım 45. dakikada kalktık çünkü şişmeye ilk bardak çayı içmeyle başlamıştım:KK42:

ay sorma ben de gezme delisiyim dışarı çıkıyoruz hemen eve gidelim diyorum :(
ellerin için yukarı kaldırıp biraz bekletirsen iyi gelebilir. benim de damarlarım çıkıyor ya da hafif şiştiğinde yukarıya kaldırıyorum komple kollarımı damarlar falan hep içine giriyor.
eller en çok kullandığımız yerimizya damarlar şişiyor dolayısıyla el de şişiyor. bol bol yıkayıp onlara da bakım yapmak lazım dinlendirmek lazım...
110 metrekare nasıl 13 saatte bitmiş ben onu anlamadım mevsimlik temizlik miydi?
benim 230 m2 yi kadın 9-10 saatte bitiriyor ki eli de ağırdır çok hızlı iş yapmaz ağır ağır yapar.

o erkek bebeklerde hep oluyormuş herhalde canım daha olmayanını duymadım. bitkisel şurup falan kullanıyor musun?
bifiform diye birsey verdi dr pek hayrini gormedim. Diger dr da rezene cayionerdi bakalim bugun alacaz.
Hayirlisi.

narın suyunu sıkıp biraz verince iyi geliyormuş gaza Bi dene istersen sonuçta doğal meyve
onu ilk digumdan hemen sonra diye duymustum simdi yapsam ise yarar mi bilmem.

ay sorma ben de gezme delisiyim dışarı çıkıyoruz hemen eve gidelim diyorum :KK43:
ellerin için yukarı kaldırıp biraz bekletirsen iyi gelebilir. benim de damarlarım çıkıyor ya da hafif şiştiğinde yukarıya kaldırıyorum komple kollarımı damarlar falan hep içine giriyor.
eller en çok kullandığımız yerimizya damarlar şişiyor dolayısıyla el de şişiyor. bol bol yıkayıp onlara da bakım yapmak lazım dinlendirmek lazım...
110 metrekare nasıl 13 saatte bitmiş ben onu anlamadım mevsimlik temizlik miydi?
benim 230 m2 yi kadın 9-10 saatte bitiriyor ki eli de ağırdır çok hızlı iş yapmaz ağır ağır yapar.
Bende iki elimde karpal tünel sendromu oldugundan gebelikle birlikte daha da vahim bir durum haline geldi aksine ben elimi ya düz tutacagım yada yatıyorsam aşagıya sarkıtacagım ki sinirlere yapılan baskı azalsın ancak o vakitte karıncalan ma azalıyor.
Aynen mevsim temizliği yaptırdım duvarlar,kapı,pencere,koltuklar silindi.3+1 ev birde kapalı balkon,banyo mutfak,küçük tuvalet,koridor tüm duvarlar silindi.mutfak dolabı içi dışı,tüm makina arkaları.Herkes kızdı bana abartıyorsun bayramda yaparsın dediler de ben kızımı bir kısmı bile olsa tozlu eve getirmek istemedim ALLAH korusun şimdiki çocuklar alerjiye çok yatkın oluyorlar.Temiz evin temizliğini muhafaza etmek daha kolay kire kir yapışırsa fenaaaa...
Yalnız senin evde kocamanmış maşaallah:nazar: at falan koşturuyormusunuz:-)

bifiform diye birsey verdi dr pek hayrini gormedim. Diger dr da rezene cayionerdi bakalim bugun alacaz.
Hayirlisi.

onu ilk digumdan hemen sonra diye duymustum simdi yapsam ise yarar mi bilmem.
Canım görüşemedik seninle ama yazdıklarını okuyorum takibimdesin ;) Evlatlarla yeni düzen ve yeni hayat nasılsınız? hamile hallerini özlüyormusun yoksa evlatlarının aldıgı nefes sana nefes mi oluyor:KK36:

Back