- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
Bende iki elimde karpal tünel sendromu oldugundan gebelikle birlikte daha da vahim bir durum haline geldi aksine ben elimi ya düz tutacagım yada yatıyorsam aşagıya sarkıtacagım ki sinirlere yapılan baskı azalsın ancak o vakitte karıncalan ma azalıyor.
Aynen mevsim temizliği yaptırdım duvarlar,kapı,pencere,koltuklar silindi.3+1 ev birde kapalı balkon,banyo mutfak,küçük tuvalet,koridor tüm duvarlar silindi.mutfak dolabı içi dışı,tüm makina arkaları.Herkes kızdı bana abartıyorsun bayramda yaparsın dediler de ben kızımı bir kısmı bile olsa tozlu eve getirmek istemedim ALLAH korusun şimdiki çocuklar alerjiye çok yatkın oluyorlar.Temiz evin temizliğini muhafaza etmek daha kolay kire kir yapışırsa fenaaaa...
Yalnız senin evde kocamanmış maşaallah at falan koşturuyormusunuz
çok geçmiş olsun canım ya o karpal sendromunu bilmiyorum ilk şimdi senden duydum.
dediğin gibi dolaplara mutfak içlerine falan girdiyseniz normal tabi canım ben de rutin diye düşündüm
bizim ev geniş evet orta holde de aynen dediğin gibi bir at koşturmalık alanımız var artık çocuklar gelince değerlendirirler o alanı aslında hayalim bahçeli ev ama her şey üstüme kalır diye korkumdan taşınamıyorum. eşim malum hiç ilgilenmez evle. ben bu halimle her şeyi topluyorum arkasından sanarsın hizmetçiyle büyümüş. yediği kap olduğu yerde durur içtiği şişe, bardak kalır olduğu yerde kıyafetleri nerede çıkardıysa orada kalır olduğu gibi. o da öyle bir model işte. umarım benim oğlanlar babaya benzemezler bu konuda :)