- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
Bende iki elimde karpal tünel sendromu oldugundan gebelikle birlikte daha da vahim bir durum haline geldi aksine ben elimi ya düz tutacagım yada yatıyorsam aşagıya sarkıtacagım ki sinirlere yapılan baskı azalsın ancak o vakitte karıncalan ma azalıyor.
Aynen mevsim temizliği yaptırdım duvarlar,kapı,pencere,koltuklar silindi.3+1 ev birde kapalı balkon,banyo mutfak,küçük tuvalet,koridor tüm duvarlar silindi.mutfak dolabı içi dışı,tüm makina arkaları.Herkes kızdı bana abartıyorsun bayramda yaparsın dediler de ben kızımı bir kısmı bile olsa tozlu eve getirmek istemedim ALLAH korusun şimdiki çocuklar alerjiye çok yatkın oluyorlar.Temiz evin temizliğini muhafaza etmek daha kolay kire kir yapışırsa fenaaaa...
Yalnız senin evde kocamanmış maşaallahat falan koşturuyormusunuz
Oda iyiymişaynen bende bazen bacağımı eşimin üzerine atıyorum öyle baya rahat oluyor
Evet canım haftaya carsamba doğumum olacak Allah kısmet edersesenin doğuma çok az kalmış ay ne güzel ya bebişine kavuşacaksın ben gün gün sayıyorum dun bebişimin eşyalarını aldık çok yoruldum ama degdi yarın gelecekler onun heyecanıda uykumu kaçırdı gece bi de rüyamda sürekli doğurduğumu görüyorum bugün yine gördüm çok tatlıydı bebeğim yiyesim geldi uykuda onu
Evet canım haftaya carsamba doğumum olacak Allah kısmet edersene güzel sen görüyorsun rüyanda ben hiç görmedim gibi bisey
Slm kızlar biz sabahı hastanede karşıladık kızım hiç oynamadı bende üzülüp ağlama krizine girdim sonradan sabaha karşı üç buçuk gibi biraz kıpırdadı bu seferde aralıklı kramplar girmeye başladı karnım taş gibi oldu hemen hastaneye gittik nts bağladılar çocuğumu strese sokmuşum Dr mu aradılar ciğer geliştirici iğneden sonra hareketlerinde yavaşlama yada dur aksamalar olabiliyormuş o zaten söylemişti yan etkileri olabilir ters birşey hisseder sen hemen gel diye ama dün gece ömrümden ömür gitti
Ellerin dert görmesin canım çok güzel görünüyor saglıkla mutlu günlerinde kullanın
Kizlar bende yatarken cok zorlaniyorum saga yatsam sagdaki bebek sola yatsam soldaki bebege denk geliyor sanki onlari sikistiriyomuyum acaba bazen uyandigimda sirt ustu yatmis uyaniyorum
Bizim boylardan kirpilanlarin nereye gittigi belli olduBastıbacaklar sizi gidibenimde bıy 170 kocam 195
Eline saglik canim cok guzel. Gule gule saglikla kullanKızlar bebeğime battaniye örüyorum nasıl sizce ???
Güzel olmuş iyi günlerde güzel günlerde kullanın bende ördüm kızına fotosunu çekince koyarımKızlar bebeğime battaniye örüyorum nasıl sizce ???
Normal en guzeli ah bi de ben cesaret edebilsem dogumda bisey olur diye korkuyorum o yuzden sezeryan istedim hayirlisi olsun canim hayirli dogunlar versin rabbim hepimizeCanim benim durumum arap saci oldu4 haziran sezeryan icin gun verdi.ama acilma varmis devam ederse normal olacak. Bende buyuk bi merakla bekliyorum artik karsima ne cikacak
Eki Görüntüle 1537759 bende kızıma bu bebeği ördüm
Aa bayiliyorum bunlara eline saglik amigurami diyolar dimi buna elimden orgu gelir ama bunu becerwmwm diye hic girmedim bu ise :)Eki Görüntüle 1537759 bende kızıma bu bebeği ördüm
Evet canım amigurumi valla zevkli oluyor eğer yetiştirebilirsem birde tavşan öreceğim şimdi yarım bir battaniye var onu bitirmeye çalışıyorumAa bayiliyorum bunlara eline saglik amigurami diyolar dimi buna elimden orgu gelir ama bunu becerwmwm diye hic girmedim bu ise :)
Sağol canım valla bende biraz yardım aldım komşumdan internetten çünkü böyle bir şeyi ilk defa ördümayy çok güzel ya güle güle kullansın bebişin ben öyle şeyler öremiyorum Bi düz biliyorum sende marifet var :)
ozlemez miyim. Ozellikle gsceleri alsam onlari icime zaten bir lokmaliklar. eskisi gibi icerde kipirdanip dursalar. Ben de sadece ne tarafima yatsamda rahat etsem diye dusunsem :))Canım görüşemedik seninle ama yazdıklarını okuyorum takibimdesinEvlatlarla yeni düzen ve yeni hayat nasılsınız? hamile hallerini özlüyormusun yoksa evlatlarının aldıgı nefes sana nefes mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?