2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

çok geçmiş olsun canım ya o karpal sendromunu bilmiyorum ilk şimdi senden duydum.

dediğin gibi dolaplara mutfak içlerine falan girdiyseniz normal tabi canım ben de rutin diye düşündüm
bizim ev geniş evet orta holde de aynen dediğin gibi bir at koşturmalık alanımız var artık çocuklar gelince değerlendirirler o alanı aslında hayalim bahçeli ev ama her şey üstüme kalır diye korkumdan taşınamıyorum. eşim malum hiç ilgilenmez evle. ben bu halimle her şeyi topluyorum arkasından sanarsın hizmetçiyle büyümüş. yediği kap olduğu yerde durur içtiği şişe, bardak kalır olduğu yerde kıyafetleri nerede çıkardıysa orada kalır olduğu gibi. o da öyle bir model işte. umarım benim oğlanlar babaya benzemezler bu konuda :)

Evet canım haftaya carsamba doğumum olacak Allah kısmet ederse ne güzel sen görüyorsun rüyanda ben hiç görmedim gibi bisey

Slm kızlar biz sabahı hastanede karşıladık kızım hiç oynamadı bende üzülüp ağlama krizine girdim sonradan sabaha karşı üç buçuk gibi biraz kıpırdadı bu seferde aralıklı kramplar girmeye başladı karnım taş gibi oldu hemen hastaneye gittik nts bağladılar çocuğumu strese sokmuşum Dr mu aradılar ciğer geliştirici iğneden sonra hareketlerinde yavaşlama yada dur aksamalar olabiliyormuş o zaten söylemişti yan etkileri olabilir ters birşey hisseder sen hemen gel diye ama dün gece ömrümden ömür gitti

Evet canım haftaya carsamba doğumum olacak Allah kısmet ederse ne güzel sen görüyorsun rüyanda ben hiç görmedim gibi bisey

ohh ne güzel sanki ben doğurcam gibi heyecan yaptım :) ben çok rüya görüyorum ama tavsiye etmem hiç uyumamış gibi yorgun oluyorum tabi oğlumu görmek ayrı Bi tat

geçmiş olsun dikkat et kendine strese girmemeye çalış iyi düşün ki iyi olsun bebişin

M
Kizlar bende yatarken cok zorlaniyorum saga yatsam sagdaki bebek sola yatsam soldaki bebege denk geliyor sanki onlari sikistiriyomuyum acaba bazen uyandigimda sirt ustu yatmis uyaniyorum

zaman çabucak geçsin diye dua edelim yapacak bişey yok :) bu arada aramızda 2 gün var bakalım ilk önce hangimizin bebişi gelecek

Canim benim durumum arap saci oldu 4 haziran sezeryan icin gun verdi.ama acilma varmis devam ederse normal olacak. Bende buyuk bi merakla bekliyorum artik karsima ne cikacak
Normal en guzeli ah bi de ben cesaret edebilsem dogumda bisey olur diye korkuyorum o yuzden sezeryan istedim hayirlisi olsun canim hayirli dogunlar versin rabbim hepimize

Aa bayiliyorum bunlara eline saglik amigurami diyolar dimi buna elimden orgu gelir ama bunu becerwmwm diye hic girmedim bu ise :)
Evet canım amigurumi valla zevkli oluyor eğer yetiştirebilirsem birde tavşan öreceğim şimdi yarım bir battaniye var onu bitirmeye çalışıyorum

Canım görüşemedik seninle ama yazdıklarını okuyorum takibimdesin Evlatlarla yeni düzen ve yeni hayat nasılsınız? hamile hallerini özlüyormusun yoksa evlatlarının aldıgı nefes sana nefes mi oluyor
ozlemez miyim. Ozellikle gsceleri alsam onlari icime zaten bir lokmaliklar. eskisi gibi icerde kipirdanip dursalar. Ben de sadece ne tarafima yatsamda rahat etsem diye dusunsem :))
ama sabah olup da bizim pasalarin kwyfi yerine gelince vazgeciyorum iyi ki dogurmusum sizi demekten bir hal oluyorum. Ben uykusuzluga dayanamiyorum galiba. Birinin ihtiyaclari bitmeden digeri kalkiyor hic zaman kalmiyor.
Yeni duzen demissin ya okurken gulumsedim. Cunku bir duzenimiz yok bizim :))
oyle tatli tatli, yorgun argin, uykulu uykusuz geciyor gunlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…