2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

zaten saçma bir uygulama. ya hep yap ya yapma bir seferlik misafirliğe gelen komşu teyzenin altın takması gibi şey mi olur. keşke senin dediğin gibi olsa ama maalesef değil.

evet bu sadece bir kereye mahsus verilen bi ücretmiş canım haklısın.... arkadaşlar SGK dan sordum kreş yardımı bakıcı yardımı falan filan başka bişey yok, bebeğinize ilk altını devletten dedikleri de bu 300 ün içinde bir kereye mahsus bu parayı alıcaz baska da bişey yok...

bende bebişimin boyunu sormayı hep unutuyorum benimkini de hesaplar mısın
bpd 7.94
ac 26.64
fl. 5.57

akşamları açık oluyomu cnm biliyomusun.eşim geldikten sonra gidim diyorum bze çok yakın.

Herkes alabiliyormu banamemurlar alamaz dediler

Canım benim,o kadar geri zekalı memurlarımız varki ne yazıkki senelerce üzerinde çalışılıp çıkarılan yasanın uygulamasından haberleri dahi yok.işlerine de böylesi geliyor.sırf genç nüfusu arttırmak adına doğum teşviki amacıyla o kadar çok şeyi kapsıyorki aslında bu yasa,insan burası Türkiyemi diyor.dediklerimin hepsi var yasada.

zaten saçma bir uygulama. ya hep yap ya yapma bir seferlik misafirliğe gelen komşu teyzenin altın takması gibi şey mi olur. keşke senin dediğin gibi olsa ama maalesef değil.
Şimdi dinledim tv de,yapılacak yardım için 15 mayıs 2015 ve sonrası doğanlar baz alınacak ama ödeme için miktarın belirlenmesinde varsa daha önceden doğan çocuklar sayılacakmış.yani benim durumumda ben 2. Bebeği doğuruyo oluyorum.ama hala muamma şu ki doğumda 3. Bebekte doğacak.bu durumda noluyo?

Aaa,şimdi farkettim. Picassooo 15 mayısta doğum yaptı,yasanın ilk hakedenlerşnden oldu.bebişi bereketiyle gelmiş oldu,ne güzel

Canim benim insallah oncelikle sana sonra isteyen herkese Rabbim hayirli saglikli guzel evlatlar versin. Biranonce ozlemin dinSin insallah ayrica senin de kandilin mubarek olsun.

Oyy ciceklerinin guzelliginee dualarina icten bir amiin diyorum canim. Senin de kandilin mubarek olsun. Bu arada o bebis yardimini bnde okudum. Zamanlama olarak uyuyo bize ama birisi yoruma yazmisti dogruluk payini bilemiyorum galiba dogumu devlet hst de yapmis olmak gerekiyormus. gerci bn zaten devlette yapicam.

Allah rahmet eylesin canim. mesajini okur okumaz Fatiha okudum. Allah yerini buldursun insallah.

Canim ikiz konusunu bilmiyorum ama onceki cocuklar da sayiliyor. Ama onceki cocuk icin odeme yapilmiyor. Yani ikiz deil tek bebegin olsa ikinci cocuk olarak 400 alacaksin ama bnce cocuk basidir. 400+400 olur muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…