Ben de biri 2. Diğeri 3. Sayılıp 400+600 olmasını umuyorumCanim ikiz konusunu bilmiyorum ama onceki cocuklar da sayiliyor. Ama onceki cocuk icin odeme yapilmiyor. Yani ikiz deil tek bebegin olsa ikinci cocuk olarak 400 alacaksin ama bnce cocuk basidir. 400+400 olur muhtemelen.
Hep öyle canım,ilaçtan oluyo.kızlar bışey sorcam demır ılacı maltofer nkullanıyorm ayıptr sorması dışkım simsiyah korktum sızdede oyle oldumu normalmı
Ben başından beri içiyorum aynen siyah oluyorkızlar bışey sorcam demır ılacı maltofer nkullanıyorm ayıptr sorması dışkım simsiyah korktum sızdede oyle oldumu normalmı
Ben de biri 2. Diğeri 3. Sayılıp 400+600 olmasını umuyorumaza kanaat etmeyen çoğu bulamaz,küçümsemiyorum çünkü havadan geliyo neticede.önceden bu da yoktu,öyle düşünmemiz lazım
işte o zaman sen 600 alacaksın canım.Şimdi dinledim tv de,yapılacak yardım için 15 mayıs 2015 ve sonrası doğanlar baz alınacak ama ödeme için miktarın belirlenmesinde varsa daha önceden doğan çocuklar sayılacakmış.yani benim durumumda ben 2. Bebeği doğuruyo oluyorum.ama hala muamma şu ki doğumda 3. Bebekte doğacak.bu durumda noluyo?
kızlar bışey sorcam demır ılacı maltofer nkullanıyorm ayıptr sorması dışkım simsiyah korktum sızdede oyle oldumu normalmı
aynen bende de aynı...sen ne ve ne kadar kullanıyorsun canımcanım demir ilacı yapıyor öyle. ben de kanım çok düştüğünden baya yüksek dozda kullanıyorum. aynen dışkı simsiyah. hatta kadın doğumcum bile korktu mide kanaması mı var diye. ama baktık çok şükür yok bir şey.
Canım muhakkakki.sadaka gibi,bi kereliğe mahsus olacaksa madem adam gibi bi kaç bin tl fln ödenmesi gerekirdi.en azından doğum parası diyosan doğum masraflarını karşılayacak bir miktar olabilirdi.tabiki çok komik rakamlar ve az.ama ülke olarak yıllardır üzerimize oynanan siyasi,askeri ve iktidar müptelalığı üzerine oynan oyunlar yüzünden sosyal dediğin o devletlerin o kadar gerisindeyizki bugün devletin vermek zorunda olduğu bi çok hizmete alkış tutup sevinir vaziyetteyiz.on yıllar önce almamız gereken hakları ve hizmetleri daha yeni yeni gördüğümüz için dünya için çok normal olan şeyler bizde itibar görüyor.gerikalmışlığımızın eseri bunlar hep ama umut var diyorum ben.daha şyileride olur inşallah cümlemiz için...ama bu uygulama butun sosyal devletlerde olan bi uygulama ve 18 yasini doldurana kadar her cocuga veriliyor. bizde tek sefere mahsus ue daha kimsenin net bi bilgisi yok yani buda isin ciddiyetsizligi gibi geliyor. en iyi biz biliriz 300-400 lira bircogumuzun aylik muayene ucreti bile degil.
Normal canim.Demiri kullandığın sürece siyah olacak dışkın.kızlar bışey sorcam demır ılacı maltofer nkullanıyorm ayıptr sorması dışkım simsiyah korktum sızdede oyle oldumu normalmı
38.9cm,39cm de denebilir.
benimkisi daha farklı şurup şeklinde ufak şişeler ben günde iki şişe içiyorum ondan. tadı da iğrenç.aynen bende de aynı...sen ne ve ne kadar kullanıyorsun canım
Canım muhakkakki.sadaka gibi,bi kereliğe mahsus olacaksa madem adam gibi bi kaç bin tl fln ödenmesi gerekirdi.en azından doğum parası diyosan doğum masraflarını karşılayacak bir miktar olabilirdi.tabiki çok komik rakamlar ve az.ama ülke olarak yıllardır üzerimize oynanan siyasi,askeri ve iktidar müptelalığı üzerine oynan oyunlar yüzünden sosyal dediğin o devletlerin o kadar gerisindeyizki bugün devletin vermek zorunda olduğu bi çok hizmete alkış tutup sevinir vaziyetteyiz.on yıllar önce almamız gereken hakları ve hizmetleri daha yeni yeni gördüğümüz için dünya için çok normal olan şeyler bizde itibar görüyor.gerikalmışlığımızın eseri bunlar hep ama umut var diyorum ben.daha şyileride olur inşallah cümlemiz için...
300+400=700 tl. Alacaklar.Ikizi olanlar o zaman 400 alacak
Töbe töbe baktın mi üzerin açık falan kalmış miS Günaydın rüyamda eşimin beni aldatması üzerine uykum resmen kaçtı gitti
Eşimi Aradım direk nerdesin sen kim var yanında diye adamda şaşırdı Tövbe Tövbe dİyor git uyu kafan rahat olßun diyor Gelde uy şimdî kaçtı bi kereTöbe töbe baktın mi üzerin açık falan kalmış miGünaydın canım,felak nas dualarını oku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?