• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

selam kızlar ben daha doğurmadım:KK25:
allah izin verirse ptesi günü doğum olucak.
37+3 olmus olucam doktorum artık yeter dedi zaten ikizler artık pek kilo almıyolar 2500 da kaldılar..
çok heyecanlıyım son 3 günüm
Rabbim Hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kavus ikizlere canım

37+3 olmus olucam doktorum artık yeter dedi zaten ikizler artık pek kilo almıyolar 2500 da kaldılar..
Ayy,hadi Allah kavuştursun bebişlerine:KK9: çok az kalmış,ne güzel...yerinde olmak isterdim:KK51:darısı başıma inşallah.sağlık sıhhatle kavuş kuzularına inşallah:KK68:

Allah yardımcın olsun kolayca akip geçsin dogumun saglıkla al kucağına bebişlerini inşallah.Bize dua etmeyi sakın unutma emi...

canım darısı başıma, Allah yardımcın olsun. inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

2015-05-15-06-49-39-186396598.jpeg
GÜNAYDIN

20150515_075721.jpg Masamdaki çiçekler gibi gününüz renkli,miss kokulu geçsin.Kandilimiz mübarek olsun,bol duali geçsin,evlat isteyen herkesi öncelikle( uclu uclu ) senemin yüzünü güldürsun.hamile olan güzel arkadaşlarıma kolay,stressiz doğumlar nasip etsin Rabbim. Her dua eksiktir benim aklıma gelmeyeni siz tamamlayın güzel anneler.muhabbetle kucaklayip öpüyorum hepinizi :KK36:

Eki Görüntüle 1527830 Masamdaki çiçekler gibi gününüz renkli,miss kokulu geçsin.Kandilimiz mübarek olsun,bol duali geçsin,evlat isteyen herkesi öncelikle( uclu uclu ) senemin yüzünü güldürsun.hamile olan güzel arkadaşlarıma kolay,stressiz doğumlar nasip etsin Rabbim. Her dua eksiktir benim aklıma gelmeyeni siz tamamlayın güzel anneler.muhabbetle kucaklayip öpüyorum hepinizi :KK36:
Allahimm inan hic beklemiyodum ayy cok duygulandimm allahh razi olsunn benide unutmadiniz dualarinizda rabnim dualarinizii kabul etsin insallahh allahim bnm kucagimi doldursun evlat özlemi cektirmesin insallhh kurban oldugumallahim hamile olan hetkeside hayrlisiyla evlatlarina zaamaninda kavustursun insallah rabbim isteyen herkese icindede bana da hayrli evlatlar nasip etsin insallahhhhh:KK61:

maaşallah canım hayırlısıyla doğumunu yap gel bize de tecrübelerini anlat inşallah... dualarında bizi de unutma..

http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2015/05/15/cocuk-yardimi-bugun-basliyor
Kızlarrr:KK31: bunu inceleyin derim bebeklerimiz kısmetiyle geliyor:21:
canım ben açamıyorum internet kısıtlı şuan ama ilk çocuğa 300 TL yardımdan mı bahsediyor bu haberde ?? yarım gün çalış yarım maaş al durumu ne olmuş ?? ondan haber var mı ?

günaydın melek anneler hepimizin kandili mübarek olsun,Allah'ım bu mübarek günde herkesin duasını kabul etsin,başta uclu uclu olmak üzere isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda kucaklarını doldursun inşallah (amiiiiiiiiiiin)

Back