Allahh razi olsunn rabbim dualarimizi kabul etsin insallahh rabbim sizlerede bebeklerinizede saglik huzur mutluluk versin insallahhh bizlerinde kucagini doldursun tez zamanda insalahhh amin allahimgünaydın melek anneler hepimizin kandili mübarek olsun,Allah'ım bu mübarek günde herkesin duasını kabul etsin,baştauclu olmak üzere isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda kucaklarını doldursun inşallah (amiiiiiiiiiiin)
Canım bunu biliyorum,yakından da takip ediyorum ama hala netlik kazanmayan şey ikiz annelerin durumu?bize iki bebek doğurmuşuz gibi ayrı ayrı her bebek için ödeme yapılacakmı yoksa tek doğum sayılıp bir ödeme mi yapılacak?hep aynı lafları yazıp duruyolar,hiç bir detay yok konuyla ilgili.benim mesala 3 çocuk oluyo toplamda,2'si bir doğumda doğacak.birinci bebeği 2. Çocuk,2. Bebeği 3. Çocuk sayıp 2. Ve 3. Çocuk paralarını mı alıcazhttp://www.sabah.com.tr/ekonomi/2015/05/15/cocuk-yardimi-bugun-basliyor
Kızlarrrbunu inceleyin derim bebeklerimiz kısmetiyle geliyor
Yarım gün çalışıp tam maaş alıyosun canım,kesilen kısmı devlet tamamlıyomuş.ayrıca çalıştığın için çocuğuna annen yada kavınvaliden dahi olabilir akraba olması engel değil bakacak olan kişiye aylık 300€ bakım parasını devlet ödüyor yine.kreş yaşına gelincede aylık 1000 tl ye kadar kreşyardımımaaşallah canım hayırlısıyla doğumunu yap gel bize de tecrübelerini anlat inşallah... dualarında bizi de unutma..
canım ben açamıyorum internet kısıtlı şuan ama ilk çocuğa 300 TL yardımdan mı bahsediyor bu haberde ?? yarım gün çalış yarım maaş al durumu ne olmuş ?? ondan haber var mı ?
Başınız sağolsun mekanı cennet olsunKızlar,herkese günaydınlar.kandilimiz ve cumamız mübarek olsun inşallah.tuhaf bi gün oldu benim için,sabah namazına kalkan amcamın hanımını kaybettiğini,hakkın rahmetine kavuştuğunu öğrendimAllah taksiratını affetsin,dualarınızda onu da unutmazsamız çok sevinirim
Kızlar,herkese günaydınlar.kandilimiz ve cumamız mübarek olsun inşallah.tuhaf bi gün oldu benim için,sabah namazına kalkan amcamın hanımını kaybettiğini,hakkın rahmetine kavuştuğunu öğrendimAllah taksiratını affetsin,dualarınızda onu da unutmazsamız çok sevinirim
Canım bunu biliyorum,yakından da takip ediyorum ama hala netlik kazanmayan şey ikiz annelerin durumu?bize iki bebek doğurmuşuz gibi ayrı ayrı her bebek için ödeme yapılacakmı yoksa tek doğum sayılıp bir ödeme mi yapılacak?hep aynı lafları yazıp duruyolar,hiç bir detay yok konuyla ilgili.benim mesala 3 çocuk oluyo toplamda,2'si bir doğumda doğacak.birinci bebeği 2. Çocuk,2. Bebeği 3. Çocuk sayıp 2. Ve 3. Çocuk paralarını mı alıcazbimere de yazdım,cvp yok.saçma sapan,halkı bilgilendirme denen bişey yok hiç.
Kızlar,herkese günaydınlar.kandilimiz ve cumamız mübarek olsun inşallah.tuhaf bi gün oldu benim için,sabah namazına kalkan amcamın hanımını kaybettiğini,hakkın rahmetine kavuştuğunu öğrendimAllah taksiratını affetsin,dualarınızda onu da unutmazsamız çok sevinirim
Ayy mubarek gunde rabbim mekanini cennet olsun aikesine sabir versin kabir azabi vermesin allahim kaabrini daraltmasin insallah aminKızlar,herkese günaydınlar.kandilimiz ve cumamız mübarek olsun inşallah.tuhaf bi gün oldu benim için,sabah namazına kalkan amcamın hanımını kaybettiğini,hakkın rahmetine kavuştuğunu öğrendimAllah taksiratını affetsin,dualarınızda onu da unutmazsamız çok sevinirim
Amin canım,Allah razı olsun.,.Ayy mubarek gunde rabbim mekanini cennet olsun aikesine sabir versin kabir azabi vermesin allahim kaabrini daraltmasin insallah amin
Amin canım,çok sağol.taksirat işte,kimileri doğar,kimileri ölür.düzen bu.Rabbim sıralı ölüm nasip etsincanım Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun. Allah sizlere sabır versin.
İyide doğmuş bu çocuğum var,onu yok sayıp 15 mayıstan sonra doğanları 1. Çocuk mu dicekler? Büyük saçmalık olur eğer öyleyse.tmm evdeki çocuk için ödeme yapılmaz ama o 1 sayılır,sonraki gelecek olan 2. Olur ve ona göre ödeme yapılır mantıken.bir defaya mahsus olduğunu biliyorum ama normalde örneğin senin bebeklerin ilki 1. Çocuk,ikincisi 2. Çocuk sayılıp 300+400 700tl ödeme alman lazım.usül budur bu işlerde de ben anlamadım gitti.hiç bi netlik hok,adam gibi çıkıp anlatan da yok.yasanın detayında bile yok bu konu,okudum resmi gazetede.bimere yazdım ordanda henüz gelen bişey yok.canım belli aslında, 15 mayıs öncesindeki çocuklar sayılmıyor. 15 mayıs itibariyle doğanlar sayılıyor. bir çocuk 300 iki çocuk 400 3 çocuk 600 alıyor bir defaya mahsus öyle maaş gibi düşünmeyin. çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına gidip bildirimde bulunuyorsunuz hesabınızı veriyorsunuz annenin hesabına yatıyor. yani bir kereye mahsus olduğundan çok da ahım şahım bir şey değil. biz ikiz anneleri baya kazık yemiş durumdayız bu durumda bari çocuk başı 300 olsaydı.
Amin canım,inşallah.Allah razı olsun.omertcan basin sagolsun cnm Rabbim en guzel gunlerden birinde yanina almis..Mekani cennet olsun insallah..
Sağol canım,amin.canım başınız sağolsun Allah sabır versin kalanlara uzun ömür versin inşallah..
Sağol canım,aminBaşınız sağolsun mekanı cennet olsun
Başın saolsun canım.Allah rahmet eylesin.Kalanlara sabir versin.Kızlar,herkese günaydınlar.kandilimiz ve cumamız mübarek olsun inşallah.tuhaf bi gün oldu benim için,sabah namazına kalkan amcamın hanımını kaybettiğini,hakkın rahmetine kavuştuğunu öğrendimAllah taksiratını affetsin,dualarınızda onu da unutmazsamız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?