- 8 Haziran 2013
- 57.074
- 151.588
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım 400 alacakIkizi olanlar o zaman 400 alacak
seninki iyiymiş geçen ruyamda ben aldatıyordum eşimi kendimden tiksindim yeminle. bu hamilelik bilinçaltımızı da bozdu valla.SGünaydın rüyamda eşimin beni aldatması üzerine uykum resmen kaçtı gitti
Bende bu mantıkta düşünüyordum.emin misin sen yoksa bi tahmin mi bu?300+400=700 tl. Alacaklar.
Klasik gebelik kabusları canım,altında bişey arayıp üzülme sakın ama insanın tadı kaçmıyormu,kaçıyor tabi.hiç aklımıza getirmediğimiz bişeyi görmüş oluyoruzSGünaydın rüyamda eşimin beni aldatması üzerine uykum resmen kaçtı gitti
Kızlar günaydınbu nedir ya Allah aşkına,yataktan kalkalı bir saat oluyo ama deyin ki uyudun mu?HAYIIIRRR! Sabaha kadar dön dur,soluma dönüyorum,solum uyuşuyor,sağa dönüyorum sağdaki bebek çıldırıyo,içimi deşiyo tepin tepin.sırt üstü dinleniyim diyorum,boğazımı bi el sıkıyo sanki,nefes alamıyorum.derken kısır dögü,tekrar sol,tekrar sağ....ayy deliricem ya,nasıl yatmak lazım anlamadım,amudamı kalkayım napayım ben
Canim ben dr 20 22 hafta gibi net hissettim tek erkek bebegim. 24. Haftaya kadar hisseteyebilirsin gayet normal. Ultrasonda hareketleriNi gorduysen dr da hersey guzeL dediyse takilmamaya calis. Ama sabirsizlaniyoruz iste. Kii hamileligin en guzel yani o kipirtilar bence. Hatta benim omrumde yasadigim en guzel duygu diyebilirim. Insalkah hissedersin de rahatlarsinarkadaşlar günaydın, sizlere bir sorum olacak Allahım nasip ederse bir kız bebeğimiz olacak, ama ben hala hareketlerini hissedemiyorum tek gebelik yaşayan arkadaşlar ilk ne zaman hissettiniz bunu merak ediyorum, gecen hafta kontrolüm vardı cok şükür iyi dedi doktor ama ben merak ediyorum işte....
Sadece hamilelikmi bu erkeklerde psikolojimizi bozdu hayatimda hic olmadigim kadar mutsuz oldum bu doonemde aslinda en mutlu oldugum zamanlar olmaliydiseninki iyiymiş geçen ruyamda ben aldatıyordum eşimi kendimden tiksindim yeminle. bu hamilelik bilinçaltımızı da bozdu valla.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebişlere. Evet ayuzlu doğum yaptı tasruk dogum yapti dünde Picassooo doğum yaptı sıra ARMYY deGunaydin herkese
Ooo ayuzlu dogum yapmis galiba. Sayfalari okuyamadim bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Son sayfaya bir baktim da yatamamaktan sikayetcisinuz kizlar. Yatamadiginiza sukredin. Sanki o gunler hic yasamamis gibi oyle ozluyorum ki. Hamilelik de bambaska bir guzellikmis. 3 kere 5 kere uyandik muhabbetleri yapardik ya dun ben atesli hastaydim. Esim hic gozunu kirpmadi yattiginda sabah saat 8.5 du :))
Herseye ragmen anin tadini cikarin. Bol bol fotograf cekilip ani biriktirin kizlar.