Çok üzüldüm canım. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşalla yakında tekrar sağlıkla hamile kalırsın. Dondurulmuş varmı?offf bugun heralde en acı gunum bebegım tek yumurta ikiziymiş ama ikisininde kalbi durmus pazartesi meleklerimi alacaklar bnden
yok maalesef kalitesiz diye dondurmadılar sanırım 2 ayda tekrar tedaviye baslayamayacaz maddi olarak dua edin bana rabbm yeniden kısmet etsin inşallh cok zormuş cokkkÇok üzüldüm canım. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşalla yakında tekrar sağlıkla hamile kalırsın. Dondurulmuş varmı?
Zor valla aynen iki bebek hareketi hissetmek. Allah yardım ediyor. Boşuna meleklerin kanatları annelerin ayakları altında dememisler. Rabbim herkese anne olmayı nasip etsinValla ben birini anca tasiyorumgerci Rabbim kolayligini verir ama zor guc lazim artik dogurmak icin gun sayiyorum ben hayirlisiyla onlari hic dusunemiyorum :))birde su var birini bile hissetmek muthis bir duygu birde iki bebis anlatilmaz sanirim..
Rabbim sabır versin canım hersey de bir hayır vardır. Inşallah seninde bir gün olacak.offf bugun heralde en acı gunum bebegım tek yumurta ikiziymiş ama ikisininde kalbi durmus pazartesi meleklerimi alacaklar bnden
Benim arada bel kasık ve sırt agrim oluyor evde dinleniyorum. Çıkıp gezemiyorum. Perşembe kontrolüm var magnezyum, maltofer fol, decavit, Adalat crono kullanıyorum. Heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Perşembe günü yapılan nst de sancı çıkmadı. Bakalim zaman ne gösterecekkızlar napıyosunuz 2 gündür giremedim telefonumu servise verdim bilgisayardan girebilirsem bakıyorumminika01 hayırlı olsun canım kızını sağlıkla büyütürsün inşallah sağlıkla kucağına alırsın C A N O senin kasılmalar ne durumda canım bende bu ara hemen yoruluyorum bugün eminönüne gitmiştik bebek şekeri sepeti falan aldık istanbulda oturan varsa burda eminönüne bakabilirsiniz bir sürü çeşit var hemde uygun fiyata isterseniz hazırı isterseniz ben evde yaparım derseniz malzemelerini de alabilirsiniz
Rabbim gonlune ferahlık versin..uzulme desekte bos ama dua et arkadasim insallah atlatacaksin bu gunleride ..offf bugun heralde en acı gunum bebegım tek yumurta ikiziymiş ama ikisininde kalbi durmus pazartesi meleklerimi alacaklar bnden
offf bugun heralde en acı gunum bebegım tek yumurta ikiziymiş ama ikisininde kalbi durmus pazartesi meleklerimi alacaklar bnden
Canim ya cok uzuldum.Allah sabir versin.en kisa zamanda isllah bi bebeginofff bugun heralde en acı gunum bebegım tek yumurta ikiziymiş ama ikisininde kalbi durmus pazartesi meleklerimi alacaklar bnden
Gidip görüşüp sorabilirsin canımkızlar aklıma bişey takıldı..benm doktorum bana hiç 3.gün 5.gün demedi.....6 tane dondurulmuşlarım war ve 3.gün mü 5.gün mü bilmiorm napmalıyım???belkı yardmcı olablrsınız???
ama 3 ünde yumurta toplandı 6 sında transfer edıldı ozaman benmkı 3.gün embrıyosu mu oluyor?Gidip görüşüp sorabilirsin canım
Evet canım benim de 3 gün transfer oldu. 3 tane de dondurulmus var onlarda 3. Gun oluyorama 3 ünde yumurta toplandı 6 sında transfer edıldı ozaman benmkı 3.gün embrıyosu mu oluyor?
herkes umudumu kaybettrdı.......3.gün embrıyosu kaliteesız dıyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEvet canım benim de 3 gün transfer oldu. 3 tane de dondurulmus var onlarda 3. Gun oluyor
Onu Allah bilir benim ilkinde 2/tane 3. Gun konuldu olmadi ikincide 1 tane 3. Gun emb. Cok sukur tuttu kimse bilemez kiherkes umudumu kaybettrdı.......3.gün embrıyosu kaliteesız dıyeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dondurulmuşmuydu sennkıOnu Allah bilir benim ilkinde 2/tane 3. Gun konuldu olmadi ikincide 1 tane 3. Gun emb. Cok sukur tuttu kimse bilemez ki
Rabbim hep guldurssun canim hepimizkız bu duygusallığın üstüne senin mesajlarını görünce normale döndüm demin ağlıyordum şimdi gülüyorum
offf bugun heralde en acı gunum bebegım tek yumurta ikiziymiş ama ikisininde kalbi durmus pazartesi meleklerimi alacaklar bnden
Allahın izniyle vaktinde kucağımizà alalım evlatlarimizi sağlık sihattle inşallah .hepsi geceçek diye dua ediyorum bende....bende hep vardı hala ilaç iciyorum cnm geçmiş olsunGunden gune insan agirlastigini daha fazla hissediyor dimi benim parmagimi oynatacak halim kalmadi.. Bir yere oturmaya gitsem gece sancidan uyuyamiyirum sancilarim hep oluyor dr kas ağrısı bunlar diyor anlamadim gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?