• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Çok üzüldüm canım. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşalla yakında tekrar sağlıkla hamile kalırsın. Dondurulmuş varmı?
yok maalesef kalitesiz diye dondurmadılar sanırım 2 ayda tekrar tedaviye baslayamayacaz maddi olarak dua edin bana rabbm yeniden kısmet etsin inşallh cok zormuş cokkk

Valla ben birini anca tasiyorum :KK66:gerci Rabbim kolayligini verir ama zor guc lazim :KK66: artik dogurmak icin gun sayiyorum ben hayirlisiyla onlari hic dusunemiyorum :))birde su var birini bile hissetmek muthis bir duygu birde iki bebis anlatilmaz sanirim..
Zor valla aynen iki bebek hareketi hissetmek. Allah yardım ediyor. Boşuna meleklerin kanatları annelerin ayakları altında dememisler. Rabbim herkese anne olmayı nasip etsin:KK68:

kızlar napıyosunuz 2 gündür giremedim telefonumu servise verdim bilgisayardan girebilirsem bakıyorum minika01 minika01 hayırlı olsun canım kızını sağlıkla büyütürsün inşallah sağlıkla kucağına alırsın C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. senin kasılmalar ne durumda canım bende bu ara hemen yoruluyorum bugün eminönüne gitmiştik bebek şekeri sepeti falan aldık istanbulda oturan varsa burda eminönüne bakabilirsiniz bir sürü çeşit var hemde uygun fiyata isterseniz hazırı isterseniz ben evde yaparım derseniz malzemelerini de alabilirsiniz

kızlar napıyosunuz 2 gündür giremedim telefonumu servise verdim bilgisayardan girebilirsem bakıyorum minika01 minika01 hayırlı olsun canım kızını sağlıkla büyütürsün inşallah sağlıkla kucağına alırsın C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. senin kasılmalar ne durumda canım bende bu ara hemen yoruluyorum bugün eminönüne gitmiştik bebek şekeri sepeti falan aldık istanbulda oturan varsa burda eminönüne bakabilirsiniz bir sürü çeşit var hemde uygun fiyata isterseniz hazırı isterseniz ben evde yaparım derseniz malzemelerini de alabilirsiniz
Benim arada bel kasık ve sırt agrim oluyor evde dinleniyorum. Çıkıp gezemiyorum. Perşembe kontrolüm var magnezyum, maltofer fol, decavit, Adalat crono kullanıyorum. Heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Perşembe günü yapılan nst de sancı çıkmadı. Bakalim zaman ne göstereceko_O

Gunden gune insan agirlastigini daha fazla hissediyor dimi benim parmagimi oynatacak halim kalmadi.. Bir yere oturmaya gitsem gece sancidan uyuyamiyirum sancilarim hep oluyor dr kas ağrısı bunlar diyor anlamadim gitti..
Allahın izniyle vaktinde kucağımizà alalım evlatlarimizi sağlık sihattle inşallah .hepsi geceçek diye dua ediyorum bende....bende hep vardı hala ilaç iciyorum cnm geçmiş olsun

Back