- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 35
Oh ne guzel canim miss gibi olmustur evin.. Benim ev dandini... gunlerdiiir elime cop almiyOrum. yemek de yaptigim soylenemez cok. Hem halim yok hem canim istemiyo. Hem de yapsam nolacak ki surune surune yapcam esim gelip iki dk lik edecek temizligi. Bi 15 gun daha idare edeyim de sonrasinda mecburen Birini bulcam iyi yada kotu artik sansima.selam kızlar.. temizlikle ugrastim bugun neyse ki kardesim vardi cok yardimci oldu ama yine de zorlandim. . artik çok agırlastim egilip kalkarken bacaklarim beni cok zorluyo oglusumun cani sagolsun rabbim onu bize bagislasin ama sabahlari uyaninca bi hafiflik hisşediyorum kendimde kalkarken daha da agirlastigimi farkediyorum. bir an once hayirlisiyla dogum yapsaydik da bebeklerimizle mesgul olsaydik :-(
O camiiyi bilmiyorum ben,yeni taşındık buralara.hamile kalıncada öyle çok detaylı öğrenemedim çevreyiYakınmışız canımbende yunus emre caminin 5 dakika yakınındayım yani komşu sayılırz hep ordan geçiyoz biz tüp bebek nerde yaptınz canım
Yani sıkıntı olmayınca nst gerek duymuyor Noldu kıs ayırdınız gözleriiii
Fırtına öncesi sessizlik gibi,ağırlık öncesi bi hafiflik var üzerimdeMaşallah canımbanada kasılma için verdi. Yarım şekilde kırıp içiyorum. Artık tasiyamiyorum oglani ikiz gebelik daha zor olmalı ama size maşallah diyelim
yok normal benim dondr. Yok zaten olmadi hicdondurulmuşmuydu sennkı
Aaaaaaaaaaaaaaa!offf bugun heralde en acı gunum bebegım tek yumurta ikiziymiş ama ikisininde kalbi durmus pazartesi meleklerimi alacaklar bnden
Canım zaten dondurulmuşlar bi kere,3. Gün olsa nolcak 5. Gün olsa nolcak bu saatten sonra değiştiremezsinkızlar aklıma bişey takıldı..benm doktorum bana hiç 3.gün 5.gün demedi.....6 tane dondurulmuşlarım war ve 3.gün mü 5.gün mü bilmiorm napmalıyım???belkı yardmcı olablrsınız???
doktor bana dedı çok sağlıklı bebeklerın var dedıCanım zaten dondurulmuşlar bi kere,3. Gün olsa nolcak 5. Gün olsa nolcak bu saatten sonra değiştiremezsinsağlıklı bölünen embriyolarda 5. Günü bekleme gereği duymuyo bi çok dr.5. Gün embriyonun blastosist denen sayılamayacak kadar çoklukta hücreye bölünmüş olması demek.buda genellikle iyiye,kaliteye yorumlanır.ama zaten uzman bir embriyolog 2.-3. Günlerde de bunu gözlemleyip o yumurtanın kusursuzluğuna karar verebilir,buna görede rahatlıkla dondurur yada transfer eder.bu detaylara takılma,işleme odaklan sen.olacağına inan
sağol bacım:)))allah razı olsun hayırlısıyla bı adet olsamCanım zaten dondurulmuşlar bi kere,3. Gün olsa nolcak 5. Gün olsa nolcak bu saatten sonra değiştiremezsinsağlıklı bölünen embriyolarda 5. Günü bekleme gereği duymuyo bi çok dr.5. Gün embriyonun blastosist denen sayılamayacak kadar çoklukta hücreye bölünmüş olması demek.buda genellikle iyiye,kaliteye yorumlanır.ama zaten uzman bir embriyolog 2.-3. Günlerde de bunu gözlemleyip o yumurtanın kusursuzluğuna karar verebilir,buna görede rahatlıkla dondurur yada transfer eder.bu detaylara takılma,işleme odaklan sen.olacağına inan
Eyani. Daha ne desin adamdoktor bana dedı çok sağlıklı bebeklerın var dedı
histereskopi oldum bacısı:::adet olmayı beklıommm ama olamadım transfer ıçın beklıomEyani. Daha ne desin adam
Bana da transfer edilecegi zaman sen merak etme iclerinden en yakisiklisini secip transfer edicez demistidoktor bana dedı çok sağlıklı bebeklerın var dedı
cinsiyeti ne erkek mı yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))Bana da transfer edilecegi zaman sen merak etme iclerinden en yakisiklisini secip transfer edicez demisti
Evet canim erkek dediklerini yapmislar yani dr ve embriyolog. Gerci yakisikli olurmu bilemem ama benim gozumde dunyanin ennnn guzeli en ballisi en tatlisi olacak tabicinsiyeti ne erkek mı yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))
aaa adam hıssettımı kı:)))) yoksa cinsiyet seçimi falan mı yaptı ki:))Evet canim erkek dediklerini yapmislar yani dr ve embriyolog. Gerci yakisikli olurmu bilemem ama benim gozumde dunyanin ennnn guzeli en ballisi en tatlisi olacak tabiisteyen herkese nasip olsun insallah
Bilemiyorum hissetti galiba :)aaa adam hıssettımı kı:)))) yoksa cinsiyet seçimi falan mı yaptı ki:))
anaaam benım neyım olacak acaba kız mı erkek mii:)))Bilemiyorum hissetti galiba :)
Hayirli evlat olsun saglikli olsun canim. Bizim gibilere farketmez demianaaam benım neyım olacak acaba kız mı erkek mii:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?