- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
ewet tabıkı :)))ama kız olsa daha ıyı olur büyüyünce beni ziyaret eder ama erkek de eşim istio..hayırlısı tabii:))Hayirli evlat olsun saglikli olsun canim. Bizim gibilere farketmez demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewet tabıkı :)))ama kız olsa daha ıyı olur büyüyünce beni ziyaret eder ama erkek de eşim istio..hayırlısı tabii:))Hayirli evlat olsun saglikli olsun canim. Bizim gibilere farketmez demi
isyan etmedim bundada vardır bir hayr ölüler dediklerinde bile hamd olsun dedim özurluymus buyuk olan bebek diğeride kucukmus daha zaten ne yapalım bnmde sınavım buymuş rabbime cok sukur inşallah allahım bidaha yasatmasın kimseyede yasatmasın 2 aydan allah izin verirse tekrar konulacak inşallah o bebeklerim tutunur rabbm inşallah o evlatlarımı kucağımıza almayı nasip etsin cok zor ama ne yapıyım elimden gelen bişe yok canımdan 2 tane parça suanda içimde ölüde olsa bnmle ama yarın nasıl olurum onu bilmiyorum kürtaja girmek hiç istemiyorum sankı kucuk olan bebeğim buyuyup canlanacakmış gibi geliyor eşim parçalandı bn parçalandım ne diyim rabbm hayrlısını versin bnm vücudum anestiziyi kaldırmıyor amelıyatlarda bile maasada kalmışım kalbm durmus yarın ne olurum bilmiyorum kanamada olacaka hepiniz hakkınızı hellal edin amacım sizi üzmek değildi kusura bakmayın ama içimi en samimi döktüğüm yer burası bebeklerınızde sizde allaha emanet olunAaaaaaaaaaaaaaa! Ne diyosun yaaa....canım,cidden çok üzüldüm,içim parçalandı inan.kıyamam onlara yaaAllah (c.c.) yardımcın olsun,sakın isyan etme,büyük bi sınav bu.hamd et,Rabbimden hayırlısını iste canım benim.yapabileceğim bişey olsa keşke
çok üzüldüm canımrabbim inşallah tekrar sağlıklı evlatlar nasip eder.biliyorum çok fazla etkilemez seni bu söyliyeceğim ama yine de kendini fazla hırpalama,dua et sadece,rabbim hakkında en hayırlısı neyse onu nasip etsin canımisyan etmedim bundada vardır bir hayr ölüler dediklerinde bile hamd olsun dedim özurluymus buyuk olan bebek diğeride kucukmus daha zaten ne yapalım bnmde sınavım buymuş rabbime cok sukur inşallah allahım bidaha yasatmasın kimseyede yasatmasın 2 aydan allah izin verirse tekrar konulacak inşallah o bebeklerim tutunur rabbm inşallah o evlatlarımı kucağımıza almayı nasip etsin cok zor ama ne yapıyım elimden gelen bişe yok canımdan 2 tane parça suanda içimde ölüde olsa bnmle ama yarın nasıl olurum onu bilmiyorum kürtaja girmek hiç istemiyorum sankı kucuk olan bebeğim buyuyup canlanacakmış gibi geliyor eşim parçalandı bn parçalandım ne diyim rabbm hayrlısını versin bnm vücudum anestiziyi kaldırmıyor amelıyatlarda bile maasada kalmışım kalbm durmus yarın ne olurum bilmiyorum kanamada olacaka hepiniz hakkınızı hellal edin amacım sizi üzmek değildi kusura bakmayın ama içimi en samimi döktüğüm yer burası bebeklerınızde sizde allaha emanet olun
Canım benim... Çokkkk zor! Edecek laf yok bu durum için. Evet,şükretmeliki en azından özürle dünyaya gelmediler.bu durum hem onlar için eziyet hem senin için ayrı bir kahır olabilirdi.Rabbimin bi mükafatı diyelim yinede.tüp bebekte de özürlü bebekhiç duymamıştım.ikincilerde umarım iyi inceler,en sağlıklı bebişlerle buluştururlar seni.isyan etmedim bundada vardır bir hayr ölüler dediklerinde bile hamd olsun dedim özurluymus buyuk olan bebek diğeride kucukmus daha zaten ne yapalım bnmde sınavım buymuş rabbime cok sukur inşallah allahım bidaha yasatmasın kimseyede yasatmasın 2 aydan allah izin verirse tekrar konulacak inşallah o bebeklerim tutunur rabbm inşallah o evlatlarımı kucağımıza almayı nasip etsin cok zor ama ne yapıyım elimden gelen bişe yok canımdan 2 tane parça suanda içimde ölüde olsa bnmle ama yarın nasıl olurum onu bilmiyorum kürtaja girmek hiç istemiyorum sankı kucuk olan bebeğim buyuyup canlanacakmış gibi geliyor eşim parçalandı bn parçalandım ne diyim rabbm hayrlısını versin bnm vücudum anestiziyi kaldırmıyor amelıyatlarda bile maasada kalmışım kalbm durmus yarın ne olurum bilmiyorum kanamada olacaka hepiniz hakkınızı hellal edin amacım sizi üzmek değildi kusura bakmayın ama içimi en samimi döktüğüm yer burası bebeklerınızde sizde allaha emanet olun
Bekle bakalım,hayırlısıyla al bebişlerinihistereskopi oldum bacısı:::adet olmayı beklıommm ama olamadım transfer ıçın beklıom
banada biri ali öbürü ayşe demişlerdi ama ikiside ali oldu benimki attı ama tutturamafı demekBana da transfer edilecegi zaman sen merak etme iclerinden en yakisiklisini secip transfer edicez demisti
doktoruna sor canımkızlar aklıma bişey takıldı..benm doktorum bana hiç 3.gün 5.gün demedi.....6 tane dondurulmuşlarım war ve 3.gün mü 5.gün mü bilmiorm napmalıyım???belkı yardmcı olablrsınız???