• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Günaydin güzeller güzeli anneler!Rabbim bu günü kutlamayı bizlere de nasip ettiği için ona şükürler olsun!Allahım isteyen tüm herkese nasip etsin inşallah.Geçen yıl benim de çok mahsun geçmişti anneler günüm.Anne olan her yakinimi arayıp kutlamistim.Esim de anneler gününden 1 gün sonra bana çiçek göndermişti onun da ici burulmuştu mahsunlugum karşısında...
Allah bu yıl kutlamayı nasip etti.Bakalım bişey almismı:) ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN ALLAH ÖMRÜMÜZ BOYUNCA EVLATLARIMIZI BİZLERE BAĞIŞLASIN.:KK68::KK68::KK68:

Aaaaaaaaaaaaaaa!:eek: Ne diyosun yaaa....:cry:canım,cidden çok üzüldüm,içim parçalandı inan.kıyamam onlara yaa:KK61:Allah (c.c.) yardımcın olsun,sakın isyan etme,büyük bi sınav bu.hamd et,Rabbimden hayırlısını iste canım benim.yapabileceğim bişey olsa keşke:KK42:
isyan etmedim bundada vardır bir hayr ölüler dediklerinde bile hamd olsun dedim özurluymus buyuk olan bebek diğeride kucukmus daha zaten ne yapalım bnmde sınavım buymuş rabbime cok sukur inşallah allahım bidaha yasatmasın kimseyede yasatmasın 2 aydan allah izin verirse tekrar konulacak inşallah o bebeklerim tutunur rabbm inşallah o evlatlarımı kucağımıza almayı nasip etsin cok zor ama ne yapıyım elimden gelen bişe yok canımdan 2 tane parça suanda içimde ölüde olsa bnmle ama yarın nasıl olurum onu bilmiyorum kürtaja girmek hiç istemiyorum sankı kucuk olan bebeğim buyuyup canlanacakmış gibi geliyor eşim parçalandı bn parçalandım ne diyim rabbm hayrlısını versin bnm vücudum anestiziyi kaldırmıyor amelıyatlarda bile maasada kalmışım kalbm durmus yarın ne olurum bilmiyorum kanamada olacaka hepiniz hakkınızı hellal edin amacım sizi üzmek değildi kusura bakmayın ama içimi en samimi döktüğüm yer burası bebeklerınızde sizde allaha emanet olun:KK61::KK61:

isyan etmedim bundada vardır bir hayr ölüler dediklerinde bile hamd olsun dedim özurluymus buyuk olan bebek diğeride kucukmus daha zaten ne yapalım bnmde sınavım buymuş rabbime cok sukur inşallah allahım bidaha yasatmasın kimseyede yasatmasın 2 aydan allah izin verirse tekrar konulacak inşallah o bebeklerim tutunur rabbm inşallah o evlatlarımı kucağımıza almayı nasip etsin cok zor ama ne yapıyım elimden gelen bişe yok canımdan 2 tane parça suanda içimde ölüde olsa bnmle ama yarın nasıl olurum onu bilmiyorum kürtaja girmek hiç istemiyorum sankı kucuk olan bebeğim buyuyup canlanacakmış gibi geliyor eşim parçalandı bn parçalandım ne diyim rabbm hayrlısını versin bnm vücudum anestiziyi kaldırmıyor amelıyatlarda bile maasada kalmışım kalbm durmus yarın ne olurum bilmiyorum kanamada olacaka hepiniz hakkınızı hellal edin amacım sizi üzmek değildi kusura bakmayın ama içimi en samimi döktüğüm yer burası bebeklerınızde sizde allaha emanet olun:KK61::KK61:
çok üzüldüm canım:KK61:rabbim inşallah tekrar sağlıklı evlatlar nasip eder.biliyorum çok fazla etkilemez seni bu söyliyeceğim ama yine de kendini fazla hırpalama,dua et sadece,rabbim hakkında en hayırlısı neyse onu nasip etsin canım

Screenshot_2015-05-10-10-16-04.png

Canım benim... Çokkkk zor! Edecek laf yok bu durum için. Evet,şükretmeliki en azından özürle dünyaya gelmediler.bu durum hem onlar için eziyet hem senin için ayrı bir kahır olabilirdi.Rabbimin bi mükafatı diyelim yinede.tüp bebekte de özürlü bebekhiç duymamıştım.ikincilerde umarım iyi inceler,en sağlıklı bebişlerle buluştururlar seni.

Herkese kucak dolusu öpücüklerimle,güzel anne adaylarım,çiçeği burnunda anneler ve anne olmak için sabırsızlanan kıymetli anniş aday adayları:KK37: hepimizim bu güzel günü kutlu olsun tabi ama "Annelik" gibi kocaman,içi dolu bi kavramın böyle bir günle yad ederek geçiştirilmesi imkansız.bebeğinin,çocuğunun yüzünü gördüğü,kokusunu çektiği hergün anneler günüdür bir anne için.onun her gülüşü,huzurla her uyuyuşu en büyük ühediyedir anne için.evlattır bizi anne yapan,uğrunda kimseciklere yapmayacağımız fedakarlıkları yaptığımız o minikler...Rabbim kıpırtısını hissetmiş,tenine dokunmuş hiç bir anneyi evlafından etmesin.hepinizi yürekten kutluyor,tekrarına nasip olmamızı diliyorum.hayırlı ve mutlu pazarlar...:KK68::KK68::KK15:

günaydın annişler hepimizin anneler günü kutlu olsun rabbime teşekkür ediyorum böyle bir duyguyu bize tattırdığı için imşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder daha yüzünü bile görmeden kokusunu duymadan sadece taşımak ve onun içimizde var olduğunu bilmek onu hissetmek bile bu büyük sevgiye bi kanıt rabbime şükrediyorum tekrar tekrar :KK68::KK68::KK68:

Merhaba güzel anneler. Tüm annelerin ve bizler gibi tüm anne adaylarının anneler günü kutlu olsun. Yavrularımızı içimizde hissetmek, doğduktan sonrada kokularını içimize çekmek bize en güzel anneler günü hediyesidir. Evlatlarımızla daha nice sağlıklı mutlu huzurlu anneler günü nasip etsin allahım. :KK36:

Özel bebeklerin güzel anneleri hepimizin ilk anneler günü kutlu olsun. Allah evlatlarimizla yasayacagimiz nice güzel günler nasip etsin.. Tabi ki bizi bugünlere getiren çok değerli annelerimizi basimizdan eksik etmesin, aramızdan ayrılan annelerimize de rahmet eylesin.. İsteyen bekleyen herkese bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin.. Amin

Back