2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Bel ağrım ayakta çok kalınca oluyor kasılmam yok nst daha hiç girmedim Her gitmemde girerim diyorum ama Dr gerek yok diyor
Nasıl yani hiç girmedin mi ben adalet diye bir ilaç kullanıyorum yarım şekilde etkisi geçince agrim oluyor belde.

Nasıl yani hiç girmedin mi ben adalet diye bir ilaç kullanıyorum yarım şekilde etkisi geçince agrim oluyor belde.
Adalat crono değilmi?bende kullanıyorum,ama sabah akşam kasılma içinmiş sanırım.neden gerek gördü bilmiyorum,öyle bi kasılmam da yok.geçtiğimiz ay daha çok kasılıyodım,şuan sadece çok yorulursam oluyo.şeytan kulağına kurşun,gittikçe hafifliyorum sanki

İyi haftasonu arkadaşlar çok yoruluyorum hem js hem ev işi günlük işler bana dağ gibi geliyor ve kasılma oluyor kan ter içinde kalıyorum.çok zorlanıyorum fena şekilde...bebeğin bazı kıyafetlerini yıkadim cnm çıktı yorgunluktan ütülemek bu kadar ağır gelmemişti ama çok keyifliydi vi yandan koklayarak hayaller le utuledim ama bitmedi daha ve gözüm kesmiyor şimdilik acaba erken mj daha .çok yazdım iyi ki varsınız içimi dokebildigim anneler var...

Gunden gune insan agirlastigini daha fazla hissediyor dimi benim parmagimi oynatacak halim kalmadi.. Bir yere oturmaya gitsem gece sancidan uyuyamiyirum sancilarim hep oluyor dr kas ağrısı bunlar diyor anlamadim gitti..

Maşallah canım banada kasılma için verdi. Yarım şekilde kırıp içiyorum. Artık tasiyamiyorum oglani ikiz gebelik daha zor olmalı ama size maşallah diyelim

Maşallah canım banada kasılma için verdi. Yarım şekilde kırıp içiyorum. Artık tasiyamiyorum oglani ikiz gebelik daha zor olmalı ama size maşallah diyelim
Valla ben birini anca tasiyorum gerci Rabbim kolayligini verir ama zor guc lazim artik dogurmak icin gun sayiyorum ben hayirlisiyla onlari hic dusunemiyorum :))birde su var birini bile hissetmek muthis bir duygu birde iki bebis anlatilmaz sanirim..

selam kızlar.. temizlikle ugrastim bugun neyse ki kardesim vardi cok yardimci oldu ama yine de zorlandim. . artik çok agırlastim egilip kalkarken bacaklarim beni cok zorluyo oglusumun cani sagolsun rabbim onu bize bagislasin ama sabahlari uyaninca bi hafiflik hisşediyorum kendimde kalkarken daha da agirlastigimi farkediyorum. bir an once hayirlisiyla dogum yapsaydik da bebeklerimizle mesgul olsaydik :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…