- 23 Eylül 2014
- 427
- 940
- 158
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım senin bel ağrın oluyor mu karnında kasilma? Nst de sancın çıktı mı hiçGünaydınla Kızımın tepikleriyle uyandık bugün 38 girdik elhamdulillah
Bel ağrım ayakta çok kalınca oluyor kasılmam yok nst daha hiç girmedim Her gitmemde girerim diyorum ama Dr gerek yok diyorMaşallah canım senin bel ağrın oluyor mu karnında kasilma? Nst de sancın çıktı mı hiç
Nasıl yani hiç girmedin mi ben adalet diye bir ilaç kullanıyorum yarım şekilde etkisi geçince agrim oluyor belde.Bel ağrım ayakta çok kalınca oluyor kasılmam yok nst daha hiç girmedim Her gitmemde girerim diyorum ama Dr gerek yok diyor
Nasıl yaniBel ağrım ayakta çok kalınca oluyor kasılmam yok nst daha hiç girmedim Her gitmemde girerim diyorum ama Dr gerek yok diyor
Adalat crono değilmi?bende kullanıyorum,ama sabah akşam kasılma içinmiş sanırım.neden gerek gördü bilmiyorum,öyle bi kasılmam da yok.geçtiğimiz ay daha çok kasılıyodım,şuan sadece çok yorulursam oluyo.şeytan kulağına kurşun,gittikçe hafifliyorum sankiNasıl yani hiç girmedin mi ben adalet diye bir ilaç kullanıyorum yarım şekilde etkisi geçince agrim oluyor belde.
Allahimmmm hayirlisi olsun bir prenses daha :)Kizlar cinsiyetimizi ogrendik kizimiz olcak :)))))ya cok mutluyum.yuz ustu yatms bacaklarini karnina cekmis parmagni emiyodu ole uyuyomus.uyandirdik baktik :)rabbim isteyen herkese versin.sukurler olsun ya:)
Insallah iyi sonuclar alirsin cnm iyi haberlerle gel cnmgeceden beri uykuda tutmadı benii güzel anneler bana ve bebeğime dua edin lütfen bugun 10dan sonra doktora giidicez rabbm bebeğimle ilgili hayrlı haberler aldırsın inşallah iyidir kuzumda dunku doktor yanilmıstır inşallahhhh
İyi haftasonu arkadaşlar çok yoruluyorum hem js hem ev işi günlük işler bana dağ gibi geliyor ve kasılma oluyor kan ter içinde kalıyorum.çok zorlanıyorum fena şekilde...bebeğin bazı kıyafetlerini yıkadim cnm çıktı yorgunluktan ütülemek bu kadar ağır gelmemişti ama çok keyifliydi vi yandan koklayarak hayaller le utuledim ama bitmedi daha ve gözüm kesmiyor şimdilik acaba erken mj daha .çok yazdım iyi ki varsınız içimi dokebildigim anneler var...
Maşallah canım banada kasılma için verdi. Yarım şekilde kırıp içiyorum. Artık tasiyamiyorum oglani ikiz gebelik daha zor olmalı ama size maşallah diyelimAdalat crono değilmi?bende kullanıyorum,ama sabah akşam kasılma içinmiş sanırım.neden gerek gördü bilmiyorum,öyle bi kasılmam da yok.geçtiğimiz ay daha çok kasılıyodım,şuan sadece çok yorulursam oluyo.şeytan kulağına kurşun,gittikçe hafifliyorum sanki
Valla ben birini anca tasiyorum gerci Rabbim kolayligini verir ama zor guc lazim artik dogurmak icin gun sayiyorum ben hayirlisiyla onlari hic dusunemiyorum :))birde su var birini bile hissetmek muthis bir duygu birde iki bebis anlatilmaz sanirim..Maşallah canım banada kasılma için verdi. Yarım şekilde kırıp içiyorum. Artık tasiyamiyorum oglani ikiz gebelik daha zor olmalı ama size maşallah diyelim
Yani sıkıntı olmayınca nst gerek duymuyor Noldu kıs ayırdınız gözleriiiiNasıl yani
Yakınmışız canım bende yunus emre caminin 5 dakika yakınındayım yani komşu sayılırz hep ordan geçiyoz biz tüp bebek nerde yaptınz canımHilal konutlarında :)
offf bugun heralde en acı gunum bebegım tek yumurta ikiziymiş ama ikisininde kalbi durmus pazartesi meleklerimi alacaklar bnden