• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

aminnn aminnn ne kadar güzel yazmışsın içim rahatladı resmen inşallah bebeğimi rabbim bize bağışlasın bn hamile kaldım kalalı bebek kucuk dediler kalp atışı bile 7 haftalıkken duyuldu hamd olsun kanamam yok değerlerim yüksek butun gebelik belirtileri var cok sukur allahıma bebeğim kuculmuyo bunada sukur hayrlısıyla rabbim kucagımızada almayı nasip etsin inşallah
Aynen böyle düşün işte,pozitif ol herzaman.bebeğinin seni terk edeceğini getirme aklına.onun sağlığına odaklan,stress yapma.ona kan,can katacak demir açısından zengin şeyler tüket buara.keçiboynuzu yada dut prkmezi gibi,bide mümkünse ananas yemeye çalış.bir haftada farkı görürsün.

İnş canım ya 6 aylık evliler denemişler oluyormu diye olmuş ama böyle diynce üzülüyor haliyle emseyde gülseren hanım var ona aldık oda iyi bir doktor ama rabbim nasip edrse inş perşembe günü iyi haber alırz
Anladım canım,Rabbim yardımcısı olsun inş.hayırlısıysa versin diyelim.gülsereni de duymuştum iyi diye,hayırlı haber alırlar inş.

günaydın canm ananas mı o ne için peki bn hiç yemedim ama bugun hemen alıcam cok teşekkür ederm allah razı olsun
Aynen böyle düşün işte,pozitif ol herzaman.bebeğinin seni terk edeceğini getirme aklına.onun sağlığına odaklan,stress yapma.ona kan,can katacak demir açısından zengin şeyler tüket buara.keçiboynuzu yada dut prkmezi gibi,bide mümkünse ananas yemeye çalış.bir haftada farkı görürsün.

Kizlar cinsiyetimizi ogrendik kizimiz olcak :)))))ya cok mutluyum.yuz ustu yatms bacaklarini karnina cekmis parmagni emiyodu ole uyuyomus.uyandirdik baktik :)rabbim isteyen herkese versin.sukurler olsun ya:)
hadi hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza da almayı nasip etsin,ne güzel prenseslerimiz çoğalıyor:KK9:

günaydın kızlaaar :KK50:hepimizin anneler günü kutlu olsun,inşallah bu haftasonu herkes beklediği hediyeyi alır :KK33:
Amin canım tüm annelerin ve sizlerin günü kutlu olsun inş bu anneler günüde bize gülmedi inş bidaki anneler gününde bizde sizin gibi beklmek nasip olsun inş :KK51:

Herkes erkek dogurursa bizim oglanlar sap kalacakti zaten :KK70: bu yil hakkaten erkek yili kime sorsam erkek diyordu. Neyse prenseslerimiz cogaliyo. Cogalsinn :KK31:Gozun aydin canim benim. Rabbim hepimize kucaklarimiza alip buyutmek nasip etsin insallaaahhh...

almak istemeyenin hep bi bahanesi var valla canim. Bende kardesime dedim unv okuyo ya burda deil. Bu hafta sonu gel anneme degisik bi surpriz yapalim filan die Yada bana akil ver dedim. o bana surpriz yapsin dedi o niye dedm. Seni beni dogurmasa anne olabilecekmiydi biz dogmusuz da anne olmus O bize hediye alsin filan dedi. Tm zamane genci iste :63: bu arada aklima bise geldi esime ne zaman onemli bi gunun tarihini sorsam 6 agustos der. Benim dogum gunum.. onu ezber etmis kafaya grci 6 agustos gelince de onu da unutur o ayri. Gecenlerde dedim ki bak dedim ben hastaneye sanciyla doguma filan gidcek olurum acil bi durum olur sana sorarlarsa son adet tarihim ne diycen bilion demi dedim. He cnim 6 agustos dedi. O b3nim dogum gunum dedim 9 eylul dedim gulduk filan.. bide tup bebek merkezine ilk gittigimizde evlendigimiz tarihi sordular Ya. Hic seslenmedim esimden cvp bekledim. Evlenme tarihimiz 17 mart 2007.. esimin cevabi 6 agustos 1907... sekreter kizcaz sok tabi :KK70:1907 de fb nin kurulus tarihi. Artik gerekli duzeltmeyi yaptim. Canm bakma s3n ona dedim ona ne zaman onemli bi gun sorsam zaten 6 agustos der bi tek onu ezberleyebildi yillardir dedim. Bide 1907de deil 2007de evlendk 100 yillik evli deiliz filan dedim. Boyle bi odundan anneler gunu surprizi bekliyorum Allah sonumu hayir etsin insallah :KK31:
kız bu duygusallığın üstüne senin mesajlarını görünce normale döndüm demin ağlıyordum şimdi gülüyorum :KK48::KK48:

Amin canım tüm annelerin ve sizlerin günü kutlu olsun inş bu anneler günüde bize gülmedi inş bidaki anneler gününde bizde sizin gibi beklmek nasip olsun inş :KK51:
amin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

Back