2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Aynen böyle düşün işte,pozitif ol herzaman.bebeğinin seni terk edeceğini getirme aklına.onun sağlığına odaklan,stress yapma.ona kan,can katacak demir açısından zengin şeyler tüket buara.keçiboynuzu yada dut prkmezi gibi,bide mümkünse ananas yemeye çalış.bir haftada farkı görürsün.

Anladım canım,Rabbim yardımcısı olsun inş.hayırlısıysa versin diyelim.gülsereni de duymuştum iyi diye,hayırlı haber alırlar inş.

günaydın canm ananas mı o ne için peki bn hiç yemedim ama bugun hemen alıcam cok teşekkür ederm allah razı olsun

Kizlar cinsiyetimizi ogrendik kizimiz olcak :)))))ya cok mutluyum.yuz ustu yatms bacaklarini karnina cekmis parmagni emiyodu ole uyuyomus.uyandirdik baktik :)rabbim isteyen herkese versin.sukurler olsun ya:)
hadi hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza da almayı nasip etsin,ne güzel prenseslerimiz çoğalıyor

günaydın kızlaaar hepimizin anneler günü kutlu olsun,inşallah bu haftasonu herkes beklediği hediyeyi alır
Amin canım tüm annelerin ve sizlerin günü kutlu olsun inş bu anneler günüde bize gülmedi inş bidaki anneler gününde bizde sizin gibi beklmek nasip olsun inş

kız bu duygusallığın üstüne senin mesajlarını görünce normale döndüm demin ağlıyordum şimdi gülüyorum

Amin canım tüm annelerin ve sizlerin günü kutlu olsun inş bu anneler günüde bize gülmedi inş bidaki anneler gününde bizde sizin gibi beklmek nasip olsun inş
amin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…