Böyle sık değişiklikler gereksiz can sıkıntıları yaratabiliyor tabi.tahmin etmiştim.velevki öyle olsa bile kızkardeşimin ilk oğlu da 2 hafta geriden gelişişiyodu,taki doğuma kadar da o gerilik devam etti.ilk başta gebelik testinde bile haftalarca çıkmadı kızın,bayağı geç göründü.sonra kese var bebek yok dediler,sonra bebek var ama gelişmiyo dediler.vs vs vs... Doğduğunda da 2 küsür kiloda,minik bi bebek olarak doğdu ama hiç bir fiziksel,beyinsel kusuru olmadı,40 çıkmadanda dana gibi oldu maşallaj,çok güzel gelişti,kapattı o açığı.kız kardeşim çok zayıftı,dr besleyemiyosun bebeği demişti ona.ne kadar doğru bilmiyorum.eğer bir iki hafta geride ise bile hiç kafanı yorma,çok sık rastlanan bişey bu.önemli olan gelişiyo olması.gelişimi çok yavaş ya da çok hızlı bu bir sağlık ölçütü olmuyor herzaman.dua edelim başka bulgular olmadın minik fasülyede:) kalp atışı,yolk kesesi,plasenta kontürü vs düzgünse kalbini ferah tut.dua ediyorum inşallah rabbim o minik kalbi kalbinden ayırmasın,kokusunu almayı nasip etsin sana...