Ağlamak serbest,
Ayagını öpüyorya o bitirdi beni, yeminle salya sümük ağlıyorummmmm
Eşek herifler çok güzel yapmışlar içim yandı ağlarken,birde kızımdan özür diliyorum ağlarken,korkma bişey yok diye derken dahada çok ağladımOf of offff devrem koptum valla, ne güzelmiş. Benide ağlattın ya helal olsun
Sen eminim makyajsızda güzelsindir fıstığım annesin anneyaa bu yapilmazki dugune gitcektim makyaj yapmistim hepsi gitti aglamaktan
Aaa doğru errenin kızı gelecekti. Hepsi sırası geldikçe sağlıkla gelsinay benim sıpamda sağ tarafımı şişiriyor ben kafanı yerim senin diye sevdiğim yer megerse ayaklarıymış Bugün doktor söyledi sol kasığıma dayamış kafasını benim gibi çapraz yatıyor @erre 'mizin kızı eylül var heralde ilk o gelecek hayırla sağlıkla
Ayy benim kocam çok duygusal, şimdi gelince izletirim, açar muslukları kendinden geçer valla. Canım kocam oğlumuzdan konuşurken bile dayanamıyor ağlıyor. bense çok zor ağlarım. Ama bu hamilelik beni bile değiştirdiEşek herifler çok güzel yapmışlar içim yandı ağlarken,birde kızımdan özür diliyorum ağlarken,korkma bişey yok diye derken dahada çok ağladımBirde eşim aradı burnum tıkanık tıkanık ne zor konuştum anlatamam adamcağızda anlamadı yazık
Sen eminim makyajsızda güzelsindir fıstığım annesin anne
Ama çok güzel değilmi. Hadi tazelr makyajını, düğünde de kimsenin seni üzmesine izin verme arkadaşım. Bu akşamın en güzel annesi sensinyaa bu yapilmazki dugune gitcektim makyaj yapmistim hepsi gitti aglamaktan
Eşek herifler çok güzel yapmışlar içim yandı ağlarken,birde kızımdan özür diliyorum ağlarken,korkma bişey yok diye derken dahada çok ağladımBirde eşim aradı burnum tıkanık tıkanık ne zor konuştum anlatamam adamcağızda anlamadı yazık
Sen eminim makyajsızda güzelsindir fıstığım annesin anne
Ama çok güzel değilmi. Hadi tazelr makyajını, düğünde de kimsenin seni üzmesine izin verme arkadaşım. Bu akşamın en güzel annesi sensin
Doğumda hediye ve hatıra niyetiyle dağıtmak üzere hazırladım canım.tek tek kumaşını,güpürünü,kurdelasını aldım,keseleri ölçtüm,biçtim,elimle diktim.içlerinde de lavanta çiçeği kurusu ve elyaf var.kurdelanın ortasından da minik yapma çiçekler geçirip silikonla sabitledim.anlattığıma bakma,çok basit ve zevkli oluyor yapması.tek tek el emeği olduğunu hissederek yapmak paha biçilemez zaten.aaaa cok guzl ne wae icinde nie yapiliyo bunlar .malzemelerini sen mi aldinda yaptin.cok begendim ya.bende yapmk istiyorum:)))
Ben diktim canım,lavanta var doğru bildinEllerine sağlık canım çok güzel olmuşlar.sen mi diktin ,içinde lavanta mı var?
Kızzz,bitirdin beniiiiiAğlamak serbest,
Ayagını öpüyorya o bitirdi beni, yeminle salya sümük ağlıyorummmmm
Zaten bugün duygusaldın buda cila oldu desene.Ay kusura bakma yaaKızzz,bitirdin beniiiii
Aynen öyle olduZaten bugün duygusaldın buda cila oldu desene.Ay kusura bakma yaa
Benim hastanem buradı,dr kim?esra hanımmı?Slm kızlar bu resumlerdeki kesede bebek olmaması normalmi bi arkadaşımnda Eki Görüntüle 1521545 bu ilk muayene görüntüsü Eki Görüntüle 1521546 buda ikinci ama bebek görünmemiş doktorda bış gebelik olabilir demiş bi hafta sonra yine gidck sizce nasıl umut varmıdr
Evet canım oymuş emseye aldık 14 ünde gidecekBenim hastanem buradı,dr kim?esra hanımmı?
Esra çok iyi bi dr dur,tabi yine de siz bilirsiniz.bu arada benim bebeklerim de 6. Haftada görülmüşlerdi,5. Haftada aynen böyle boş keseydi.dış gebelikten şüphelenmesini gerektiren başka bişey oldumu bilmiyorum ama haftaya bebek görünebilir.Evet canım oymuş emseye aldık 14 ünde gidecek
Böyle sık değişiklikler gereksiz can sıkıntıları yaratabiliyor tabi.tahmin etmiştim.velevki öyle olsa bile kızkardeşimin ilk oğlu da 2 hafta geriden gelişişiyodu,taki doğuma kadar da o gerilik devam etti.ilk başta gebelik testinde bile haftalarca çıkmadı kızın,bayağı geç göründü.sonra kese var bebek yok dediler,sonra bebek var ama gelişmiyo dediler.vs vs vs... Doğduğunda da 2 küsür kiloda,minik bi bebek olarak doğdu ama hiç bir fiziksel,beyinsel kusuru olmadı,40 çıkmadanda dana gibi oldu maşallaj,çok güzel gelişti,kapattı o açığı.kız kardeşim çok zayıftı,dr besleyemiyosun bebeği demişti ona.ne kadar doğru bilmiyorum.eğer bir iki hafta geride ise bile hiç kafanı yorma,çok sık rastlanan bişey bu.önemli olan gelişiyo olması.gelişimi çok yavaş ya da çok hızlı bu bir sağlık ölçütü olmuyor herzaman.dua edelim başka bulgular olmadın minik fasülyede:) kalp atışı,yolk kesesi,plasenta kontürü vs düzgünse kalbini ferah tut.dua ediyorum inşallah rabbim o minik kalbi kalbinden ayırmasın,kokusunu almayı nasip etsin sana...
Evet canim fanatik fenerli kolunda koca bisenin koca fenerbahçeli dimikızz erkek milletine bu fırsatı vermicen iştee ben ne yaptım merkezde bize de sordular evlilik tarihimizi ben hatırlayamamış moduna girdim neydiiiii kaçıydı ya falan dedim eşime döndüm ama kendisi şokta hiç beklemiyodu böyşle bişeyi.. o bana yapacaktı ben yaptım iyi yaptım
evet canim fanatik fenerli. Kolunda dovme var koca bi fb logosu.. yatagimizin basliginda fb atkisi buzdolabinda yine fb logosu var. Oglumuzla ilgili en buyuk hayali de birlikte fb macina istanbula gitmek... bide oglan inadina gs li oluyomus ne guzel olurdu yaaa
oyyy kuzummmmm kıyamam maaşallah ne güzel görünüyor canım Rabbm sizi birbirinize bağışlasın
İnş canım ya 6 aylık evliler denemişler oluyormu diye olmuş ama böyle diynce üzülüyor haliyle emseyde gülseren hanım var ona aldık oda iyi bir doktor ama rabbim nasip edrse inş perşembe günü iyi haber alırzEsra çok iyi bi dr dur,tabi yine de siz bilirsiniz.bu arada benim bebeklerim de 6. Haftada görülmüşlerdi,5. Haftada aynen böyle boş keseydi.dış gebelikten şüphelenmesini gerektiren başka bişey oldumu bilmiyorum ama haftaya bebek görünebilir.
Herkes erkek dogurursa bizim oglanlar sap kalacakti zatenKizlar cinsiyetimizi ogrendik kizimiz olcak :)))))ya cok mutluyum.yuz ustu yatms bacaklarini karnina cekmis parmagni emiyodu ole uyuyomus.uyandirdik baktik :)rabbim isteyen herkese versin.sukurler olsun ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?