Hadi güzel haberlerle gel arkadaşım
Geldim canım devrem
nst odasına aldılar 5 dakika sürmedi benim taşikardim tuttu gözümün önünden beyaz parlak sinekler uçuyor bir kötü oldum.tam 4 hemşire bir asistan başıma yıgıldı gelen sakin olun falan diyor ama ne çarpıntı anlatamam kalp atışı 160a fırladı.Gayet sakinim ama oda okadar küçük ki 5 metrekare falan (eşimde yanımda )ist. yağmur var ama hava sıcak bana geldiler tabi
üstümde başımda ne varsa soydular üzerime örtü örttüler vücut ısım düşünce benim kalp atışı normale döndü ama nst de 50 dakika kaldım.sonuç iyi dediler. doktorum geldi "bu odaya kimi koysan taşikardi olur "diyor
sonra ultrasona girdik herşey normal yine o komik doktorum demez mi"eee üçüzler geliyor iki haftaya alırız seni,hazırmısın" "ay hocam ne üçüzü kedi gibi dedim"
haziranın ilk haftası alacaklarmış. yalnız ne kiloyu sorduk ne boyu sonra kagıdı alalım dedik onuda kaydetmeden silmişler neyse salı günü yeniden gideceğiz kısmetse o zaman ögreniriz
Canim pisirmissindir buyuk ihtimal buralarda hiic yapilmaz o bakla. Ama annem afyonlu ya orda yaygin. Teyzem filan yaparken gormustm aynen taze fasulye gibi yapiyorlardi. Insallah guzelcene yapip yemissindir.. kan can olsun Gül prensese
ayshn arkadaşım özelden attı yaptım hiç yemediğim,tatmadıgım ,bir sebze oldugu için çekinerek yaptım ama eşim begendi,o beğendiyse tamamdır maşaallahı var gurme gibi damak tadı vardır
Canim gunun belli oldu yani sonunda. Ne guzel... saglikla hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin Rabbim... bu arada ben devlette yapcam ya dogumu. Bana da dr dedi ki mecburi bi durum olmayinca sezeryan yapmam yasak ama sende durum farkli tedaviyle oldugu icin ve ozel bi bebek riske atmak istemiyorum dersen sezeryan olabilirsin tabiki dedi. Bu arada benim dr um ozenle her seferinde bana bebegin ozel bebek diyo hic tup bebek dedigini duymadim
Hakkinizda hayirlisi sagliklisi olsn insallahh
almak istemeyenin hep bi bahanesi var valla canim. Bende kardesime dedim unv okuyo ya burda deil. Bu hafta sonu gel anneme degisik bi surpriz yapalim filan die Yada bana akil ver dedim. o bana surpriz yapsin dedi o niye dedm. Seni beni dogurmasa anne olabilecekmiydi biz dogmusuz da anne olmus O bize hediye alsin filan dedi. Tm zamane genci iste
bu arada aklima bise geldi esime ne zaman onemli bi gunun tarihini sorsam 6 agustos der. Benim dogum gunum.. onu ezber etmis kafaya grci 6 agustos gelince de onu da unutur o ayri. Gecenlerde dedim ki bak dedim ben hastaneye sanciyla doguma filan gidcek olurum acil bi durum olur sana sorarlarsa son adet tarihim ne diycen bilion demi dedim. He cnim 6 agustos dedi. O b3nim dogum gunum dedim 9 eylul dedim gulduk filan.. bide tup bebek merkezine ilk gittigimizde evlendigimiz tarihi sordular Ya. Hic seslenmedim esimden cvp bekledim. Evlenme tarihimiz 17 mart 2007.. esimin cevabi 6 agustos 1907... sekreter kizcaz sok tabi
1907 de fb nin kurulus tarihi. Artik gerekli duzeltmeyi yaptim. Canm bakma s3n ona dedim ona ne zaman onemli bi gun sorsam zaten 6 agustos der bi tek onu ezberleyebildi yillardir dedim. Bide 1907de deil 2007de evlendk 100 yillik evli deiliz filan dedim. Boyle bi odundan anneler gunu surprizi bekliyorum Allah sonumu hayiyanında birşey almayı r etsin insallah
Okudukça güldüm güldükçe okudum
çok güldüm yaaa.Bizde tarih sıkıntısı yok da eşimin hediye alma sıkıntısı var.Çiçek %100 garanti de yanına hediye alma olayında çok başarılı değil.Bende buna alışık oldugum için beklenti çıtam çok yüksek değil hatta yerlerde
İLk evlilik yıldönemimizde ( Bu ayın 26sında ikinci yıl olacak) kucak dolusu çiçek almış ve süslü sert bir paket aldım elime yokluyorum bu ney diye tahmin yürütüyorum.Ben fotoğraf çektiğim için heralde albüm almış muhafaza edeyim diye ama inan ona bile mutlu oluyorum çünkü çıta düşük
neyse ben paketi itina ile açtım ve kutunun üzerindeki resim ile yüzyüze geldim ama bende ki haleti ruhuyeyi anlatamam şok şok şok
DİJİTAL BASKÜL almış. gülüyorum ama ne bozuldum anlatamam ""ama bu hediye değil hani sen eve alalım diyordunya o yüzden aldım espri olsun diye paket yaptırdım" diyor ama konuştukça daha da sinirleniyorum nerdeyse al baskülü çal kafasına
Ve ben çalışmadığım halde paramı biriktirip ona pantolon tişört almışken benim aldıgıma bak Baskül
Amaaaa her yerde herkese anlatıyorum hemde eşimin yanında ohh canıma değsin
Bu da benim oğlusum teyzeleri :)
Tipini sevdiğim ne güzel yaaa maşaallah paşaya