• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

tatlım korkma bişey değildir o akıntı.. aşağıya inmesi de çok çok normal bu aralar çünkü artık doğumumuza az kaldı 1 aydan az bi süre var artık annesi oğluşun sana gelmeye hazırlanıyoooooo :KK25::KK25:
Ölürüm ben oglusuma yaaa. O iyi olduktan sonra gerisinin hic onemi yok. Oram buram agridiginda kendimi hiic dusunmuyorum canm zaten. Ogluma bise olur mu onun acisindan hersey yolunda mi die korkuyorum sadece. Bu arada hakikaten 8 yil bekledim son bi ay gecmek bilmiyo :KK51:

Kızlaaarrr:KK31::KK31: alakasız olacak ama zeytinyağlı bakla pişirmesini bilen var mı??? tarif istiyorum da:-)
Canim pisirmissindir buyuk ihtimal buralarda hiic yapilmaz o bakla. Ama annem afyonlu ya orda yaygin. Teyzem filan yaparken gormustm aynen taze fasulye gibi yapiyorlardi. Insallah guzelcene yapip yemissindir.. kan can olsun Gül prensese :KK36:

Kızlaar,demin hepsiburada.com da primalarda indirim var diye bakayım dedim.eşimin hesabından açtım,bakıyodum.o arada şeytan bi dürttü,bakim benim bilmediğim bi siparişi varmı,ne almış ne etmiş dedim:KK62: hafiyelik yaparken bide ne göreyim:KK57: baktım bugün verilmiş yani bi sipariş var.detayına girdimki bizim antiromantik sevgili bana anneler günü için hediye almış:KK68: kahvesever hatununa arçelik telve,kahve makinesi almış:KK68:türk kahvesinin bizdeki yeri özel bi de,ilk içtiğimiz kahvelerin resmi mutfağımda duvarda asılıdır.mutlu oldum mu oldum,ama çaktımıycam tabi:KK39:
Ohh ne guzell karsilikli kocisinle sevdigin arkadaslarinla ailenle icin kahvelerinizi canim Hoppa benim odunum turk kahvesini hiic sevmez bende tam tersi acayip severim. Bu arada benimki napcak bise alcak mi cook merak ediyorum. Tlfnuna hatirlatma ayarladim bakalim. :KK51:

benim ayağım zaten 40 numaraydı canım bayanlarda 41 numara üreten marka bilmiyorum hem taraklı hem uzundur kendileri yarım numara bile büyümesi benim için kabus gibi.. Ayak küçültme ameliyatı var mı acaba :KK43: :KK61: bu arada enişteye de helal olsun. karşılıklı güzel kahveleriniz olsun inşallah...
canim dogumdan sonra muhtemelen inecek o sisler. Benim ayagimda boyumla orantili kucuktu. Bazen 36 numaraya astar attiriyordum ayagimdan kaciyo die :KK48: simdi 37 ancak oluyo. Gerci ayakkabi olayini biraktim. Hava sicak ayak sis parmak arasi bi terligim vardi onunla gecircem bu yazi :KK51: kisi da zaten tek bi sporla gecirdim. Topuklu ayakkabilarim botlarim oylecene beni beklio ayakkabilikta.

Sigorta Hastanesi istemiyorum yanıma kimse almıyorlar. Sezeryan istiyorum onuda zaruri bir durum olmayınca yapmıyorlar. Özel hastane istiyordum. Cok şükür sonunda bi yerde anlaştık:KK51:
Canim gunun belli oldu yani sonunda. Ne guzel... saglikla hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin Rabbim... bu arada ben devlette yapcam ya dogumu. Bana da dr dedi ki mecburi bi durum olmayinca sezeryan yapmam yasak ama sende durum farkli tedaviyle oldugu icin ve ozel bi bebek riske atmak istemiyorum dersen sezeryan olabilirsin tabiki dedi. Bu arada benim dr um ozenle her seferinde bana bebegin ozel bebek diyo hic tup bebek dedigini duymadim :KK51: Hakkinizda hayirlisi sagliklisi olsn insallahh:KK25:

Ohh ne guzell karsilikli kocisinle sevdigin arkadaslarinla ailenle icin kahvelerinizi canim Hoppa benim odunum turk kahvesini hiic sevmez bende tam tersi acayip severim. Bu arada benimki napcak bise alcak mi cook merak ediyorum. Tlfnuna hatirlatma ayarladim bakalim. :KK51:
İnşallah canım.artık bu kezde unuttum ayağına yatamaz ama almaya niyeti yoksa "sen benim annemmisin" diyebilir.babam öyleyapar hersene,anneme sen benim annrmmisin,çocukların alsın der:KK43:

İnşallah canım.artık bu kezde unuttum ayağına yatamaz ama almaya niyeti yoksa "sen benim annemmisin" diyebilir.babam öyleyapar hersene,anneme sen benim annrmmisin,çocukların alsın der:KK43:
almak istemeyenin hep bi bahanesi var valla canim. Bende kardesime dedim unv okuyo ya burda deil. Bu hafta sonu gel anneme degisik bi surpriz yapalim filan die Yada bana akil ver dedim. o bana surpriz yapsin dedi o niye dedm. Seni beni dogurmasa anne olabilecekmiydi biz dogmusuz da anne olmus O bize hediye alsin filan dedi. Tm zamane genci iste :63: bu arada aklima bise geldi esime ne zaman onemli bi gunun tarihini sorsam 6 agustos der. Benim dogum gunum.. onu ezber etmis kafaya grci 6 agustos gelince de onu da unutur o ayri. Gecenlerde dedim ki bak dedim ben hastaneye sanciyla doguma filan gidcek olurum acil bi durum olur sana sorarlarsa son adet tarihim ne diycen bilion demi dedim. He cnim 6 agustos dedi. O b3nim dogum gunum dedim 9 eylul dedim gulduk filan.. bide tup bebek merkezine ilk gittigimizde evlendigimiz tarihi sordular Ya. Hic seslenmedim esimden cvp bekledim. Evlenme tarihimiz 17 mart 2007.. esimin cevabi 6 agustos 1907... sekreter kizcaz sok tabi :KK70:1907 de fb nin kurulus tarihi. Artik gerekli duzeltmeyi yaptim. Canm bakma s3n ona dedim ona ne zaman onemli bi gun sorsam zaten 6 agustos der bi tek onu ezberleyebildi yillardir dedim. Bide 1907de deil 2007de evlendk 100 yillik evli deiliz filan dedim. Boyle bi odundan anneler gunu surprizi bekliyorum Allah sonumu hayir etsin insallah :KK31:

Bu da benim oğlusum teyzeleri :)

Eklentiler

• WP_20150507_001.jpg
    WP_20150507_001.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 98
almak istemeyenin hep bi bahanesi var valla canim. Bende kardesime dedim unv okuyo ya burda deil. Bu hafta sonu gel anneme degisik bi surpriz yapalim filan die Yada bana akil ver dedim. o bana surpriz yapsin dedi o niye dedm. Seni beni dogurmasa anne olabilecekmiydi biz dogmusuz da anne olmus O bize hediye alsin filan dedi. Tm zamane genci iste :63: bu arada aklima bise geldi esime ne zaman onemli bi gunun tarihini sorsam 6 agustos der. Benim dogum gunum.. onu ezber etmis kafaya grci 6 agustos gelince de onu da unutur o ayri. Gecenlerde dedim ki bak dedim ben hastaneye sanciyla doguma filan gidcek olurum acil bi durum olur sana sorarlarsa son adet tarihim ne diycen bilion demi dedim. He cnim 6 agustos dedi. O b3nim dogum gunum dedim 9 eylul dedim gulduk filan.. bide tup bebek merkezine ilk gittigimizde evlendigimiz tarihi sordular Ya. Hic seslenmedim esimden cvp bekledim. Evlenme tarihimiz 17 mart 2007.. esimin cevabi 6 agustos 1907... sekreter kizcaz sok tabi :KK70:1907 de fb nin kurulus tarihi. Artik gerekli duzeltmeyi yaptim. Canm bakma s3n ona dedim ona ne zaman onemli bi gun sorsam zaten 6 agustos der bi tek onu ezberleyebildi yillardir dedim. Bide 1907de deil 2007de evlendk 100 yillik evli deiliz filan dedim. Boyle bi odundan anneler gunu surprizi bekliyorum Allah sonumu hayir etsin insallah :KK31:
senin koca fenerbahçeli dimi :KK70::KK70:kızz erkek milletine bu fırsatı vermicen iştee ben ne yaptım merkezde bize de sordular evlilik tarihimizi ben hatırlayamamış moduna girdim neydiiiii kaçıydı ya falan dedim eşime döndüm ama kendisi şokta hiç beklemiyodu böyşle bişeyi.. o bana yapacaktı ben yaptım iyi yaptım :KK70::KK70:

oyyy kuzummmmm kıyamam maaşallah ne güzel görünüyor canım Rabbm sizi birbirinize bağışlasın :KK68::KK68:

senin koca fenerbahçeli dimi :KK70::KK70:kızz erkek milletine bu fırsatı vermicen iştee ben ne yaptım merkezde bize de sordular evlilik tarihimizi ben hatırlayamamış moduna girdim neydiiiii kaçıydı ya falan dedim eşime döndüm ama kendisi şokta hiç beklemiyodu böyşle bişeyi.. o bana yapacaktı ben yaptım iyi yaptım :KK70::KK70:

oyyy kuzummmmm kıyamam maaşallah ne güzel görünüyor canım Rabbm sizi birbirinize bağışlasın :KK68::KK68:

amin ;)

Canim gunun belli oldu yani sonunda. Ne guzel... saglikla hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin Rabbim... bu arada ben devlette yapcam ya dogumu. Bana da dr dedi ki mecburi bi durum olmayinca sezeryan yapmam yasak ama sende durum farkli tedaviyle oldugu icin ve ozel bi bebek riske atmak istemiyorum dersen sezeryan olabilirsin tabiki dedi. Bu arada benim dr um ozenle her seferinde bana bebegin ozel bebek diyo hic tup bebek dedigini duymadim :KK51: Hakkinizda hayirlisi sagliklisi olsn insallahh:KK25:
O zaman sen şanslısın tam doktorunu bulmussun. Bende buldum zannediyordum taaki benim erken doğum riskim olduğunu duyan kadar. O hastanenin de yeni doğum ünitesi iyi değilmiş. Devlette de yatacak yer yokmuş. En sonunda dün anlaştık bi doktor hanimla. Bana sen hiç merak etme böyle sürekli hastanelere gidip kendinide bebeginide yorma bol su ic soluna yat dinlen 37+5 de alırız bebeğini dedi. Icim rahatladı. :eek:

Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Dün çatı muaynelemî oldum Korktuğum Kadar'da değildi normal doğuma uygunmuş ben 1 kilo vermişim kızım 100 gr almış hocam diyete girdîk dedim çok son dk kadar normal doğum anÇak 40 haftayı bulur ve bebişim tontiş olursa sezeryanla alacak bakalım hayırlısı
hakkında hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin dünyaya:KK68:

:KK70::KK70::KK70:Kız,gülmekten öldüm:KK70: papağan gibi 6 ağustos:KK48: kendi doğum tarihi de 6 ağustostur onun:KK53: aynen öyle canım,öpmeye niyeti olmayan yanağın nerde dermiş.kardeşin de tam zamane cidden,o ne özgüven o:KK76:

Yine bizz bi sorunla gelfik doktordan doktor karindan bakti ve bana bebegin 6 haftalik gorunuyo dedi kalp ritmide duzenli deil dedi cok korkuyorum yarin baska doktora gidicem ne olur bana ve bebegime dua edin anneler lutfen duaedin bebegim iyi oosun haftasinda olsun insallah :KK1:

Akşam yemeğini yerken bianda bi nem çöktü,bi bunaldık,terler şapur şupur.ben de fırın çalıştırdım mutfak ısındı sandım.meğer fırtına öncesi boğuculukmuş.arkasından bir fırtına,bir yağmur,bir şimşek,bi gökgürültüsü:eek: sabahta kalktım,sanki akşam üzeri.karanlık,loş,kasvetli bi hava:KK43: havadanmıdır nedir,bende çok depresifim,patlayacak yer arıyorum.oğlum şımarıyor,sözümü dinlemiyor,tahammül edemiyorum.sabrım,özverim tükenmiş gibiyim zaten son zamanlarda.oğlumun hareketleri sinirimi bozdu,bi fasıl ona ağladım.ondan sonra kızkardeşimle msjlaşdık,bi fasılda ona ağladım.içim patlayacak gibi,alıp başımı gitmek ister gibi bi halim var...:KK61:niye böyleyim Allahım:KK42:

Yine bizz bi sorunla gelfik doktordan doktor karindan bakti ve bana bebegin 6 haftalik gorunuyo dedi kalp ritmide duzenli deil dedi cok korkuyorum yarin baska doktora gidicem ne olur bana ve bebegime dua edin anneler lutfen duaedin bebegim iyi oosun haftasinda olsun insallah :KK1:
Canım,hayırlı haberler al inşallah.rabbim yavrunu sana bağışlasın.hep gittiğin dr değilmiydi bu gittiğin?başka bi tere mi gittin?

Canım,hayırlı haberler al inşallah.rabbim yavrunu sana bağışlasın.hep gittiğin dr değilmiydi bu gittiğin?başka bi tere mi gittin?
Her zamanki dokyorum deildi doktoru degstrmek icin baska doktora gittim oda kese 1.92cm ama bebek cok kucuk 6 7 haftalik dedi geriden geliyo gelismiyo dedi ama karindan bakti kendi doktorumu aradim gel alttan bakalim d

Hadi güzel haberlerle gel arkadaşım :KK15:
Geldim canım devrem ;) nst odasına aldılar 5 dakika sürmedi benim taşikardim tuttu gözümün önünden beyaz parlak sinekler uçuyor bir kötü oldum.tam 4 hemşire bir asistan başıma yıgıldı gelen sakin olun falan diyor ama ne çarpıntı anlatamam kalp atışı 160a fırladı.Gayet sakinim ama oda okadar küçük ki 5 metrekare falan (eşimde yanımda )ist. yağmur var ama hava sıcak bana geldiler tabi:rolleyes:üstümde başımda ne varsa soydular üzerime örtü örttüler vücut ısım düşünce benim kalp atışı normale döndü ama nst de 50 dakika kaldım.sonuç iyi dediler. doktorum geldi "bu odaya kimi koysan taşikardi olur "diyor
sonra ultrasona girdik herşey normal yine o komik doktorum demez mi"eee üçüzler geliyor iki haftaya alırız seni,hazırmısın" "ay hocam ne üçüzü kedi gibi dedim":-)haziranın ilk haftası alacaklarmış. yalnız ne kiloyu sorduk ne boyu sonra kagıdı alalım dedik onuda kaydetmeden silmişler neyse salı günü yeniden gideceğiz kısmetse o zaman ögreniriz:KK36:

Canim pisirmissindir buyuk ihtimal buralarda hiic yapilmaz o bakla. Ama annem afyonlu ya orda yaygin. Teyzem filan yaparken gormustm aynen taze fasulye gibi yapiyorlardi. Insallah guzelcene yapip yemissindir.. kan can olsun Gül prensese :KK36:
ayshn ayshn arkadaşım özelden attı yaptım hiç yemediğim,tatmadıgım ,bir sebze oldugu için çekinerek yaptım ama eşim begendi,o beğendiyse tamamdır maşaallahı var gurme gibi damak tadı vardır:kk77:

almak istemeyenin hep bi bahanesi var valla canim. Bende kardesime dedim unv okuyo ya burda deil. Bu hafta sonu gel anneme degisik bi surpriz yapalim filan die Yada bana akil ver dedim. o bana surpriz yapsin dedi o niye dedm. Seni beni dogurmasa anne olabilecekmiydi biz dogmusuz da anne olmus O bize hediye alsin filan dedi. Tm zamane genci iste :63: bu arada aklima bise geldi esime ne zaman onemli bi gunun tarihini sorsam 6 agustos der. Benim dogum gunum.. onu ezber etmis kafaya grci 6 agustos gelince de onu da unutur o ayri. Gecenlerde dedim ki bak dedim ben hastaneye sanciyla doguma filan gidcek olurum acil bi durum olur sana sorarlarsa son adet tarihim ne diycen bilion demi dedim. He cnim 6 agustos dedi. O b3nim dogum gunum dedim 9 eylul dedim gulduk filan.. bide tup bebek merkezine ilk gittigimizde evlendigimiz tarihi sordular Ya. Hic seslenmedim esimden cvp bekledim. Evlenme tarihimiz 17 mart 2007.. esimin cevabi 6 agustos 1907... sekreter kizcaz sok tabi :KK70:1907 de fb nin kurulus tarihi. Artik gerekli duzeltmeyi yaptim. Canm bakma s3n ona dedim ona ne zaman onemli bi gun sorsam zaten 6 agustos der bi tek onu ezberleyebildi yillardir dedim. Bide 1907de deil 2007de evlendk 100 yillik evli deiliz filan dedim. Boyle bi odundan anneler gunu surprizi bekliyorum Allah sonumu hayiyanında birşey almayı r etsin insallah :KK31:
Okudukça güldüm güldükçe okudum :KK70:çok güldüm yaaa.Bizde tarih sıkıntısı yok da eşimin hediye alma sıkıntısı var.Çiçek %100 garanti de yanına hediye alma olayında çok başarılı değil.Bende buna alışık oldugum için beklenti çıtam çok yüksek değil hatta yerlerde:KK39: İLk evlilik yıldönemimizde ( Bu ayın 26sında ikinci yıl olacak) kucak dolusu çiçek almış ve süslü sert bir paket aldım elime yokluyorum bu ney diye tahmin yürütüyorum.Ben fotoğraf çektiğim için heralde albüm almış muhafaza edeyim diye ama inan ona bile mutlu oluyorum çünkü çıta düşük:KK64: neyse ben paketi itina ile açtım ve kutunun üzerindeki resim ile yüzyüze geldim ama bende ki haleti ruhuyeyi anlatamam şok şok şok:KK34::KK34: DİJİTAL BASKÜL almış. gülüyorum ama ne bozuldum anlatamam ""ama bu hediye değil hani sen eve alalım diyordunya o yüzden aldım espri olsun diye paket yaptırdım" diyor ama konuştukça daha da sinirleniyorum nerdeyse al baskülü çal kafasına:KK11:
Ve ben çalışmadığım halde paramı biriktirip ona pantolon tişört almışken benim aldıgıma bak Baskül:KK22:
Amaaaa her yerde herkese anlatıyorum hemde eşimin yanında ohh canıma değsin:21:

Tipini sevdiğim ne güzel yaaa maşaallah paşaya:nazar::nazar:

Back