2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

KNTMMM geçmiş olsun devrem yaa. Atlatmana sevindim. Bende geçen hafta nst ye bağlanmıştım. 20 dk sonra bitti, daha makina çözülmeden bir kasılma bir sancı başladı, kalkamadım sedyeden. Zorla kalkıp doktorun yanına geçtim. Hocam çok fenayım dedim, karnıma dokundu daha muayeneye geçmeden ''hımm kasılmış''dedi rahat bir şekilde muayeneye geçtik herşey normaldi şükür. Galiba nst de çocuklar değilde biz strese giriyoruz devrem benim doğumumda haziranın ilk haftası olacak. Aynı gün gelir kuzularımız belki

Kesinlikle öyle itiraf etmiyoruz ama stres yaptığımız kesin.haziran gelsinde hepimize geçmiş olsun inşaallah. Şu ana kadar hep erkek geldi ilk kızı kim dünyaya getirecek Bu arada kasılma sancı nasıl oluyor bikini bölgesine bıcak batması gibimi?

Kizlar cinsiyetimizi ogrendik kizimiz olcak :)))))ya cok mutluyum.yuz ustu yatms bacaklarini karnina cekmis parmagni emiyodu ole uyuyomus.uyandirdik baktik :)rabbim isteyen herkese versin.sukurler olsun ya:)
süper sende bizdensin topiğin az olan kızları çoğalıyor gözünüz aydın canımmmm

Kizlar cinsiyetimizi ogrendik kizimiz olcak :)))))ya cok mutluyum.yuz ustu yatms bacaklarini karnina cekmis parmagni emiyodu ole uyuyomus.uyandirdik baktik :)rabbim isteyen herkese versin.sukurler olsun ya:)
Ben demiştim ama kız diye Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin prensesi

Her zamanki dokyorum deildi doktoru degstrmek icin baska doktora gittim oda kese 1.92cm ama bebek cok kucuk 6 7 haftalik dedi geriden geliyo gelismiyo dedi ama karindan bakti kendi doktorumu aradim gel alttan bakalim d
Böyle sık değişiklikler gereksiz can sıkıntıları yaratabiliyor tabi.tahmin etmiştim.velevki öyle olsa bile kızkardeşimin ilk oğlu da 2 hafta geriden gelişişiyodu,taki doğuma kadar da o gerilik devam etti.ilk başta gebelik testinde bile haftalarca çıkmadı kızın,bayağı geç göründü.sonra kese var bebek yok dediler,sonra bebek var ama gelişmiyo dediler.vs vs vs... Doğduğunda da 2 küsür kiloda,minik bi bebek olarak doğdu ama hiç bir fiziksel,beyinsel kusuru olmadı,40 çıkmadanda dana gibi oldu maşallaj,çok güzel gelişti,kapattı o açığı.kız kardeşim çok zayıftı,dr besleyemiyosun bebeği demişti ona.ne kadar doğru bilmiyorum.eğer bir iki hafta geride ise bile hiç kafanı yorma,çok sık rastlanan bişey bu.önemli olan gelişiyo olması.gelişimi çok yavaş ya da çok hızlı bu bir sağlık ölçütü olmuyor herzaman.dua edelim başka bulgular olmadın minik fasülyede:) kalp atışı,yolk kesesi,plasenta kontürü vs düzgünse kalbini ferah tut.dua ediyorum inşallah rabbim o minik kalbi kalbinden ayırmasın,kokusunu almayı nasip etsin sana...

Anammmm,yanıldım mı yani şaka şaka,Rabbim hayırlı evlat etsin,sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.

valla o kadar olmuş mu? hayat kavgası işte.. farkında bile değilim... :))) bende kızım da süperiz Allah'ın izniyle... sizler nasılsınız görüşmeyeli....
Bizler iyiyiz şayet birinci sayfaya bakarsan kimin nesi olacak bebeklerin isimlerinin oldugu liste var,sende eklet istersen sırası gelen doğuma gidiyor ikizlerimiz dünyaya merhaba dedi.Bir bebeğimiz melek oldu narin bedeni dayanamadı Bugün de bir arkadaşımız sabah dogum için gitti ama henüz haber gelmedi.Çoğumuz gün sayıyor az kaldı birbirimize her konuda ama her konuda destek oluyoruz çok güzel ortamımız var.
Maşaallah sana ve minnak kızına peki belli mi doğum şekli ve zamanı ?

Kasılma olduğunda karnım taş gibi oluyor ve geriliyor canım. Sancıda bildiğin yoğun adet sancısı oluyor. En fazla 5-10 dk sürüyor geçiyor. Birde benim oğlan sık sık karnımın sağ tarafını sivriltiyor. Büyüdükçede kocaman tepe yapıyor ve resmen yamultuyor beni. Sivri olan yeri poposuymuş. Bazen ben, bazen babası poposundan pış pışlayıp sakinkeştiriyoruz yoksa neredeyse delip oradan çıkacak sıpam evet topiğin ilk prensesi Gül'ümüz olacak devrem. Çok kıymetli çooook

ay benim sıpamda sağ tarafımı şişiriyor ben kafanı yerim senin diye sevdiğim yer megerse ayaklarıymış Bugün doktor söyledi sol kasığıma dayamış kafasını benim gibi çapraz yatıyor @erre 'mizin kızı eylül var heralde ilk o gelecek hayırla sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…