- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
- 333
Kesinlikle öyle itiraf etmiyoruz ama stres yaptığımız kesin.haziran gelsinde hepimize geçmiş olsun inşaallah. Şu ana kadar hep erkek geldi ilk kızı kim dünyaya getirecekKNTMMM geçmiş olsun devrem yaa. Atlatmana sevindim. Bende geçen hafta nst ye bağlanmıştım. 20 dk sonra bitti, daha makina çözülmeden bir kasılma bir sancı başladı, kalkamadım sedyeden. Zorla kalkıp doktorun yanına geçtim. Hocam çok fenayım dedim, karnıma dokundu daha muayeneye geçmeden ''hımm kasılmış''dedi rahat bir şekilde muayeneye geçtik herşey normaldi şükür. Galiba nst de çocuklar değilde biz strese giriyoruz devrem benim doğumumda haziranın ilk haftası olacak. Aynı gün gelir kuzularımız belki
Kizlar cinsiyetimizi ogrendik kizimiz olcak :)))))ya cok mutluyum.yuz ustu yatms bacaklarini karnina cekmis parmagni emiyodu ole uyuyomus.uyandirdik baktik :)rabbim isteyen herkese versin.sukurler olsun ya:)
Ben demiştim ama kız diyeKizlar cinsiyetimizi ogrendik kizimiz olcak :)))))ya cok mutluyum.yuz ustu yatms bacaklarini karnina cekmis parmagni emiyodu ole uyuyomus.uyandirdik baktik :)rabbim isteyen herkese versin.sukurler olsun ya:)
Böyle sık değişiklikler gereksiz can sıkıntıları yaratabiliyor tabi.tahmin etmiştim.velevki öyle olsa bile kızkardeşimin ilk oğlu da 2 hafta geriden gelişişiyodu,taki doğuma kadar da o gerilik devam etti.ilk başta gebelik testinde bile haftalarca çıkmadı kızın,bayağı geç göründü.sonra kese var bebek yok dediler,sonra bebek var ama gelişmiyo dediler.vs vs vs... Doğduğunda da 2 küsür kiloda,minik bi bebek olarak doğdu ama hiç bir fiziksel,beyinsel kusuru olmadı,40 çıkmadanda dana gibi oldu maşallaj,çok güzel gelişti,kapattı o açığı.kız kardeşim çok zayıftı,dr besleyemiyosun bebeği demişti ona.ne kadar doğru bilmiyorum.eğer bir iki hafta geride ise bile hiç kafanı yorma,çok sık rastlanan bişey bu.önemli olan gelişiyo olması.gelişimi çok yavaş ya da çok hızlı bu bir sağlık ölçütü olmuyor herzaman.dua edelim başka bulgular olmadın minik fasülyede:) kalp atışı,yolk kesesi,plasenta kontürü vs düzgünse kalbini ferah tut.dua ediyorum inşallah rabbim o minik kalbi kalbinden ayırmasın,kokusunu almayı nasip etsin sana...Her zamanki dokyorum deildi doktoru degstrmek icin baska doktora gittim oda kese 1.92cm ama bebek cok kucuk 6 7 haftalik dedi geriden geliyo gelismiyo dedi ama karindan bakti kendi doktorumu aradim gel alttan bakalim d
Anammmm,yanıldım mı yaniKizlar cinsiyetimizi ogrendik kizimiz olcak :)))))ya cok mutluyum.yuz ustu yatms bacaklarini karnina cekmis parmagni emiyodu ole uyuyomus.uyandirdik baktik :)rabbim isteyen herkese versin.sukurler olsun ya:)
aaaa cok guzl ne wae icinde nie yapiliyo bunlar .malzemelerini sen mi aldinda yaptin.cok begendim ya.bende yapmk istiyorum:)))Eki Görüntüle 1521356
Can sıkıntısını geçirme yollarıhazırlıklara başlıyim artık ufaktan...boş durmaya gelmez
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlarEki Görüntüle 1521356
Can sıkıntısını geçirme yollarıhazırlıklara başlıyim artık ufaktan...boş durmaya gelmez
Geçmişe baktımda ekimden beri gelmiyormuşsun? nasılsın bakalımzaman ne kadar hızlı geçti...
Geçmişe baktımda ekimden beri gelmiyormuşsun? nasılsın bakalım
Bizler iyiyiz şayet birinci sayfaya bakarsan kimin nesi olacak bebeklerin isimlerinin oldugu liste var,sende eklet istersenvalla o kadar olmuş mu? hayat kavgası işte.. farkında bile değilim... :))) bende kızım da süperiz Allah'ın izniyle... sizler nasılsınız görüşmeyeli....
Kesinlikle öyle itiraf etmiyoruz ama stres yaptığımız kesin.haziran gelsinde hepimize geçmiş olsun inşaallah. Şu ana kadar hep erkek geldi ilk kızı kim dünyaya getirecekBu arada kasılma sancı nasıl oluyor bikini bölgesine bıcak batması gibimi?
Kizlar cinsiyetimizi ogrendik kizimiz olcak :)))))ya cok mutluyum.yuz ustu yatms bacaklarini karnina cekmis parmagni emiyodu ole uyuyomus.uyandirdik baktik :)rabbim isteyen herkese versin.sukurler olsun ya:)
Kasılma olduğunda karnım taş gibi oluyor ve geriliyor canım. Sancıda bildiğin yoğun adet sancısı oluyor. En fazla 5-10 dk sürüyor geçiyor. Birde benim oğlan sık sık karnımın sağ tarafını sivriltiyor. Büyüdükçede kocaman tepe yapıyor ve resmen yamultuyor beni. Sivri olan yeri poposuymuş. Bazen ben, bazen babası poposundan pış pışlayıp sakinkeştiriyoruzyoksa neredeyse delip oradan çıkacak sıpam evet topiğin ilk prensesi Gül'ümüz olacak devrem. Çok kıymetli çooook
Ağlamak serbest,
Ayagını öpüyorya o bitirdi beni, yeminle salya sümük ağlıyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?