valla annemin fikriydi canım bana kalsa ben de herşeyini yıkardım heraldeAaa,çok iyi fikirmişdur ben de öyle yapayım.hatta onları ayırayım ben bi,gereksiz durmadınlar dolapta da.sonra yıkarım giyileceği zaman.aklınla nin yaşa şekerim
Annem derdi hep çocuk mezarı gibi ayakların diyeBoyum 1.65 ama görsen beni 170 falan dersin omuzlar geniş ve dik oldugundan uzun görünüyorum maşaallahım var kilo aldıgımda tepeden tırnaga heryerim alır ki halime her zaman şükrederim, o yüzden ayaklar da büyük ve taraklı.99 kilo oldum ama kimse inanmıyor daha azsındır diyorlar.ama bir görsen bacaklar,bel ,omuzlar,parmaklar heryer doldu.bölgesel olsa daha kötü görünüyor .Eşimin ailesinin tipi karışık,bir kısmının üstü geniş küp gibi altı iki bacak çöp gibi .Diger kısımda bel ince bacaklar kalın omuzlar dar İnşaallah kızımın tipi bana benzer büyük halaya çekerse yandı ki ne yandı küp çöp misali
Ya 3-6 ları dayanamadım attım yinede makineye.bikaç takım 6-9 almışım(artık neye istinadense:)) ) onları ayırdım.şuan renkli kısım yıkanıyor,battaniye,nevresim,hastane çıkışlarını,çorapları dün yıkadım.bi posta daha açık renk kaldı,bide 4 tane renkli battaniye.onlarıda bitiririm bu gün bu gidişle
valla annemin fikriydi canım bana kalsa ben de herşeyini yıkardım heralde
Anaaamm o 37 numara ayaklar nasıl taşıyor kız seniİlahi ya.. Küp,çöp bölgesel kilo daha fena evet,benimde avantajım bütün kilo almak,kol,bacak,bel hep bi orantıda.o yüzden çok batmıyo göze.boyum 169 benim ben de 99 kiloyum geçen eşim hamile hatırası olsun diye havuz başı fotoğraf çekmişti bana,ay bi mutlu oldumki.neye dersen,davul gibi karnım ve tombiş vücudumla ters ışığa rağmen bacaklarım çok selülitsiz,buna çok sevindim.yokluktan mutluluk çıkarmak diye buna denir
Çıktı canım aç karna 85 tok karna 148 çıktı yani normal benim bebe tosun olmuş maşallahanladım canım.. çıktı mı peki sonuçları ??
Ya ayaklarım hep sorumdu benim için zaten,zayıfkrnde sorundu.cüsseme küçük geliyo,çabuk dengem bozulur mesela,hemen ayaklarım ağrır.normalde bi 39 olsa iyi olcakmış.bende bi selülitten yırtmışım demekki,bu kez yeni çatlağım olmadı ama oğlumdakiler yetiyo.bide bu ara karnımın gerginliğinden,kan dolaşımı artışı,üzerine güneşlenme vs derken solgun ve belirsizleşen çatlaklarım şuan yeni çatlamışım gibi pembeleştilerAnaaamm o 37 numara ayaklar nasıl taşıyor kız seniSelülit yoksa ne mutlu sana portakal kasası gibiyim nereme baksan çapur çupur .Bacaklar selülit,göbek çatlak,emzirirken gögüslerde sarkarsa on numara olurum. Neyse bende eşimin koca göbeğini alırım dilime Geçen yaz bol gelen tişört bugün giydi ki silme oldu canım kocam benimle yarışıyor.eee oda oğlan doğuracak ya
Ne kadar şanslısın ki annen yanındaKiyafetleri yikayip hazirlamak baya zaman aliyormus annem 2 gündür yıka ütüle kısmıyla uğraşıyor ne güzel telaslar bunlar Allah isteyen herkese versin
Maşallah canım,darısı başıma.düşmüştür benimki de inşallahÇıktı canım aç karna 85 tok karna 148 çıktı yani normal benim bebe tosun olmuş maşallah
Şeker yüklemesi yaptirmistim oda normal çıkmıştı. Bu sadece acken veriyorsun bide yemek yeyip 1 saat sonra tok şeklinde veriyorsun. Inşallah seninde normal çıkar canımMaşallah canım,darısı başıma.düşmüştür benimki de inşallahbu baktırdığın yükleme değil dimi,normal aç karnına verilenden mi? Tokluğa nasıl bakılıyor,açken verdiğin kandan ne kadar sonra bişey yemen lazım ve kanı ne kadar zaman sonra vermek lazım?ben de yaptırıcam da tekrar
Ohh maşallah sizeÇoldu muanım aç karna 85 tok karna 148 çıktı yani normal benim bebe tosun olmuş maşallah
Valla iyi yapmışsın arkadaşım bende senin haftalardayken yapmıştım bu işleriYa 3-6 ları dayanamadım attım yinede makineye.bikaç takım 6-9 almışım(artık neye istinadense:)) ) onları ayırdım.şuan renkli kısım yıkanıyor,battaniye,nevresim,hastane çıkışlarını,çorapları dün yıkadım.bi posta daha açık renk kaldı,bide 4 tane renkli battaniye.onlarıda bitiririm bu gün bu gidişle
Günaydın canım.geçmiş olsun.Benimde kanıyor du sebebide kılcal damarlarda ki yogun kan sirkülasyonundan diye biliyorum.Kanadığında uzanıp yatmayacaksın burun kalp aynı seviyede olmamalı. burnun üst kısmını sıkıp burnuna tampon yapmaktan başka çaren yok canım
Kbb ye göründün mü hiç canım?ben kanlı sümkürdüğüm için gitmiştim,spreyler verdi.kanama şeklinde olursa gel demişti.
Canm bnm hem bahceli mustakil evim hemde binada var evim cok sukur allahima yazlari bahceyle ugrasmayi sevdigim icin mustakil evde kaliyoruz esimle simdide butda kuzu daha dogmasina bir ay varmis erken dogmus annesinide emememis esimde kiyamadi olmesin diye bnde severim diye bana getrmis simdi burda bahcede uzerinede ortu orttum usumesin diye sutunu icti yatiyo
evet canım baya uzun sürüyor. ben de 3 günde yıkamıştım. yıkıyorsun yıkıyorsun bitmiyor bir de kurumasını beklediğinden mecbur hepsini yıkayamıyorsun da. ama çok şükür yıkandı ütülendi hepsi.Ya bu bebeklere alıp alıp yığmak iyiydi de yıkaması asması ne dertmiş,minik minik herşey ne asmakla bitiyo ne döküp döküp yıkamakla.4-5 tane kurutmalık olsa anca.yada böyle hafta boyu yıkarım ben anca,bu arada ilk yıkama için nasıl olsa lekeli,kirli değiller diye ebebekteki uygun fiyatlı baby&me nin likit deterjan ve yumuşatıcısını almıştım ama beğenmedim hiç kokusu yok neredeyse,belki özellikle öyledir ama hiç sevmem kokusuz ürünleri bitsin de hacı şakir granüle geçeyim iyisimi
benim eşimde çatlak da var selülit de o yüzden bana kalkıp da kilo selülit ya da çatlakla ilgili hiçbir şey söyleyemez. ama ben kendi kendime takıyorum işte kafayaAnaaamm o 37 numara ayaklar nasıl taşıyor kız seniSelülit yoksa ne mutlu sana portakal kasası gibiyim nereme baksan çapur çupur .Bacaklar selülit,göbek çatlak,emzirirken gögüslerde sarkarsa on numara olurum. Neyse bende eşimin koca göbeğini alırım dilime Geçen yaz bol gelen tişört bugün giydi ki silme oldu canım kocam benimle yarışıyor.eee oda oğlan doğuracak ya
Sorma,bitmiyor bi türlüevet canım baya uzun sürüyor. ben de 3 günde yıkamıştım. yıkıyorsun yıkıyorsun bitmiyor bir de kurumasını beklediğinden mecbur hepsini yıkayamıyorsun da. ama çok şükür yıkandı ütülendi hepsi.
ben dalinin deterjan ve yumuşatıcısını aldım çok hoş bir kokusu var. biraz pahalı ama güzel yani. biz zaten kendi çamaşırlarımızda da perwoll yani sıvı deterjan kullanıyoruz. rahat oluyor.
Koter ya da lazerle yakıyolar kılcal damarı sanırım,o zaman geçiyo.ya da belki yeni bi yöntem vardır.canım konuştum bugün doktorla kbb bir baksın olmadı damarlarda çatlama varsa ufak bir işlem yapılır dedi. ben de birkaç gün bakacağım bu durum devam ederse yaptıracağım.
Kaçınılmaz son..yaa yazık ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?