2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Eşininde ne küçükmüş ayakları

ne kanı canım ??
Dün kontrolüm vardı gittim benim bebeğin ölçümleri dengesiz çıktı geçen ay bir hafta önde iken bu sefer iki hafta onde çıktı. Gizli şeker var mı yok mu ona bakalım dedi doktor. Açlık tokluk kanı verdim o canım

Ya bu bebeklere alıp alıp yığmak iyiydi de yıkaması asması ne dertmiş,minik minik herşey ne asmakla bitiyo ne döküp döküp yıkamakla. 4-5 tane kurutmalık olsa anca.yada böyle hafta boyu yıkarım ben anca,bu arada ilk yıkama için nasıl olsa lekeli,kirli değiller diye ebebekteki uygun fiyatlı baby&me nin likit deterjan ve yumuşatıcısını almıştım ama beğenmedim hiç kokusu yok neredeyse,belki özellikle öyledir ama hiç sevmem kokusuz ürünleri bitsin de hacı şakir granüle geçeyim iyisimi

Oyyy,kıyamam... Prematüre kuzu biberonlamı besliyosun?

ben büyük aldıklarımı yıkamadım canım kışa kadar giyemeyeceklerini öylece asıcam sonra yıkıycam yoksa baş edemezdim

ben büyük aldıklarımı yıkamadım canım kışa kadar giyemeyeceklerini öylece asıcam sonra yıkıycam yoksa baş edemezdim
Aaa,çok iyi fikirmiş dur ben de öyle yapayım.hatta onları ayırayım ben bi,gereksiz durmadınlar dolapta da.sonra yıkarım giyileceği zaman.aklınla nin yaşa şekerim

iyice ağırlaşmadan o işleri yap sonra kalır üşenirsin kendini zor taşırsın ben halletim önceden rahatım şu an

Evet cnm yeterki sağlık olsun meleklerimiz benim oglusum a da canım feda.Allah büyük ya sabrını veriyor şu mübarek üç aylarda kurban oldugum Allahim

iyice ağırlaşmadan o işleri yap sonra kalır üşenirsin kendini zor taşırsın ben halletim önceden rahatım şu an
O yüzden bu acelem zaten.bian evvel kafamdan çıksın şu işler,sonlara doğru 2.80 uzanırım anca bu gidişle sen nasılsın bu arada,maşallah 38 olmuşsundarısı başıma inşallah.doğum bellimi?

Evet 41 numara rahmetli kayınvalidemin 35 imiş ee bende 39 _40 arası .
Siz de hesap şaşmış biraz kayınvaliden de sen de ayrı ayrı uç olmuşsunuz.sen zaten maşallah diyim yani,o ne kız 40 benim ayaklar 37,kocamınkiler 47 ölsem ecele derman olmaz onun ayakkabısı bana

Siz de hesap şaşmış biraz kayınvaliden de sen de ayrı ayrı uç olmuşsunuz.sen zaten maşallah diyim yani,o ne kız 40 benim ayaklar 37,kocamınkiler 47 ölsem ecele derman olmaz onun ayakkabısı bana
Annem derdi hep çocuk mezarı gibi ayakların diye Boyum 1.65 ama görsen beni 170 falan dersin omuzlar geniş ve dik oldugundan uzun görünüyorum maşaallahım var kilo aldıgımda tepeden tırnaga heryerim alır ki halime her zaman şükrederim, o yüzden ayaklar da büyük ve taraklı.99 kilo oldum ama kimse inanmıyor daha azsındır diyorlar.ama bir görsen bacaklar,bel ,omuzlar,parmaklar heryer doldu.bölgesel olsa daha kötü görünüyor.Eşimin ailesinin tipi karışık,bir kısmının üstü geniş küp gibi altı iki bacak çöp gibi .Diger kısımda bel ince bacaklar kalın omuzlar dar İnşaallah kızımın tipi bana benzer büyük halaya çekerse yandı ki ne yandı küp çöp misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…