Eşininde ne küçükmüş ayaklarıOhoooo ben yüzüklerimi çıkaralı 4 ay oldu.Geçen eşimin yüzügünü taktım tam oluyor durumun vehametini anlatabildim mi hele ayakkabıları hiç demiyorum benimkiler de patladı eşimin sporlarını giyiyorum tam erkek gibi oldum haaaa
Dün kontrolüm vardı gittim benim bebeğin ölçümleri dengesiz çıktı geçen ay bir hafta önde iken bu sefer iki hafta onde çıktı. Gizli şeker var mı yok mu ona bakalım dedi doktor. Açlık tokluk kanı verdim o canımne kanı canım ??
anladım canım.. çıktı mı peki sonuçları ??Dün kontrolüm vardı gittim benim bebeğin ölçümleri dengesiz çıktı geçen ay bir hafta önde iken bu sefer iki hafta onde çıktı. Gizli şeker var mı yok mu ona bakalım dedi doktor. Açlık tokluk kanı verdim o canım
Oyyy,kıyamam... Prematüre kuzuCanm bnm hem bahceli mustakil evim hemde binada var evim cok sukur allahima yazlari bahceyle ugrasmayi sevdigim icin mustakil evde kaliyoruz esimle simdide butda kuzu daha dogmasina bir ay varmis erken dogmus annesinide emememis esimde kiyamadi olmesin diye bnde severim diye bana getrmis simdi burda bahcede uzerinede ortu orttum usumesin diye sutunu icti yatiyo
Ya bu bebeklere alıp alıp yığmak iyiydi de yıkaması asması ne dertmiş,minik minik herşey ne asmakla bitiyo ne döküp döküp yıkamakla.4-5 tane kurutmalık olsa anca.yada böyle hafta boyu yıkarım ben anca,bu arada ilk yıkama için nasıl olsa lekeli,kirli değiller diye ebebekteki uygun fiyatlı baby&me nin likit deterjan ve yumuşatıcısını almıştım ama beğenmedim hiç kokusu yok neredeyse,belki özellikle öyledir ama hiç sevmem kokusuz ürünleri bitsin de hacı şakir granüle geçeyim iyisimi
Aaa,çok iyi fikirmişben büyük aldıklarımı yıkamadım canım kışa kadar giyemeyeceklerini öylece asıcam sonra yıkıycam yoksa baş edemezdim
Evet 41 numara rahmetli kayınvalidemin 35 imiş ee bende 39 _40 arası .Eşininde ne küçükmüş ayakları
iyice ağırlaşmadan o işleri yap sonra kalır üşenirsin kendini zor taşırsın ben halletim önceden rahatım şu anYa bu bebeklere alıp alıp yığmak iyiydi de yıkaması asması ne dertmiş,minik minik herşey ne asmakla bitiyo ne döküp döküp yıkamakla.4-5 tane kurutmalık olsa anca.yada böyle hafta boyu yıkarım ben anca,bu arada ilk yıkama için nasıl olsa lekeli,kirli değiller diye ebebekteki uygun fiyatlı baby&me nin likit deterjan ve yumuşatıcısını almıştım ama beğenmedim hiç kokusu yok neredeyse,belki özellikle öyledir ama hiç sevmem kokusuz ürünleri bitsin de hacı şakir granüle geçeyim iyisimi
Oyyy,kıyamam... Prematüre kuzubiberonlamı besliyosun?
Evet cnm yeterki sağlık olsun meleklerimiz benim oglusum a da canım feda.Allah büyük ya sabrını veriyor şu mübarek üç aylarda kurban oldugum AllahimBana da diyolar canim. Karnin ne kadar buyumus gunun yakin mi filan diye. Een basitinden esim bana tanker gibi oldun diyoaksam bide taklidimi yapti gicik heriff transferden once ilaclarla 3 kilo da ben aldim. Uzerine hiic bulantim olmadi surekli acilan bi istahh.. 56yla hamileligimi ogrendik suan 71 kiloyum... ikiz de deil bi tanecik oglusum var. Dogumlari yapalim hep beraber destekle veririz kilolari insallah sikma canini. inceciiik oluruz
Normal diyor sorduğumda ben doktorları da anlamadım Allah à emanet gün geçiyor. İzine ayrılınca düzenli baktiririm kendi kendjmeYuz ve el sismeleri tehlikeli canim doktoruna soyledin mi yuksek tansiyon riski oluyo tansiyonunu siklikla olctur
Biyerde Sana da alıştırma mı oldu diyelim artık ne diyelimEvet canm biberon aldik hemen biberonla besliyorum bide iciyo maasallh coppur coppur
O yüzden bu acelem zaten.bian evvel kafamdan çıksın şu işler,sonlara doğru 2.80 uzanırım anca bu gidişleiyice ağırlaşmadan o işleri yap sonra kalır üşenirsin kendini zor taşırsın ben halletim önceden rahatım şu an
Siz de hesap şaşmış birazEvet 41 numara rahmetli kayınvalidemin 35 imiş ee bende 39 _40 arası .
Ay maşallah...senin haftanda olsam şimdi33+2 yani 34 haftaya girdik maşaallah subhanallahRabbim sağlıkla 39 a kavuşturmayı nasip etsin
Annem derdi hep çocuk mezarı gibi ayakların diyeSiz de hesap şaşmış birazkayınvaliden de sen de ayrı ayrı uç olmuşsunuz.sen zaten maşallah diyim yani,o ne kız 40 benim ayaklar 37,kocamınkiler 47 ölsem ecele derman olmaz onun ayakkabısı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?