• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Benimde ellerim ayaklarim sisti:KK12: yuzuklerimi takamiyorum artik skiyo. Ayaklarimi da bu aksam hava sicak diye kapri giyip oturdugumda esim de farketti. Hem kirmizi mor gibi olmus rengi hem de balon gibi. Gunduz bi ara carsiya ciktik esimle parmak arasi trlik giyip ciktim. Oyle Ayakkabiya filan gelemiyorum artik. Insan icine cikar halim kalmadi ama yapacak bise yok nasil rahat ediyosam oyle cikiyorum. :63:
ben yüzüklerimi çıkaralı çok oldu.dün bir ara takayım bakayım girecek mi dedim parmağımın yarısına kadar girdi ama çıkarırken zorla çıkardım sonra güldüm kendi kendime napıyorum ben diye:KK48:ayakkabı konusunda bende aynı haldeyim.3. 4. aylarda spor düz taban ayakkabı almıştım rahat ederim diye şimdi bakıyorum acayip sıkıyor ve yanlardan patlamaya başlamış :KK23:sanırım terlik yine en iyisi

bende doğum değil de gezmeli tozmalı ruyalar var bu ara :KK70:ruyamda tura çıkıyormuşum ay pek güzeldi o_O
ben de gece rüyamda salkım domates görüyordum :KK70:saat 3.30 da uyandım doğru dolaba bir tabak çerry domates vardı hepsini yedim öyle yattım:KK72:(domates genelde herkesin evinde bulunduğu için rahat yazıyorum):KK39:

kızlar bu arada hepinize günaydın.. biz zor bi gece geçirdik oğluşumla bi ara uyandım nasıl bi kasık ağrısı anlatamam kımıldayamadım 10 dk ya yakın ağrı bi yandan sızı bi yandan doğum sancısı zannettim çok korktum kalkabilecekduruma gelince kalktım biraz dolastım evin içinde geçti sonra tekrar uyumuşum bu sefer de bi kalktım sağ kalçamda çok fena bi ağrı hala doa ağrıyor topallayarak yürüyorum resmen :( sabah sabah facia gibi uykusuzum anlayacaınız :(

Benim çok fena ancak yükseğe kaldırdım mj bi süre sonra geçiyor ama çalıştığından elim ayağım bacaklar yüzüm ozellikle felaket
Yuz ve el sismeleri tehlikeli canim doktoruna soyledin mi yuksek tansiyon riski oluyo tansiyonunu siklikla olctur

o kuru fasülyenin faydaları kısmını ben hiç sevemedim gitti:63:çamaşırı yıkarım asarım ütülerim ama sıra katlamaya gelince beni afakanlar basar hiç sevmem katlama işini bir de iki sele seninkio_Obenim bir sele çamaşırım var iki gündür katlanacak duruyor hiç içimden gelmiyor ki katlamak elim gitmiyor bir türlü ama bugün hallederim hralde o işi :KK48:
Ben de ütü dışındaki tüm aşsmalarından nefret ediyorum.yıkaması asmadı toplaması katlamadı ve yerleştirmesi:KK34:

ben de gece rüyamda salkım domates görüyordum :KK70:saat 3.30 da uyandım doğru dolaba bir tabak çerry domates vardı hepsini yedim öyle yattım:KK72:(domates genelde herkesin evinde bulunduğu için rahat yazıyorum):KK39:
hehe seninki kolay bir aşerme imiş canım. benim canım kansızlıktan taş toprak istiyor. zaten deli gibi kan ilacı alıyorum doktora söylersem tüple kan bağlar dşye korkuyorum :KK43:

kızlar bu arada hepinize günaydın.. biz zor bi gece geçirdik oğluşumla bi ara uyandım nasıl bi kasık ağrısı anlatamam kımıldayamadım 10 dk ya yakın ağrı bi yandan sızı bi yandan doğum sancısı zannettim çok korktum kalkabilecekduruma gelince kalktım biraz dolastım evin içinde geçti sonra tekrar uyumuşum bu sefer de bi kalktım sağ kalçamda çok fena bi ağrı hala doa ağrıyor topallayarak yürüyorum resmen :KK43: sabah sabah facia gibi uykusuzum anlayacaınız :KK43:

canım ya çok geçmiş olsun. benim de gecelerim pek keyifsiz geçiyor. bir de oğlanlar iyice hareketlendi şimdi bildiğin insanın canını acıtıyorlar diğer ağrılarla birleşince.
sen keşke izne ayrılsaydın da dinlensen artık bu durumda işe gitmen de iyice yoruyordur seni...

Gunaydin annelerrr bugun esim kuzu almis gelmis sabah erken dogmus kucucuk bi gorseniz :KK39::p:payy ama cok tatli ya bn hayvanlari cok severim simdi ayni bebek gibi kucagima yatiyo biberonla ssutt iciyo :-)kuzu yaa com tatli

ay kıyamam yaaa çok tatlı olur onlar yavruyken...
nerede yaşıyorsunuz ki canım siz bahçeniz falan var mı? ne yaptınız kuzuyu?

Canım sağol ben bu iç karın meselesini bilmiyordum. Senin mesajından sonra araştırdım. Rahim 12. haftadan sonra leğen kemiğinin üstüne ve içeride yer olmadığı için dışarı doğru çıkıyormuş. Bu da son 1-2 haftadır neden leğen kemiklerimin ağırdığını açıklıyor galiba. Zaten bir leğen kemiğinden ötekine olan hat boyunca 1-2 gün süren kas ve kemik ağrıları oluyor ve ardından biraz daha dışarı çıkıyor. Bir de ben ameliyat olmuştur. İçeride yapışıklıklar vardı. Onların de etkisi ile rahat rahat içeride büyüyememiş olabilir.

Normalde de belim ve karnım çok incedir. Ama ben kalçam geniş olduğu için hep rahat bir hamilelik geçireceğimi düşünürdüm. Meğer olayın orayla hiç ilgisi yokmuş :KK16:
Aynen benimde öyle canım.bana temizliğe gelen bi kadın vardı,inan şuan 32 haftalık fln daha geçen haftaya kadar temizliğe geliyodu düşünebiliyomusun.kadın 7 aylık hamile ama bir gıdım göbeği yok,inanmazsın.karnı dümdüz.üstelik 3. Çocuğu.olacak iş değil.benimde 12. Haftalarda çıkar hemen kocaman bi şekilde.

• Beğen
Reactions: 9ay
kızlar benim habire burnum kanıyor ya olur olmadık zamanlarda. artık ne yapacağımı şaşırdım. böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
Günaydın canım.geçmiş olsun.Benimde kanıyor du sebebide kılcal damarlarda ki yogun kan sirkülasyonundan diye biliyorum.Kanadığında uzanıp yatmayacaksın burun kalp aynı seviyede olmamalı. burnun üst kısmını sıkıp burnuna tampon yapmaktan başka çaren yok canım ;)

kızlar benim habire burnum kanıyor ya olur olmadık zamanlarda. artık ne yapacağımı şaşırdım. böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
Kbb ye göründün mü hiç canım?ben kanlı sümkürdüğüm için gitmiştim,spreyler verdi.kanama şeklinde olursa gel demişti.

ben yüzüklerimi çıkaralı çok oldu.dün bir ara takayım bakayım girecek mi dedim parmağımın yarısına kadar girdi ama çıkarırken zorla çıkardım sonra güldüm kendi kendime napıyorum ben diye:KK48:ayakkabı konusunda bende aynı haldeyim.3. 4. aylarda spor düz taban ayakkabı almıştım rahat ederim diye şimdi bakıyorum acayip sıkıyor ve yanlardan patlamaya başlamış :KK23:sanırım terlik yine en iyisi
Ohoooo ben yüzüklerimi çıkaralı 4 ay oldu.Geçen eşimin yüzügünü taktım tam oluyor durumun vehametini anlatabildim mi hele ayakkabıları hiç demiyorum benimkiler de patladı eşimin sporlarını giyiyorum tam erkek gibi oldum haaaa:KK70::KK70:

ay kıyamam yaaa çok tatlı olur onlar yavruyken...
nerede yaşıyorsunuz ki canım siz bahçeniz falan var mı? ne yaptınız kuzuyu?
Canm bnm hem bahceli mustakil evim hemde binada var evim cok sukur allahima yazlari bahceyle ugrasmayi sevdigim icin mustakil evde kaliyoruz esimle simdide butda kuzu daha dogmasina bir ay varmis erken dogmus annesinide emememis esimde kiyamadi olmesin diye bnde severim diye bana getrmis simdi burda bahcede uzerinede ortu orttum usumesin diye sutunu icti yatiyo :KK48:

Back