• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Sorma,bitmiyor bi türlü:KK14: yani şişesinden koklayıp almıştım,güzelde kokuyodu ama çamsşırda eser yok kokusundan.dur bakiyim,olmazsa havı şakir yada daline dönerim.ya zaten dalini 28tl görünce şok olmuştum:KK57: kendi kullandığım deterjan kadar fiyatı,bide çabukta bitiyolar,kapak kapak koyarken.elimde boldur biraz:KK48: kendimiz için perwolü sadece yünlü ve narinlerde kullanıyorum,genel çamaşıra ariel alıyorummecbur,çocukta olunca lekeleri bi o çıkarıyo:63:
evet fiyatı öyle ama ben mesela kendimize iki kapak koyuyorsam bunlara yarım kapak koyuyorum. leke falan olsa ona göre bir şey yapılır ama bu aşamada zaten ona gerek yok. en azından yumuşatıcısını dalin alabilirsin. ondan yarım kapak bile koysan makinaya buram buram kokuyor.

Valla iyi yapmışsın arkadaşım bende senin haftalardayken yapmıştım bu işleri
ama bitmiyor hep devamı var
şuan da eğilemiyorum kalkamıyorum çok zorlanıyorum
bende eşime külahta dondurma gibi oldum diyorum:KK70:Bacaklar ince kocaman göbek
birde selülitim oldu bacaklarımda maşallah
sende bu yönden şanslıymışsın ne güzel:KK5:
Ben şuan bile makineye çöküp kalkarken bebekler alttan pırtlayıvericek diye korkuyorum:KK70: ağrım,sızım yok hamdolsun,belim dışımda beni zorlayan bi durum olmadığından iyiyim hsmdolsun.ama yarın nolcak belli olmaz diyerek fırsat bu fırsat yapıyorum işlerimi.selülitim bekarken,doğum öncesinde falan da hiç yoktu benim.etim çok sıkıdır.o yüzden çok çatlamıştım oğlumda.buda benim tesellim artık,çatlak ama selülitsiz:KK70:

Çıktı canım aç karna 85 tok karna 148 çıktı yani normal benim bebe tosun olmuş maşallah:nazar::21:

ohh ohh hadi gözün aydın canım maaşallah kaç kiloydu en son gittiğinde peki ?? bana da dr 3-4 gün önde gidiyor dedi en son 32 haftaydı gittiğimde 2200 idi. doğuma kadar 2 katı kilo alır dedi drum.

ohh ohh hadi gözün aydın canım maaşallah kaç kiloydu en son gittiğinde peki ?? bana da dr 3-4 gün önde gidiyor dedi en son 32 haftaydı gittiğimde 2200 idi. doğuma kadar 2 katı kilo alır dedi drum.
Sağol canım bana kilo soylemiyorlar bebek suan 34+0 ama 36+4 gosteriyor:nazar::KK47:

evet fiyatı öyle ama ben mesela kendimize iki kapak koyuyorsam bunlara yarım kapak koyuyorum. leke falan olsa ona göre bir şey yapılır ama bu aşamada zaten ona gerek yok. en azından yumuşatıcısını dalin alabilirsin. ondan yarım kapak bile koysan makinaya buram buram kokuyor.
Hmmm...bu iyi fikirmiş:KK58: deterjanı hacı şakir lavanta istiyorum aslında,oğlumun bebekliğinide hatırlatıyo hem:KK68: finali dalin yumuşatıcıyla yaptık ıydı,oldu bitti o zaman.teşekkürler canım:KK5:

kızlar bu arada hepinize günaydın.. biz zor bi gece geçirdik oğluşumla bi ara uyandım nasıl bi kasık ağrısı anlatamam kımıldayamadım 10 dk ya yakın ağrı bi yandan sızı bi yandan doğum sancısı zannettim çok korktum kalkabilecekduruma gelince kalktım biraz dolastım evin içinde geçti sonra tekrar uyumuşum bu sefer de bi kalktım sağ kalçamda çok fena bi ağrı hala doa ağrıyor topallayarak yürüyorum resmen :KK43: sabah sabah facia gibi uykusuzum anlayacaınız :KK43:
Sag kalca da agri mii:KK57: ben o agridan 10 gundur topal geziyorum:KK12: bazen yuruyemiyorum bi duruyorum oldugum yerde gecince devam ediyorum. Sabah topallaya topallaya kalktim bi kahvalti hazirladim. Esime seslenDim. kahvalti hazir kalk die. Firca yedim :cry: ne kahvaltisi hergun hergun kahvalti yapmak zorunda miyiz dedi. Kalkmiom da yapmiom da kahvalti dedi. Nasil zoruma gitti. Topallayaraktan hazirladigim icin kendimi cok onemli bi is basarmis buyuk bi zafer kazanmis gibi hissediyordum bide o_O ama uyaninca aciktim kahvalti yaptin mi sen hazirlayalim mi dedi. Bende boyle boyle dedin bugun kahvalti yapmak zorunda deilsin dedim. Bin kere ozur diledi hic hatirlamiyormus oyle dedigini:63: ben nerdeyse agliycaktim. Hic de yuz vermedim :63::63::63:

Yok artık ya!:KK57: Nasıl oluyo anlamıyorum ben.bunun hadi hiç aşermesi olmadı,kusmadı,midesi bulanmadı,başı dönmedi diyelim.bebek hiçmi kıpırdamadk içinde,bi kere bile olsun tekme atmadımı?hadi onu geç,insan 9 ay adet görmese merak etmezmi lan noluyo diye?bana hiç inandırıcı gelmiyo böyle şeyler:63:
Bana da hic inandirici gelmiyor gercektende yani o bebegi neresinde sakliyorlarsa acaba tuaf dedigin gibi bir suru belirti var onlardan birini yasar mutlaka:KK43:

İnşallah,şu yıkama ütülemelerde biterse bitiyosanırım iş güç.gerçi hep böyle diyorum,sonra bişey daha çıkıyo.varsa şimdiden söyleyin bak:KK70:
valla yok benim bildiğim aklıma gelen. muhakkak vardır ufak tefek şeyler de büyük şeyler tamam nasıl olsa. bir de 30. hafta civarı bavulunu hazırlarsın bitti gitti.
bu arada hastanemde kuaför yokmuş of yine iş başa düştü düzleştiricimi unutmasam bari. :(

Ya kızlar siz böyle makine makine çamaşırdan bahsediyorsunuz da benim bebegin kıyafetleri bi makineyi anca dolduracak sanki.. Ben hiçbişey almamış miyim yani bebeğime :KK64:şimdiden bilemiyom da olur mu olmaz mı diye çok bişey almak istememistim. Doktor iri diyo bi de kestiremiyom ne alsam. Sadece bi sürü citcitli badisi var sanırım onlarla yazı gecircez:KK51:

sıkışmanın verdiği sancı canım tuvaletten çıkınca geçiyor,kasılma da gün içinde oluyor bazen,kasıklarıma doğru.zaman ilerledikçe heryerimizde bişey çıkıyor yapacak bişey yok:KK16:
sıkışmanın verdiği sancı canım tuvaletten çıkınca geçiyor,kasılma da gün içinde oluyor bazen,kasıklarıma doğru.zaman ilerledikçe heryerimizde bişey çıkıyor yapacak bişey yok:KK16:
Bende yatmaya yakin su ictiysem gece cok fena karnim agriyor zar zor kalkip gidiyorum sonra naslda kus gibi oluyorum :) sonrasinda da uyu uyuyabilirsen uyku kaciyor gidiyor napalim cnm az kaldi:KK5:

Back