• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Günaydın güzel anneler zaman su gibi akıyor 30. Haftalarda
Olan arkadaşlarım artık doğum rüyaları Başlar :KK46::KK46::KK53:
Ayy evet 1 haftadir dogurup dogurup duruyorum çeşitli çeşitli bebekleri zenci bebek bile dogurdum:) cok çikolata yedim ondandir diyorum bir de:confused:

kızlar bu arada hepinize günaydın.. biz zor bi gece geçirdik oğluşumla bi ara uyandım nasıl bi kasık ağrısı anlatamam kımıldayamadım 10 dk ya yakın ağrı bi yandan sızı bi yandan doğum sancısı zannettim çok korktum kalkabilecekduruma gelince kalktım biraz dolastım evin içinde geçti sonra tekrar uyumuşum bu sefer de bi kalktım sağ kalçamda çok fena bi ağrı hala doa ağrıyor topallayarak yürüyorum resmen :KK43: sabah sabah facia gibi uykusuzum anlayacaınız :KK43:
Gecmis olsun cnm dogum sancisi olmasin vaktinde gelsin bebis insallah bende de bazen kramp tarzi agrilar oluyor ister istemez korkuyor insan

valla yok benim bildiğim aklıma gelen. muhakkak vardır ufak tefek şeyler de büyük şeyler tamam nasıl olsa. bir de 30. hafta civarı bavulunu hazırlarsın bitti gitti.
bu arada hastanemde kuaför yokmuş of yine iş başa düştü düzleştiricimi unutmasam bari. :KK43:
Bizimkinde de yokmuş.ya önceden yaptırıcam yada hastaneye çağırıcam

Ya kızlar siz böyle makine makine çamaşırdan bahsediyorsunuz da benim bebegin kıyafetleri bi makineyi anca dolduracak sanki.. Ben hiçbişey almamış miyim yani bebeğime :KK64:şimdiden bilemiyom da olur mu olmaz mı diye çok bişey almak istememistim. Doktor iri diyo bi de kestiremiyom ne alsam. Sadece bi sürü citcitli badisi var sanırım onlarla yazı gecircez:KK51:
bence ne aldıysan bir liste yap eksiklerini tamamla bir an önce canım. bir de bebek çarşaf takımları falan da var tabi bu yıkamalarda.

Ya kızlar siz böyle makine makine çamaşırdan bahsediyorsunuz da benim bebegin kıyafetleri bi makineyi anca dolduracak sanki.. Ben hiçbişey almamış miyim yani bebeğime :KK64:şimdiden bilemiyom da olur mu olmaz mı diye çok bişey almak istememistim. Doktor iri diyo bi de kestiremiyom ne alsam. Sadece bi sürü citcitli badisi var sanırım onlarla yazı gecircez:KK51:
Canım bunun hastane çıkışları var,bodyleri var,zıbınları var,tulumları var,battaniyeleri,nevresimleri,uyku setleri,ağız bezleri,çorapları,önlükleri....... Varoğlu var anlıycağın.bencede kendine bi liste yapıp neler eksikse tamamlamaya bak.en azından ilk 3 ayı planlaman lazım.

valla yok benim bildiğim aklıma gelen. muhakkak vardır ufak tefek şeyler de büyük şeyler tamam nasıl olsa. bir de 30. hafta civarı bavulunu hazırlarsın bitti gitti.
bu arada hastanemde kuaför yokmuş of yine iş başa düştü düzleştiricimi unutmasam bari. :KK43:
Sen maşanı al bence:21:2dk da fırt fırt yaparsın.

Hersey normal gidiyor ama ben sezeryan düşünüyorum suan tam da belli değil ama büyük ihtimal sezeryan:KK16:
cnm doktor doguma ne soyledi sana ıkı hafta onde ya bebek senın haftana gore mı yoksa bebegn gelsm hadtasına goremı cagrcak bu durumu cok merak edıyorum aynı senın durumundaym bende cnm

cnm doktor doguma ne soyledi sana ıkı hafta onde ya bebek senın haftana gore mı yoksa bebegn gelsm hadtasına goremı cagrcak bu durumu cok merak edıyorum aynı senın durumundaym bende cnm
Yarın sabah tekrar gidiyorum sorcam canım :KK51:

Kizlar nasilsiniz iyisiniz insallah..benim cok agrim var sol kasikta dr a gittik nst falan yapildi bebekte sanci yok cok sukur ..idrar yolu enf. Yada yorgunluktan olabilirmis dr oyle dedi giremedim bugun hic buralara bu arada besigimiz geldi kuzumuzun ;) beyaz mobilya besik aldik cok iyilerinden degil ama orta hallisinden ;) ama olsun o saglikli olsunda ben baska hiic bisey istemiyorum Rabbimden ...bizde durumlar boyle yani ..tatli ruyalar hepinize :))

Canım bunun hastane çıkışları var,bodyleri var,zıbınları var,tulumları var,battaniyeleri,nevresimleri,uyku setleri,ağız bezleri,çorapları,önlükleri....... Varoğlu var anlıycağın.bencede kendine bi liste yapıp neler eksikse tamamlamaya bak.en azından ilk 3 ayı planlaman lazım.

Liste yaptım hepsinden de aldım aslında ama sayıları yetersiz galiba. Battaniyeleri nevresimleri katmadim hesaba.. Ben en iyisi yıkamadan önce gidip biraz daha takviye yapayım.

Back