- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
evet fiyatı öyle ama ben mesela kendimize iki kapak koyuyorsam bunlara yarım kapak koyuyorum. leke falan olsa ona göre bir şey yapılır ama bu aşamada zaten ona gerek yok. en azından yumuşatıcısını dalin alabilirsin. ondan yarım kapak bile koysan makinaya buram buram kokuyor.Sorma,bitmiyor bi türlüyani şişesinden koklayıp almıştım,güzelde kokuyodu ama çamsşırda eser yok kokusundan.dur bakiyim,olmazsa havı şakir yada daline dönerim.ya zaten dalini 28tl görünce şok olmuştum kendi kullandığım deterjan kadar fiyatı,bide çabukta bitiyolar,kapak kapak koyarken.elimde boldur biraz kendimiz için perwolü sadece yünlü ve narinlerde kullanıyorum,genel çamaşıra ariel alıyorummecbur,çocukta olunca lekeleri bi o çıkarıyo
evet canım. ben de birkaç gün daha gözlemleyeyim de kendimi böyle devam ederse gideyim dedim bugün tam öğlen saatine denk geldiğinden doktorlar çıkmış olurlar diye...Koter ya da lazerle yakıyolar kılcal damarı sanırım,o zaman geçiyo.ya da belki yeni bi yöntem vardır.
bu arada sen 25 olmuşsunya ben seni niyeyse hep 30 falan gibi düşünüyorum :)Kaçınılmaz son..
Ben şuan bile makineye çöküp kalkarken bebekler alttan pırtlayıvericek diye korkuyorumValla iyi yapmışsın arkadaşım bende senin haftalardayken yapmıştım bu işleri
ama bitmiyor hep devamı var
şuan da eğilemiyorum kalkamıyorum çok zorlanıyorum
bende eşime külahta dondurma gibi oldum diyorumBacaklar ince kocaman göbek
birde selülitim oldu bacaklarımda maşallah
sende bu yönden şanslıymışsın ne güzel
Ayyy ağzın bal yesin,yok be nerdeeee....senle aramızda 8 haftaya yakın var.daha çoooooookkkkkk yolum var benimbu arada sen 25 olmuşsunya ben seni niyeyse hep 30 falan gibi düşünüyorum :)
Tansiyon aletin varmı?inip çıkıyosa o da burun kanamadı yapar.onu da bak istersenevet canım. ben de birkaç gün daha gözlemleyeyim de kendimi böyle devam ederse gideyim dedim bugün tam öğlen saatine denk geldiğinden doktorlar çıkmış olurlar diye...
Ayyy ağzın bal yesin,yok be nerdeeee....senle aramızda 8 haftaya yakın var.daha çoooooookkkkkk yolum var benim
Tansiyon aletin varmı?inip çıkıyosa o da burun kanamadı yapar.onu da bak istersen
Hersey normal gidiyor ama ben sezeryan düşünüyorum suan tam da belli değil ama büyük ihtimal sezeryanOhh maşallah sizeannesi iyi bakmış oğluna
cantan senin doğum normalmi sezeryanmı olcak, belli oldumu
Çıktı canım aç karna 85 tok karna 148 çıktı yani normal benim bebe tosun olmuş maşallah
Sağol canım bana kilo soylemiyorlar bebek suan 34+0 ama 36+4 gosteriyorohh ohh hadi gözün aydın canım maaşallah kaç kiloydu en son gittiğinde peki ?? bana da dr 3-4 gün önde gidiyor dedi en son 32 haftaydı gittiğimde 2200 idi. doğuma kadar 2 katı kilo alır dedi drum.
Hmmm...bu iyi fikirmişevet fiyatı öyle ama ben mesela kendimize iki kapak koyuyorsam bunlara yarım kapak koyuyorum. leke falan olsa ona göre bir şey yapılır ama bu aşamada zaten ona gerek yok. en azından yumuşatıcısını dalin alabilirsin. ondan yarım kapak bile koysan makinaya buram buram kokuyor.
İnşallah,şu yıkama ütülemelerde biterse bitiyosanırım iş güç.gerçi hep böyle diyorum,sonra bişey daha çıkıyo.varsa şimdiden söyleyin bakolsun ama bütün işlerini hallettin bundan sonra dinlenirsin sen canım.
Kanadığında bak özellikle,gizli tansiyon olabilir,anlık çıkıyodur belki.var canım düşük hep tansiyonum ama bakayım yine de bir...
Sag kalca da agri miikızlar bu arada hepinize günaydın.. biz zor bi gece geçirdik oğluşumla bi ara uyandım nasıl bi kasık ağrısı anlatamam kımıldayamadım 10 dk ya yakın ağrı bi yandan sızı bi yandan doğum sancısı zannettim çok korktum kalkabilecekduruma gelince kalktım biraz dolastım evin içinde geçti sonra tekrar uyumuşum bu sefer de bi kalktım sağ kalçamda çok fena bi ağrı hala doa ağrıyor topallayarak yürüyorum resmensabah sabah facia gibi uykusuzum anlayacaınız
Bana da hic inandirici gelmiyor gercektende yani o bebegi neresinde sakliyorlarsa acaba tuaf dedigin gibi bir suru belirti var onlardan birini yasar mutlakaYok artık ya!Nasıl oluyo anlamıyorum ben.bunun hadi hiç aşermesi olmadı,kusmadı,midesi bulanmadı,başı dönmedi diyelim.bebek hiçmi kıpırdamadk içinde,bi kere bile olsun tekme atmadımı?hadi onu geç,insan 9 ay adet görmese merak etmezmi lan noluyo diye?bana hiç inandırıcı gelmiyo böyle şeyler
valla yok benim bildiğim aklıma gelen. muhakkak vardır ufak tefek şeyler de büyük şeyler tamam nasıl olsa. bir de 30. hafta civarı bavulunu hazırlarsın bitti gitti.İnşallah,şu yıkama ütülemelerde biterse bitiyosanırım iş güç.gerçi hep böyle diyorum,sonra bişey daha çıkıyo.varsa şimdiden söyleyin bak
sıkışmanın verdiği sancı canım tuvaletten çıkınca geçiyor,kasılma da gün içinde oluyor bazen,kasıklarıma doğru.zaman ilerledikçe heryerimizde bişey çıkıyor yapacak bişey yok
Bende yatmaya yakin su ictiysem gece cok fena karnim agriyor zar zor kalkip gidiyorum sonra naslda kus gibi oluyorum :) sonrasinda da uyu uyuyabilirsen uyku kaciyor gidiyor napalim cnm az kaldisıkışmanın verdiği sancı canım tuvaletten çıkınca geçiyor,kasılma da gün içinde oluyor bazen,kasıklarıma doğru.zaman ilerledikçe heryerimizde bişey çıkıyor yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?