Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzmek ne demek mutluluklatimizi da paylastik elbette uzuntulerimizi de birlikte paylasitoruz. Elbette keske hic yasanmasa hep mutluluklarimizi paylasabilsek ama o zaman imtihanimiz sinavimiz olmaz. Ne guzel inancli birisin ki hayirlisi diyip Allaha siginmissin. Ben inaniyorum en kisa zamanda tekrar saglikla hamilr kalacaksin Allahin izniyle. Biliyomusun gecen bi haber dinledim dondurulmus embriyo ilr olan hamileliklere buz bebek deniyormus ve bebekler daha saglikli oluyormus hamilelik surecinde de dogumdan sonrada ne kadar sanslisin ki dondurulmuslarin varmisKızlar hepinizin Dualar ını z için teşekkür ederim aminnnnnn inşallah bu Son üzüntü m olur Rabbinden hep hayırlısını istedim halime çok şükür en iyisini o bilir. Sizleri de acım lâ üzdüm kusura bakmayın
Ayy yy yy canım çok üzüldüm rabbim sabır versin sana ve eşine. . Rabbim büyüktür o ne derse o olur herşeyin hayırlısıkızlar çok mutsuzum dün doktora gitmiştim bebeğimin kalbi durmuş hayallerim biti. Şimdi kendiliğinden düşük olmasını bekleyeceğiz olmazsa kürtaj olacakmış. Rabbim hiç biriniz bu acıyı yaşatmasın
Gunaydin.tatlim listeyi bizimle paylasma sansin olur mu?hepimiz faydalanirdik
kızlar çok mutsuzum dün doktora gitmiştim bebeğimin kalbi durmuş hayallerim biti. Şimdi kendiliğinden düşük olmasını bekleyeceğiz olmazsa kürtaj olacakmış. Rabbim hiç biriniz bu acıyı yaşatmasın
Cnm bu torch testi ne demkkcanlar sonunda bi dr buldum.. gittim geldim azonce. tup bebek dr umun kese dışındaki o bahsettiği kanama yok olmuş. bebek güzel yere tutunmuş dedi. saolsun içimi çok rahatlattı. kalp atımını eşim dinleyememişti. dr hanım rica etsem bende duyabilir miyim dedi. dr ben önermiyorum kalp atımını duyabilmek için bazı yüksek dalgalı ışınlar gerekiyo o da zararlı bebek için dedi ama illa bi duyayım dersen dinletirim dedi. eşimle aynı anda yok kalsın o zaman dedik 7+0 dım bugün sata göre. dr da 7+1 dedi. sanırım iyi gidiyoruz. bide çatlak kremi yazdı ama çok pahalıydı ben almadım. onun yerine bebk yağı kullancam. ayrıca torch testi yaptırmak için kan verdik. 15 gün sonra sonuç belli oluyormuş. ve bidahaya 1 hafta 10 gün sonra gel dedi. tüp bebk olduğun için biraz sık yapalım kontrolleri dedi. buraya yeni gelmişti bu dr güvenemiyordum. keşke en baştan ona gitseymişim. çoook ilgilendi saolsun. Allahım hepimizin yanında olsun inşallah. bebeklerimize kavuştursun hayırlısıyla sağlıkla..
Bende baktım canım ona bence de normal ama neden öyle söyledi bilmiyorum netten takip ediyorum bende hafta hafta gebeliğiInternette 10 haftalik bebegin boyu yaklasik 3 cm diyo.bu bilgiye gore gelisimi normal bence canim.
Öyle tabi zaten şu an yapabileceğim bişey yok ilaclarimi kullanıyorum düzenli şu an yediklerimden değil kandan besleniyor elimde olan bişey yok ne zaman yediklerimden beslenmeye başlayacak kicanim benim moralini bozma ama doktorun sanirim hakli. gerci bebekler sonradan da ciddi bir sekilde atak yapabilir. önce yavas büyüyüp sonra hizlanabilir büyümeleri. bana doktorum bir liste vermisti hafta hafta büyüklük ve kilo olarak. kendisi hazirlamis yillara dayanan tecrübe ve arastirma sonucunda. 10+4 olduguna göre bebis 11 haftalik ve normal sarlarda ortalamada 4.1 cm ve 7 gr olmasi gerekir. 10 haftalik ise 3.1 cm. yani belli ki annesi bebisin biraz agirdan aliyor. bence telaslanacak bir sey yok. gönlünü ferah tut. doktorlar zaten hep felaket habercisi gibi.
valla canım ne desem yanıltırım seni.. bende tam olarak bilmiyorum ama internetten baktım bi kaç şeye bakılıyomuş biri rahim ağzı enfeksiyon filan var mı diye çünkü doğum sırasında bebeğe geçebiliyormuş bi tek bu aklımda kaldı. ama internetten bi bak istersen iyi bişeymiş..http://www.muratyayla.com/default.asp?CatId=59Cnm bu torch testi ne demkk
Tatlim ben de icinde bi kac tane kalan bi kutu var... Adresini ozelden yaz. Persembe gondereyim... Kalan ilaclarimin birinin isine yaramasi beni cok mutlu eder..Kizlar ayip olmasa birsey rica edecem sizden kucuk bir sehirde yasiyorum we crinone jeli gecen persembeden beri bulamiorum gelmesi 15: gun bulurmus ve benm bir ay daha kullanmam lazim raporum da bitti acil iki kutu lazim bana elinde olan var mi arkadaslar ucret karsiligi son care siz kaldiniz
Tesekkur ederim. Dr.um igneden hoslanmiyorum dedi. Ignenin bezlerinden dolayi uzun sure hastanede yatan hastalari olmus. Esume igeneden korkuyorym demis hatta. Benim de isime geldi her aksam hastaneye gitmektense ama iste emin olamadim tesekkur ederim. Kac mg kullaniyorsunuz siz
ooo cokmus ciddi bir kanama mi oldu. Ignelerim 100 mg di igneyi birakinca iki gun 400 sonra 200 luk vajinal hap verdi.Ben gunde 800 mg kullaniyorum
Bendede oluyor canim ama ben progestan deil crinon kullaniyorumooo cokmus ciddi bir kanama mi oldu. Ignelerim 100 mg di igneyi birakinca iki gun 400 sonra 200 luk vajinal hap verdi.
siz baya fazla kullaniyormussunuz. Size bisey sorsam hic carpibtiniz yada boyle nefesinizin tikanmasi gibi sanki yorulmussunuzda nefes alis verisiniz hizlanmis gibi oluyormu. Be boyle bi durumumu soyleyince progestanin fazliliginda olabilir dedi. Azaltinca da hala devam ederse o zaman kardiyologa gidersin dedi. Sizde de oluyor mu boyle bisey