ikiz di biri boş çıktı 10 gün önce kanama olmuştu bi hafta önce kalp atışı almıştık dün bakıldı ölmüş 10 gündür kanama falan olmadı bende düzeldi diye seviniyorum. Nasip olmadıGercekten ne diyecegimi bilemedim. Cok uzuldum acini paylasiyorum. Kanaman filan mi oldu ki kendi kendine nasil olur
canım benim çok üzüldüm inan kikızlar çok mutsuzum dün doktora gitmiştim bebeğimin kalbi durmuş hayallerim biti. Şimdi kendiliğinden düşük olmasını bekleyeceğiz olmazsa kürtaj olacakmış. Rabbim hiç biriniz bu acıyı yaşatmasın
Canım çok üzüldüm sabır diliyorum. Allah herkese hayırlısını nasip etsin ne diyelim. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Dualarım seninle...ikiz di biri boş çıktı 10 gün önce kanama olmuştu bi hafta önce kalp atışı almıştık dün bakıldı ölmüş 10 gündür kanama falan olmadı bende düzeldi diye seviniyorum. Nasip olmadı
Uzulme nolur bu haftalardaki dusuklerde sen de bilirsin genelde kromozom bozukluklarindan oluyor. Ne yapsan faydasi olmuyor. Kendini yipratma hayirlisi boyleymis de lutfenikiz di biri boş çıktı 10 gün önce kanama olmuştu bi hafta önce kalp atışı almıştık dün bakıldı ölmüş 10 gündür kanama falan olmadı bende düzeldi diye seviniyorum. Nasip olmadı
Sebepp neymis cnm doktor birsey soylemedi mi gelisim mi yok kesede kanama mi warr hic mi birsey demediikiz di biri boş çıktı 10 gün önce kanama olmuştu bi hafta önce kalp atışı almıştık dün bakıldı ölmüş 10 gündür kanama falan olmadı bende düzeldi diye seviniyorum. Nasip olmadı
kızlar çok mutsuzum dün doktora gitmiştim bebeğimin kalbi durmuş hayallerim biti. Şimdi kendiliğinden düşük olmasını bekleyeceğiz olmazsa kürtaj olacakmış. Rabbim hiç biriniz bu acıyı yaşatmasın
ikiz di biri boş çıktı 10 gün önce kanama olmuştu bi hafta önce kalp atışı almıştık dün bakıldı ölmüş 10 gündür kanama falan olmadı bende düzeldi diye seviniyorum. Nasip olmadı
kızlar çok mutsuzum dün doktora gitmiştim bebeğimin kalbi durmuş hayallerim biti. Şimdi kendiliğinden düşük olmasını bekleyeceğiz olmazsa kürtaj olacakmış. Rabbim hiç biriniz bu acıyı yaşatmasın
canım çok üzüldüm.zaten zor günler geçirmiştin birini kaybederek.ikiz di biri boş çıktı 10 gün önce kanama olmuştu bi hafta önce kalp atışı almıştık dün bakıldı ölmüş 10 gündür kanama falan olmadı bende düzeldi diye seviniyorum. Nasip olmadı
Canım üzülme demek neye yararTüp bebek doktorum da bu haftalarda düşük tamamen bebekten kaynaklı anomali ler yüzünden oluyor dedi Rabbinden sabır istiyorum 2 tane dondurulmuş var inşallah onları bana nasip eder
çok geçmiş olsun arkadaşım üzüldüm gerçekten kelimelerin bitiği an ne söylesem teselli edemem seni allah başka acılar yaşatmasınkızlar çok mutsuzum dün doktora gitmiştim bebeğimin kalbi durmuş hayallerim biti. Şimdi kendiliğinden düşük olmasını bekleyeceğiz olmazsa kürtaj olacakmış. Rabbim hiç biriniz bu acıyı yaşatmasın
Az kaldı canım.. 16.haftada gerçekten azalıyor. 18. hafta bitince de bitmişti benim kusmalarım, bulantılarım. Gerçi 2 hafta şimdi sana çok uzun geliyordur ben kızıyordum bana az kaldı bak 2 hafta diyenlere. Sanki 2 hafta kusmak ne demek biliyormuş gibi diyordum içimdenn.. 2 hafta çok geliyordu toplamda 11 hafta kustum :) Çok zor bir dönem.. Ben bir ara hamilelik hiç bana göre değilmiş diye bile düşünüyordum sonra allahın gücüne gitmesinden deli gibi korkuyordum tövbeler ediyordum falann.. Psikolojim de bozulmuştu yaniii.. Çok iyi anlıyorum seni...Kızlar herkese günaydın ben artık eskisi gibi çok takip edemiyorum bulantı ve kusmalardan dolayı... yaklaşık 5 kilo verdim pazar günü bile serum alıyordum kusmalarım çok şiddetli ve uzun süreli olduğu için üstüne birde baş ağrısı eklendi hem de öyle böyle deil ikisi bir arada olunca artık dayanamıyorum kusma ve baş ağrısı... anne olmak öyle pek de kolay deilmiş yaşayınca anlıyosun işle birlikte çok daha zorlanıyorum her gün iki kere iğne vuruluyorum yetmiyo serum takviyesi 16.haftayı umutla bekliyorum o haftada doktorum %95 azalıcak demişti bakalım kusunca mutlu olamıyorum tabi bu durumdan bebitom da etkileniyo ama napim elimde deil acı çekiyorum çünkü düşük tehdidim vardı ama çok şükür artık normal hayatıma döndüm o tehlike ortadan kalktı ikili tarama testi yaptıran var mı bilmiyorum ama ben yaptırdım temiz çıktı o yüzden 3 lü testi yaptırmak istemiyorum güzel anneler size bulantısız kusmasız baş ağrısız bi hamilelik nasip etsin Allahım diyorum
canım çok üzüldüm.. Rabbim sabrını versin.. inşallah biranönce toparlanır yeniden denersin.. bu yaşadıklarını da unutursun umarım..ikiz di biri boş çıktı 10 gün önce kanama olmuştu bi hafta önce kalp atışı almıştık dün bakıldı ölmüş 10 gündür kanama falan olmadı bende düzeldi diye seviniyorum. Nasip olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?