• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

sevgili hamişler hepinize hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişlerinizi:)
hazır diyorum bu kadar hamiş bir aradayken şöyle transfer sonrası belirtileriniz oldu mu bi paylaşıverseniz bugün benim transferim de 8. günüm bir an önce aranıza katılmak istiyorum çağırın beni nolurrr yaaa:)
csnmm insallah sende hamile olursun ve aramıza katılırsın :)

anlamadığım şey şu benim ilk denemem o yüzden kanama olmaması kesin tuttuğuna mı işaret.

ilk veya onuncu hic farketmez. bazen ilk hamilelikle daha sonraki hamilelik bile farkli olabiliyor. benim doktorum sanirim dünyadaki en rahat adam. ne zaman ona burada okudugum gibi sorular sorsam bana hep "bu dünyadaki hicbir hamilelik birbirine benzemez. nasil her bebek farkli olursa her kadindaki hamilelik de farkli olur." dedi. hatta ben ikinci hcg sonucumu ögrenmek istedigimde söylemedi bile. ne yapacaksin dedi sana ne ifade edecek ki diye basindan atti. aslinda dogru diyor sonucta gercekten sonuc önemli. sonuca varincaya kadar olanlar degil. ben 41 yasindayim ve 4.denemem bu ve iki tane blast transfer edildi. benim 10 gün hcg degerim 409'du ve iki kese göründü hemen. sonrasinda da iki kalp atisi, saglikli sekilde ilerleyen ikiz gebelik vardi. lakin bir bebegimin kalbi 9.haftada durdu. yani diyecegim rakamlar, belirtiler hic bir anlam ifade etmez. önemli olan bebeginize güvenmeniz ve gönlünüzü olabildigince rahat tutmaniz. bebeginizi onu veren Allaha emanet edin ve saglikla gelmesi icin dua edin. hayatim boyunca hic cok inancli veya dine bagli olmadim ama karnimdaki mucizeyi düsündükce ve hafif hafif hareketlerini hissettikce Yüce Rabbime sükretmekten kendimi alamiyorum. basta buradaki güzel annelerin sonra da bebek hayaliyle yanip tutusan tüm kader arkadaslarimin kucaklari dolsun insallah.

ilk veya onuncu hic farketmez. bazen ilk hamilelikle daha sonraki hamilelik bile farkli olabiliyor. benim doktorum sanirim dünyadaki en rahat adam. ne zaman ona burada okudugum gibi sorular sorsam bana hep "bu dünyadaki hicbir hamilelik birbirine benzemez. nasil her bebek farkli olursa her kadindaki hamilelik de farkli olur." dedi. hatta ben ikinci hcg sonucumu ögrenmek istedigimde söylemedi bile. ne yapacaksin dedi sana ne ifade edecek ki diye basindan atti. aslinda dogru diyor sonucta gercekten sonuc önemli. sonuca varincaya kadar olanlar degil. ben 41 yasindayim ve 4.denemem bu ve iki tane blast transfer edildi. benim 10 gün hcg degerim 409'du ve iki kese göründü hemen. sonrasinda da iki kalp atisi, saglikli sekilde ilerleyen ikiz gebelik vardi. lakin bir bebegimin kalbi 9.haftada durdu. yani diyecegim rakamlar, belirtiler hic bir anlam ifade etmez. önemli olan bebeginize güvenmeniz ve gönlünüzü olabildigince rahat tutmaniz. bebeginizi onu veren Allaha emanet edin ve saglikla gelmesi icin dua edin. hayatim boyunca hic cok inancli veya dine bagli olmadim ama karnimdaki mucizeyi düsündükce ve hafif hafif hareketlerini hissettikce Yüce Rabbime sükretmekten kendimi alamiyorum. basta buradaki güzel annelerin sonra da bebek hayaliyle yanip tutusan tüm kader arkadaslarimin kucaklari dolsun insallah.
Merhaba, aynı yaştayız :) benim ilk denemem, iki tane beşinci gün embriyosu transfer edildi. Kalp atışları ve kese görmek için acele etmedim. Tüp bebek doktorum haftaya çarşamba en erken ultrason dedi. Bekleyeceğim sanırım. İki mi bir mi bilmiyorum, dediğin gibi hayırlısı ne ise o olsun, diyorum. Gönlümü rahat tutmaya çalışıyorum.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini :)

Iyide canim crinon ic tarafta kaşıntıya sebep oluyor dış tarafta degilki travocort geçirsin.bide travocort gebelikte kullanılamaz diye biliyorum bendede herzaman degil araara kasinti oluyor

evet canım iç kısmı kaşınıyor zaten kaşıntı olduğunda bi bakıyorum birikme yapmış top top geri geliyor beyaz ya da yeşil renkte.. bu jeli ne zamana kadar kullanıcaz acaba?

tüp bebek hamişleri selamlar....

valla çalıştığım için çok fazla sizinle vakit geçiremiyorum kusura bakmayın.... bugün kese görmeye gittik, yayılmış yatıyordu :KK49: rahatını bile bozmadı... bi de doktorcuğum kalp atışını dinleyelim dedi, bi de baktık ki içeride darbuka çalıyor :KK76: göbek atıyor bacaksız... Allah'ım hepimize sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlatlar versin, çocuk isteyenlerinde yardımcı olsun inş... hayırlı günler...

selam hanımlar :) doktorum benim 12. günde kan testimin sonucunu 226 gördüğünde estofemi kesti şu an sadece crinone jel ile clexane (pıhtılaşma sorunum var) bir tanede corasprin kullanıyorum.
2 embriyo transfer edilmişti ama 4.haftamda 1 tane ufacık kese gördük ama herhangi bir kanama lekelenme olmadı transferden bu yana. ikinci embriyoda tutmuştur dimi? 20 ekimde normal kadın doğumda 25 ekimde tüp bebek doktorumda randevum var. o zaman iki keseyide görürüz inşallah...
Merhaba gozun aydin. Rabbim yavrularini sana bagislasin. Saglikla kucagina aldigin gunleri gostersin. Benim transferim gerceklesti test gununu bekliyorum. Doktorun kimdi? Bazi doktorlar 3 ay kadar estrofemi kullandirmaya devam ediyorlar.

Merhabalar
Bebek bekleyenlerin gözü aydın olsun sağlıkla kucaklarımıza almayı Allah'ım nasip kısmet etsin, güzel haberi öğrenmek için gün sayanlara da Allah sabırlar versin. Bu sayfa açıldığından beri okuyorum ama ilk defa yazıyorum. Herkesin yaşadıklarını heyecanla paylaşması ve bizi gerçekten anlayan bizim gibi süreçten geçen insanlar. İnşallah en az sıkıntılarla günü geldiğinde kucağımıza alırız.

Merhaba kızlar.. Kesemizi gördük çok şükür. Minicik kuzucum. :nazar::nazar::nazar: gayet iyiymişiz. Ayın 25 inde kalp atışı ve tekrar kontrolümüz var. Çok mutlu oldum onu görünce. Allah herkese yaşatsın, tattırsın inşallah. AMİN..
Canim ayni gidiyoruz :) masallah.gozun aydin. Bende gordum keseyi bugun ve 25ine tekrar randevu aldk kalp atimi icin :) Allah hepimize kucagimiza almayi nasip etsin insallah :)

Canim ayni gidiyoruz :) masallah.gozun aydin. Bende gordum keseyi bugun ve 25ine tekrar randevu aldk kalp atimi icin :) Allah hepimize kucagimiza almayi nasip etsin insallah :)

Maşallah canım maşallah. AMİN diyorum dualarına. Allah hakkımızda hayırlısını versin. :nazar::nazar::nazar: Evet seninle aynı gidiyoruz :KK68:Şimdi 10 gün daha bekliycez. Doktor benden bugün bir sürü tahlil istedi, onlarıda verdik. senden de istedimi canım?

canmmm seninde gözün aydın rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallaah:nazar::nazar::nazar::KK46::KK19:

Kizlaar hastaneden geldik iki kese gorundu:)birinin kalp atisini gorduk digerini goremedik doktor benim aletim gostermiyor olabilir dedi.ıvf unitesi olan bi hastane degildi diger hast.randevu bulamayinca meragimizi gidermek icin buraya gittik sonuc guzel rabbim sonunu hayretsin inşallah
Birde normalde 6 haftama girmis olmam gerekirken dr.bana 5+5 dedi nedendir ki acaba

Back