Kizlaar hastaneden geldik iki kese gorundu:)birinin kalp atisini gorduk digerini goremedik doktor benim aletim gostermiyor olabilir dedi.ıvf unitesi olan bi hastane degildi diger hast.randevu bulamayinca meragimizi gidermek icin buraya gittik sonuc guzel rabbim sonunu hayretsin inşallah
Kalp atislarini goremedinmiMerhaba kızlar.. Kesemizi gördük çok şükür. Minicik kuzucum.gayet iyiymişiz. Ayın 25 inde kalp atışı ve tekrar kontrolümüz var. Çok mutlu oldum onu görünce. Allah herkese yaşatsın, tattırsın inşallah. AMİN..
maşallah canm rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin :)Kizlaar hastaneden geldik iki kese gorundu:)birinin kalp atisini gorduk digerini goremedik doktor benim aletim gostermiyor olabilir dedi.ıvf unitesi olan bi hastane degildi diger hast.randevu bulamayinca meragimizi gidermek icin buraya gittik sonuc guzel rabbim sonunu hayretsin inşallah
Gunaydin cnm aramizda 3 gun var gibi duruyorGünaydinlar
Ah canım o korkular hep oluyor hep... Hissetseydim diye kaygılar başlayor niye hala hareket etmedi diye... o küçük pıt pıt hareketleriyle dünyalar senin oluyor. Ama bu defada hareketlerini bi kere hissetmeye başlayıncada hergün bekliyorsun bugün niye hareket etmedi dün bu saatte etmişti çikolatalar vs :) eşim uyuyordur rahat bırak şu çocuğu diyo hep bana :) ama kaygımı anlatamıyorum işte konuşuyorum oğlumla nolur annecim diyorum korkutma beni küçük pıt pıtlarıyla cvp veriyor bana denedim bunu. Yani canım kısacası o kaygılar rüyalar hiç bitmiyor. Dualarla rahatlıyor insan en güzeli . Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallah hepimizin meleklerini :)Guzel bir perSembe gunune gunaydin guzel annisler
NaSilsiniz
Bebiminin arkadaslarida inSallah iyidir saglikla buyusunler masallah onlara
KiSlar zaman zaman sizlerinde korkulari oluor mu
Hani kalbinden sagligindan oturu mesela tuhaf ruyalar goruormusunuz
Randevumuz ayda bir oldugu icin ister istemez ay ortasina geldigimizde endise basLio
Allahim hepimizin evlatlaRini saglikla kucagimiza almayi nasip etSin insallah
herkese merhabalarrr :) )
ben ikinci denemede hamile kaldım..eşim azospermdi igne tedavisi ile cıkış oldu, cok sükür..
ilk beta hcg
10.gün 105.7
12.gün 227.5
16.gün 912.6
8 ekim carsamba randevum var.. insallah saglıklabebeklerimize kavusuruz
sen böyle yazınca aklıma geldi.Ah canım o korkular hep oluyor hep... Hissetseydim diye kaygılar başlayor niye hala hareket etmedi diye... o küçük pıt pıt hareketleriyle dünyalar senin oluyor. Ama bu defada hareketlerini bi kere hissetmeye başlayıncada hergün bekliyorsun bugün niye hareket etmedi dün bu saatte etmişti çikolatalar vs :) eşim uyuyordur rahat bırak şu çocuğu diyo hep bana :) ama kaygımı anlatamıyorum işte konuşuyorum oğlumla nolur annecim diyorum korkutma beni küçük pıt pıtlarıyla cvp veriyor bana denedim bunu. Yani canım kısacası o kaygılar rüyalar hiç bitmiyor. Dualarla rahatlıyor insan en güzeli . Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallah hepimizin meleklerini :)
geçmiş olsun canım.günaydınnn kızlar nasılsınız??
bugün öksürükle uyandım ve gece boyunca da öksürmüşüm miniklerime bir zararı olmaz dimi hasta oluyorum sanırım
Kalp atislarini goremedinmi
günaydınnn kızlar nasılsınız??
bugün öksürükle uyandım ve gece boyunca da öksürmüşüm miniklerime bir zararı olmaz dimi hasta oluyorum sanırım
Gunaydin cnm aramizda 3 gun var gibi duruyor
Senin durumlar naSil randevuna ne kadar kaldi sende sabirsizmisin bnm gibi :)
Belirtiler bulantilar hersey yoLundami
Canım serum yemedim ama 19. haftama kadar her an mide bulantısı ile yaşadım. İlaç aldığım halde sürekli kustum. 18. haftama kadar sadece 1 kilo aldım. Artık hiç bitmeyecekmiş gibi gelmişti kiii bebeğimin ilk tırmalamalarını hisseder hissetmez ne bulantı kaldı ne kusma.. Bu kadar uzun süre kusunca bir süre de mide yanması devam etti ama o da 1 hafta 10 gün için geçti.. Arada sırada tabi hala yanma oluyor.. Bulantı ve kusma bana göre hamileliğin en zor yanıı.. Ben bir de çalışıyordum o kadar zorlandım kii.. Malesef internette yazanları yapınca azalacak veya geçecek kadar da basit yaşamadım... Ne yapsam kar etmedii... Zofran alıyordum onunla en azından su ve ilaçlarımı içmeye çalışıyodumm ama yine de midem hep havadaydıı... Serum için de doktorum vucudunu susuz bırakırsan mecburen takıcaz demişti. Ama ben su içemesem bile ayran iyi geliyordu, ayranla sıvı ihtiyacımı karşılamaya çalışıyodum. Günde 1 tane bol limonlu soda içiyordumm.. O da mideyi rahatlatıyordu.. Bu şekilde serum yemeden atlattım... 12.haftandaymışsın.. Çoğunluk 14.haftada azalıp, 16.haftada bittiğini söylüyor. İnşallah senin de öyle olur. Benim biraz daha uzun sürdüü... Ama geçiyor ve geçince rahat bir döneme giriyorsunn.. Bir de miden bulanıyor demek ki bebiş iyi :) Ben hep öyle diyordumm... Bunları düşün... Geçecekkk...kızlar benim gibi mide bulantısı ve aşırı kusma yaşayıp da serum ve iğneyle ancak kendine gelebilenler var mı?
Ben de geçen hafta öyleydim canım. Bir öksürük krizi tutuyordu ki 50 dakika sürüyordu. Korktumm baya. Sabaha doktorumu aradım. Burnum için deniz suyu, öksürük için de noc 15 diye bir ilaç verdi.. Bol bol sütlü nişasta içtim. Her kriz tuttuğunda 3 yudum alıyordumm.. Başucumda hep durduu.. Çok kaynar olmasınn dikkat et.. 5 gün içinde geçti.. İlaç alamayınca zor atlattımm.. Hala da gıcık gibi tek tek öksürüyorum ama karnıma basınç yapacak kadar falan değil.. Geçmiş olsunn.. Salgınmış bu aralarrr.. Bir de dinlenmeden kesinlikle geçmiyor. 3 gün evde dinlendimmm..Geçmiş olsun canım. Merak etme hiç bir şey olmazOnlar annelerine sıkı sıkı bağlılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?