• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

çok geçmiş olsun canm rabbim birdaha yaşatmasın... kafanda soru işareti varsa tüpbebek doktorunu ara için rahat etsin
Amin canım. Az önce doktorumla görüştüm iğne vurmaya gerek yok dedi sadece crinone jel sabah akşam devam et dedi bide diğer kullandıklarını clexane folikasit eserler.
demede demede canim gozun aydin cok sevindim cikmana . Biri daha vardi burada hastanede yatan ismini hatirlayamadim. Darisi onun basina. Korkularimizdan hamileligimizin tadini cikaramiyoruz. Rabbim hayirlara cikarsin ins.
İnsallah canım rabbim kimseye bu korkuyu yaşatmasın

İnşallah canım. Doktorum wc hariç yataktan kalkmayacakmışım yemeğin sana gelecek dedi yanıma gelip bakacak kimsede yok herşey eşime kalıyor işten izin alcak bi süreliğine
Bi süre idare edeceksiniz artık biraz zor olacak ama sonu güzel olacak canım bende grip oldum migde bulantilarim var mahvoldum dünden beri yatıyorum yarın işe dönmem lazım 2 gündür yine raporluyum migde bulantısı yüzünden yemekte yiyemiyorum eşim işten gelip bide kendisi için yemek hazırlıyor bizde ikimiziz idare etmeye çalışıyoruz inşallah herşey yoluna girecek durumlar aynı olmasada benzer aslında şükür ki anlayışlı eslerimiz var yardımcı oluyorlar kucağımıza alınca hepsini unutucaz hepsi güzel anı olacak biraz daha sabır canım

Bi süre idare edeceksiniz artık biraz zor olacak ama sonu güzel olacak canım bende grip oldum migde bulantilarim var mahvoldum dünden beri yatıyorum yarın işe dönmem lazım 2 gündür yine raporluyum migde bulantısı yüzünden yemekte yiyemiyorum eşim işten gelip bide kendisi için yemek hazırlıyor bizde ikimiziz idare etmeye çalışıyoruz inşallah herşey yoluna girecek durumlar aynı olmasada benzer aslında şükür ki anlayışlı eslerimiz var yardımcı oluyorlar kucağımıza alınca hepsini unutucaz hepsi güzel anı olacak biraz daha sabır canım
İnşallah canım evet eş konusunda gerçekten şanslıyız hiç söylemeden herşeyi yapıyor. İnşallah sonumuz güzel olacak. Bide bende hiç bi belirti yok ne bulantı ne göğüs hassasiyeti

Kızlar bugün taburcu oldum çok şükür iki gündür kanamam kesildi hiç yok ama doktor bugün ultrason lâ bakmadan gönderdi iki gün önce baktım fazlası zarar dedi 10 gün sonra çağırdı. 4 gün boyunca hergün 1 ampul proluton depot vuruldum progestan hap 8saatte bi aldım sabah akşam crinona jel kullandım çok fazla değilmi kızlar bukadar progestan hormonunun bi zararı olmazmı. Ayrıca tüp bebek doktorum progestan 50 lik iğne vurun demişti ama bu doktor ikiside aynı zaten deyip proluton yaptı endişeleri hala geçmedi
Geçmiş olsun güzelim, inşallah bundan sonra daha kolay geçer hamilelik, rahat olmaya çalış bence bak hastaneden de çıkmışsın. Doktorlar en doğru tedaviyi uyguluyorlar zaten, gereksiz stres yaşama en güzeli :)

Çok teşekkür ederim canım. Endişeleri emek elimde değil korku geçmiyor bi türlü bu cuma burdaki doktora gideceğim kalp atışını duyar mıyım acaba. Yattığım hastanedeki doktor cumartesi baktı çok küçük duyulmaz dedi. Sat 1eylül

Vücut direnci düşünce hamilelikle beraber hastalığa daha açık oluyoruz. Bütün bayram farenjit olup yattım. Boğaz ağrısı, ateş, burun akıntısı.. Neyse atlattım çok şükür.. Sana da geçmiş olsun, kısa zamanda atlatırsın inşallah :)

Vücut direnci düşünce hamilelikle beraber hastalığa daha açık oluyoruz. Bütün bayram farenjit olup yattım. Boğaz ağrısı, ateş, burun akıntısı.. Neyse atlattım çok şükür.. Sana da geçmiş olsun, kısa zamanda atlatırsın inşallah :)
Sağol canım inşallah atlatırım aman meleklerimize bişey olmasında sorun değil:KK1:

Yaa pardon ben unuttunda almadin gibi okudum yorumunu . Sacma bi cevap vermis oldum. Canim ben en basindan beri gunde 3 tane aliyordum. 8. Haftada gundr 2 taneye 9. Hafta da da gunde bir taneye dusurdu 10. Hafta alma dedi yani salidan sonra almayacam ama arkadasin dedigi gibi bizde durum farkli. Ben iki farkli dr.da tup bebek yaptirdim ikisi de verdi. Rahat ol. Zamanla biraktiracaktir zaten
canim ben estofemi hala gunde 3 tane iciyorum simdi 12. haftama girdim tum ilaclari kesin dediler. ilaclari kestikten sonra ins bebege bisey olmaz.

canim ben estofemi hala gunde 3 tane iciyorum simdi 12. haftama girdim tum ilaclari kesin dediler. ilaclari kestikten sonra ins bebege bisey olmaz.
Canim brn once ilk muayenemi tup bebek dr.umda ikincisini herxamanki kadin dogum dr.umda oldum. Ikincisi de tup bebek dr.u gerci de. Ikisi de keselim dedi. Ozellikle tup bebegi yapan fazla ilac kullanmami istemiyor. Tahlil isterken kalsiyum ve d ye de bakilsin dedim gerek yok eksik ciksa bile suan ilac vermek istemiyorum dedi. Ona sonra bakacaz dedi. Ikincisi de dr. Boyle dedi estrofemi su gun birak dedi dedim. Bence de dorgru soylemis birakmamiz lazim dedi. Gerci hos ben estofemin niye verildigini faydasinin ne oldugunu da bilmiyorum. Diger ilaclari biliyordum ama bundan habrrim yok kullan dediler kullandim :oops:

Slmmm guzeller guzeli anne adaylarimizzzzzz nasiLsiniz
Minik mucizeleriniz nasil saglikla buyusunler inSallah
Bulantilar sancilar memisler ne alemdeler :D
Kislar 17gun kaldi dier randevuma allahimmmm nasil guzel heyecanlar bunlar
Rabbim isteyen herkese naSip etsin
Kislar ilk jaftalarda bulanmayan mide sabahlari bulanio dun ilk defa kuStum yaa tuhaf bisimis
Her haline raziyim ben bebisiminnn sagliklan buyusun icimde
Minik arkadaslari kocaman opuorus annelere sevgiler

Cevaplar icin cok tesekkur ederim. Pinpirikliyim cok. Ama napalim zor bulduk bebislerimizi.. haliyle normal hamileler gibi olamiyoruz.. iyiki siz varsiniz canlarim... :) seviyorum hepinizi :) bu arada pc yok yine benim. Tlf dan cok saglikli giremiyorum :(

Back