2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Buyumustur tatlim
Benim ikiz ama doktora gittigimde soldan saga gobegimin altindan gogsumun altina kadar bakiyo.benimkiler biri sagda biri solda yatiyo.o yuzden her tarafta gogsumun alti dahil minik hareketler hissediyorum.
Benimde ikiz canim yukarılarda olunca evham yaptigimi saniyordum:)ama benim drum sadece kasiklarima bakiyor yukarılara cikmiyor hic

Benimde ikiz canim yukarılarda olunca evham yaptigimi saniyordum:)ama benim drum sadece kasiklarima bakiyor yukarılara cikmiyor hic
Ha bide benimkiler altli ustlu yatiyor:)dr hareketlerini gostermek icin cihazi oynatti karnimda alttaki minigim fena sinirlendi kafa salladı bize yukardaki hem cinsiyetini gostermiyor hemde hep uyuyor:)

Aaaa çok sevindim. hayırlı olsun canım Allah oğullarımızı sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin.
Sağol canım amin inşallah
Dün bide bugun inşallah kabızlık olmaz

Bu arada uzuntuden yazamadim. Bugun kontrole gittim. 18. Haftada nihayet cinsiyet ogrendik.bir tane Beyfendinin varligini biliyorduk da digerini de ogrenmis olduk. Bir de hanimefendimiz geliyormus.
Maşallah canım şimdi okudum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzucuklari

Tebrikler tatlim.teklerde erkek hakimiyeti var ikizlerde bir kiz bir oglan agirlikta galiba.benimde oyleallah hepimizin saglicakla eline almasini saglar insallah
tesekkur ederim. Evet bir kiz bir erkek olanlar benim de dikkatimi cekmisti. Amin camin
Benim de aklimda hic ikiz yoktu canim korkuyorum. Ikiz iki kat mutluluk iki kat heyecan ama iki Kat risk iki kat yorgunluk. Rabbim hayirlisini gostersin.

Maşallah canım şimdi okudum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzucuklari
amin canim cumlemizin

Fatos hnm dan bahsediyorsunuz. Benim adana baskente yattigim gun vefat etti. Ondan korkularindan bu kadar uzun sure yatirdilar beni de. Cok uzgunum basiniz sagolsun.

Canım ne güzel yazmışsın ben isteyen herkes ve kendim için o kadar çok dua ediyorumki allah dualarımızı kabul etsin inşallah bende ilk denemede hayırlı haber alırım.

tesekkur ederim canim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Bebisini sag salim kucagina al insaAllah

ayyy Allahim yaaa.. ne guzel… Allahim biz anne aday adaylarina da nasip etsin bu duyguyu insaAllah.. Saglik guzellik dolu gunlere canimm

canım geçmiş olsun canım.benim de koyu dan acığa döndü ara ara içinde kırmızı damar gibi var iki haftadır var.bende ne yapacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…