• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Buyumustur tatlim
Benim ikiz ama doktora gittigimde soldan saga gobegimin altindan gogsumun altina kadar bakiyo.benimkiler biri sagda biri solda yatiyo.o yuzden her tarafta gogsumun alti dahil minik hareketler hissediyorum.
Benimde ikiz canim yukarılarda olunca evham yaptigimi saniyordum:)ama benim drum sadece kasiklarima bakiyor yukarılara cikmiyor hic

Benimde ikiz canim yukarılarda olunca evham yaptigimi saniyordum:)ama benim drum sadece kasiklarima bakiyor yukarılara cikmiyor hic
Ha bide benimkiler altli ustlu yatiyor:)dr hareketlerini gostermek icin cihazi oynatti karnimda alttaki minigim fena sinirlendi kafa salladı bize yukardaki hem cinsiyetini gostermiyor hemde hep uyuyor:)

Aaaa çok sevindim. hayırlı olsun canım :nazar::nazar::nazar: Allah oğullarımızı sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin. :anneadayı:
Sağol canım amin inşallah :nazar::KK19:
Hanimlar merhabalar cok mutlu acmistim sajfayi ama bir kac arkadastan dolayi uzuldum. Rabbim gonlunuze gore hayirli zamanda nasib etsin alinti yapamadim. Bebegini kaybeden kurtaj olmak zirunda kalan kanamasi lekelenmesi olanlara da hayirli sonuclar diliyorum. Bir gun seviniyoruz ertesi gun hatta birazdan ne yasayacagimizi bilmiyoruz . Hakkimizda ne hayirli onu da bilmiyoruz. Rabbim insalllah izniyle buyukluguyle sonumuzu hayra cikarsin hepimizin.

Canim maltofer e dikkat et cok fena kabizlik yapiyor

olmaz mi ben aynada karnimi acip acip bakiyorum. Buyudukce mutlu oluyorum. Hatta bahsetmistim gerci epeydir yapmiyorum. Benim tel.de yumurtlama gunlerimi takip ettigim bir program vardi. Regl gununu filan giriyorsun. Hamile kalinca o programi kaldirmadim ilk zamanlar arada girer kac gun adetimin geciktigine bakar telefona bakip pis pis siritirdim. Simdide gpbuse bakip kendimle sisko diye dalga geciyorum. Esimde duymus bebeklerle kendimle sisko diye konusmami gecen bana sisko dedi bozuldum. Ben derim ama sen sakin deme diye bide trip yaptim.
Dün bide bugun inşallah kabızlık olmaz :KK12:

Bu arada uzuntuden yazamadim. Bugun kontrole gittim. 18. Haftada nihayet cinsiyet ogrendik.bir tane Beyfendinin varligini biliyorduk da digerini de ogrenmis olduk. Bir de hanimefendimiz geliyormus.
Maşallah canım şimdi okudum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzucuklari:nazar::anneadayı:

Tebrikler tatlim.teklerde erkek hakimiyeti var ikizlerde bir kiz bir oglan agirlikta galiba.benimde oyle:nazar:allah hepimizin saglicakla eline almasini saglar insallah
tesekkur ederim. Evet bir kiz bir erkek olanlar benim de dikkatimi cekmisti. Amin camin
Ayyy ne mutlu sana bekliyoruz bekliyoruz Rabbim iki tane birden veriyor hemde bir kız bir erkek çok şükür benimde iki kese vardı çok sevinmiştim genç kızlığımdan beri ikiz hastasıyım ama bu sefer olmadı kalp atışını birinden aldık ikinci tüp bebeğe inşallah
Benim de aklimda hic ikiz yoktu canim korkuyorum. Ikiz iki kat mutluluk iki kat heyecan ama iki Kat risk iki kat yorgunluk. Rabbim hayirlisini gostersin.

Maşallah canım şimdi okudum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzucuklari:nazar::anneadayı:
amin canim cumlemizin

belki kötü ve üzücü bir örnek vereceğim ama aynı duruma benzer bir vakada arkadaşımın ablasının başına geldi hemde adana başkentte.. 4,5 aylık bebeği karnında öldü doktorlarla inatlaştı bir sürü olumsuzluk yaşandı kürtaj sırasında enfeksiyon kaptı, önce böbrekler sonra ciğerler iflas etti birgün sonra vefat ettiğini ögrendik bu durumdan öylesine etkilendim ki burda paylaşmak istememiştim kimsenin canı sıkılmasın diye ama şu hepimize ders olsun canımız sağlığımız çok kıymetli.. Bebek Rabbimizin bir lütfu ama tedbiri elden bırakmamak lazım. hepimiz çok istiyoruz ama eğer canımız giderse geride kalanları bir düşünün. Eğer o kadının bir şansı daha olsaydı yşamak için eminim şuan bebek diye diretmez hayatının yaşamanın ve nefes almanın kıymetini daha çok bilirdi. Sana çok çok geçmiş olsun diyorum Rabbim tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin ama bu süre zarfında moralini her daim yüksek tut ve hayatın herşeye rağmen yaşanılası olduğunu düşün.
Fatos hnm dan bahsediyorsunuz. Benim adana baskente yattigim gun vefat etti. Ondan korkularindan bu kadar uzun sure yatirdilar beni de. Cok uzgunum basiniz sagolsun.

Amin canim. Allahim hic birimizin kucagini bos birakmasin. Bende senin gibi asiri heyecanliydim. Nasil olduysa Allah.tarafindan adetim erken olmustu. Normalde cok duzenliydi. Hatta adet oldugum gun aksam esim eve geldiginde sarildim optum tam bi.ay sonra baba adayisin insallah dedim. Adetime ilk defa o zaman sevindim :) insallah seninde oyle olur. Olumlu dusun insallah guzel olur canim. Dua edelim birbirimize...
Canım ne güzel yazmışsın ben isteyen herkes ve kendim için o kadar çok dua ediyorumki allah dualarımızı kabul etsin inşallah bende ilk denemede hayırlı haber alırım.

pearlheart pearlheart yok canım sürekli yatmadım bende kendini yormadan yürüyebilirsin ki vücutta kan dolaşımı olup bebeği beslemeliymiş ağır kaldırma eğilme çok yorulma yeter ama süreklide yatma inşallah hayırlısı olur bol bol protein ağırlıklı beslen :KK39:
tesekkur ederim canim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Bebisini sag salim kucagina al insaAllah:KK46:

bu arada güzel anneler ve anne adayları hepimize günaydın :):) sabah güzel güzel kahvaltımı yaptım, az önce meyvemi ve cevizimi de yedim karnım tok, dün güzelce de dinlendim miss gibi hafta başına başladım bebeğimle :):) siz nasılsınız görüşmeyeli nasıl gidiyo ?? bebişler nasıl :):)
ayyy Allahim yaaa.. ne guzel… Allahim biz anne aday adaylarina da nasip etsin bu duyguyu insaAllah.. Saglik guzellik dolu gunlere canimm

Canım benimde pazar günü başladı hala devam ediyor az az ama ödüm kopuyor ne olcak bilmem benim açık kahveydi biraz daha koyu kahve şimdi doktor biraz daha artabilir sonra çocuk yukarı çıktıkça azalır dedi ama bakalım kısmet Allah yardımcımız olsun
canım geçmiş olsun canım.benim de koyu dan acığa döndü ara ara içinde kırmızı damar gibi var iki haftadır var.bende ne yapacağımı bilmiyorum

Back