2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

sonun da gittim muayeneye :) çok şükür herşey yolunda kalbide atmaya başlamış gördük ama sesini dinletmedi o an heyecanla söylememişimde :)
Hayırlı olsun canım , inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın Kalp atışını duyabilmen için ultrasonun doplerinin açılması lazım. Doplerin hamileliğin başlarında bebeğe zararlı olabileceğini söyleyen doktorlar var. Bence en azından ilk 12 hafta kalp atışını duymak için acele etme.

Bu arada uzuntuden yazamadim. Bugun kontrole gittim. 18. Haftada nihayet cinsiyet ogrendik.bir tane Beyfendinin varligini biliyorduk da digerini de ogrenmis olduk. Bir de hanimefendimiz geliyormus.
Hayırlısı uğurlusu olsun canım , sağlıkla kucağına alırsın bebişleri inşallah

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm çok acı çekmişsin canım benim.
Denemeye devam edersen mutlaka başaracağına inanıyorum çünkü insan üreyebilen bir canlıdır sadece vakti vardır. Senden birtek ricam var ; bundan sonra birden fazla doktor aynı şeyi söylüyorsa lütfen uygula , seni çok iyi anlıyorum yerinde hangi anne adayı olsa kürtaj kararını kolay veremez ama ancak sağlıklı kalmaya devam edersen tekrar hamile kalabilirsin ve hayatını sürdürebilirsin birtanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…