2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Cnm cok gecmis olsun cok uzucu hayat devam ediyor iste cnm allsaglikli
Cnm cok gecmis olsun cok uzucu hep bir umutla beklemissin bebegini. Allahim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin isteyen herkese moralini yuksek tut cnm opuldun.

slm arkadaşlar benim lekelenmelerim devM EDİYOR kahverengi lekenmeler 20 gün oldu
Canım benimde pazar günü başladı hala devam ediyor az az ama ödüm kopuyor ne olcak bilmem benim açık kahveydi biraz daha koyu kahve şimdi doktor biraz daha artabilir sonra çocuk yukarı çıktıkça azalır dedi ama bakalım kısmet Allah yardımcımız olsun

belki kötü ve üzücü bir örnek vereceğim ama aynı duruma benzer bir vakada arkadaşımın ablasının başına geldi hemde adana başkentte.. 4,5 aylık bebeği karnında öldü doktorlarla inatlaştı bir sürü olumsuzluk yaşandı kürtaj sırasında enfeksiyon kaptı, önce böbrekler sonra ciğerler iflas etti birgün sonra vefat ettiğini ögrendik bu durumdan öylesine etkilendim ki burda paylaşmak istememiştim kimsenin canı sıkılmasın diye ama şu hepimize ders olsun canımız sağlığımız çok kıymetli.. Bebek Rabbimizin bir lütfu ama tedbiri elden bırakmamak lazım. hepimiz çok istiyoruz ama eğer canımız giderse geride kalanları bir düşünün. Eğer o kadının bir şansı daha olsaydı yşamak için eminim şuan bebek diye diretmez hayatının yaşamanın ve nefes almanın kıymetini daha çok bilirdi. Sana çok çok geçmiş olsun diyorum Rabbim tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin ama bu süre zarfında moralini her daim yüksek tut ve hayatın herşeye rağmen yaşanılası olduğunu düşün.

Merhaba yazını harfi harfine okudum Rabbim sabır versin inşallah bir gün bebeğin gelecek ve seni hiç bırakmayacak

Hanimlar merhabalar cok mutlu acmistim sajfayi ama bir kac arkadastan dolayi uzuldum. Rabbim gonlunuze gore hayirli zamanda nasib etsin alinti yapamadim. Bebegini kaybeden kurtaj olmak zirunda kalan kanamasi lekelenmesi olanlara da hayirli sonuclar diliyorum. Bir gun seviniyoruz ertesi gun hatta birazdan ne yasayacagimizi bilmiyoruz . Hakkimizda ne hayirli onu da bilmiyoruz. Rabbim insalllah izniyle buyukluguyle sonumuzu hayra cikarsin hepimizin.
Yapcak bişey yok canım bende 62 kiloyum decavit bide maltofer fol verdi günde 1 kere tok karna. Folik asit i bırak dedi
Canim maltofer e dikkat et cok fena kabizlik yapiyor

Sizede oluyormu arada kendi kendime sırıtıp hamileyim diyorum bazen şaka gibi geliyor hala
olmaz mi ben aynada karnimi acip acip bakiyorum. Buyudukce mutlu oluyorum. Hatta bahsetmistim gerci epeydir yapmiyorum. Benim tel.de yumurtlama gunlerimi takip ettigim bir program vardi. Regl gununu filan giriyorsun. Hamile kalinca o programi kaldirmadim ilk zamanlar arada girer kac gun adetimin geciktigine bakar telefona bakip pis pis siritirdim. Simdide gpbuse bakip kendimle sisko diye dalga geciyorum. Esimde duymus bebeklerle kendimle sisko diye konusmami gecen bana sisko dedi bozuldum. Ben derim ama sen sakin deme diye bide trip yaptim.

kızlarr ben de oğlan annesi oluyorum inşallah :):):):) oğluşum oluyo çok şükür Rabbime ... kız erkek ne olursa olsun sevinecektik tabi ki :):) Allahım herkese nasip etsin inşallah

ooooohhhh maşallah.... hayırlı uğurlu sağlıklı olsun canımmm... Ben hissetmiştim senin bebeğinin erkek olacağını ama sen hisset diye zorluyordum

Hayırlı olsun canım, tüp bebek yaptık iki buçuk yıl neler yaşadık ama ben hamile kalır kalmaz eşim boş odayı da maviye boyarım demeye başladı erkekler hemen her şeyi unutuyorlar hiç umrunda değil açıkcası sağlıklı olsun yeterki :)

Karnin hangi bolumu old.merak ettim gobegimin yukarisinda hissediyorum okadar buyumemistir dimi bagirsak hareketlerimdir heralde
Buyumustur tatlim
Benim ikiz ama doktora gittigimde soldan saga gobegimin altindan gogsumun altina kadar bakiyo.benimkiler biri sagda biri solda yatiyo.o yuzden her tarafta gogsumun alti dahil minik hareketler hissediyorum.

O program bende de var ve senin yaptığının aynısını yapıyorum sonrasında elhamdülillah çekiyorum çok keyifli

Bu arada uzuntuden yazamadim. Bugun kontrole gittim. 18. Haftada nihayet cinsiyet ogrendik.bir tane Beyfendinin varligini biliyorduk da digerini de ogrenmis olduk. Bir de hanimefendimiz geliyormus.
Tebrikler tatlim.teklerde erkek hakimiyeti var ikizlerde bir kiz bir oglan agirlikta galiba.benimde oyleallah hepimizin saglicakla eline almasini saglar insallah

Çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin ve tez zamanda bir evlat inşallah ama sonunda çok olumsuz yazmışsın lütfen bu kadar olumsuz olma tüp bebekle de gebe kalamayan ya da eşinde ki sıkıntıdan dolayı bunu hiç deneyemeyen insanlar var tekrar hamile kalacaksın ve herşey güzel olacak Allah'ın izniyle bu arada ben 31 ekim de transfer oldum o tarihten beri de hala işe gitmedim ve şübata kadar da düşünmüyorum benim iş yerim de çok uzak o yollara kendimi vuramam rapor imkanınız varsa sonuna kadar yararlanın ki tüp bebek doktorları itirazsız rapor veriyorlar

Bu arada uzuntuden yazamadim. Bugun kontrole gittim. 18. Haftada nihayet cinsiyet ogrendik.bir tane Beyfendinin varligini biliyorduk da digerini de ogrenmis olduk. Bir de hanimefendimiz geliyormus.
Ayyy ne mutlu sana bekliyoruz bekliyoruz Rabbim iki tane birden veriyor hemde bir kız bir erkek çok şükür benimde iki kese vardı çok sevinmiştim genç kızlığımdan beri ikiz hastasıyım ama bu sefer olmadı kalp atışını birinden aldık ikinci tüp bebeğe inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…