Konuşacağım bakalım Güvenç Bey'le. Biraz daha takip edelim derse devam ederim tabii ki. Prof. Dr. Rıza Madazlı ya gitmek istiyorum sonrasında. Ileri yaş ve riskli gebelik uzmanı. Küzenim 42 Yaşında onunla geçirmişti hamileliğini. Çok memnundu. Bakalım şu bir hafta geçsin de:)canım biliyorsun zorlukla elde edilmiş olduğundan bende ilk aylar doktoruma gitmek istedim....ben sadece bir yada iki kere bekledim. ....gürkan beyden memnunum ama bende heralda iki üç kere gidebilirim....şehir dışından geldiğim için
istersen başka doktora geçebilirsin canım bence ..
sende bir hafta sonrada ben gidicem demekki.....
kızlar günaydın. bir kez daha tecrübelerinize ihtiyacım var. Gebelik takibini tüp bebek doktorunuzla mı yapıyorsunuz ya da başka bir doktora mı gidiyorsunuz? Eğer başka doktora gidiyosanız kaçıncı haftadan itibaren başladınız? ben de doltor arayışına girdim de.
Biliyorsunuz değil mi ben maalesef düşük yaptım
amin canım cumlemizinki inş. :)Gozun aydin hayırlı olsun canım saglikla kucagına gelsin.
kızlar kalp atışlarını ne zaman duyabilirim, şuan 5+5 deyim.
Yapcak bişey yok canım bende 62 kiloyumkızlar bide bugun doktor hamile kaldigim kiloyu sordu dediki 85 kiloyu gecme ama ben simdiden 85 e dayandım napıcam
Amin canim. Allahim hic birimizin kucagini bos birakmasin. Bende senin gibi asiri heyecanliydim. Nasil olduysa Allah.tarafindan adetim erken olmustu. Normalde cok duzenliydi. Hatta adet oldugum gun aksam esim eve geldiginde sarildim optum tam bi.ay sonra baba adayisin insallah dedim. Adetime ilk defa o zaman sevindim :) insallah seninde oyle olur. Olumlu dusun insallah guzel olur canim. Dua edelim birbirimize...Çok çok teşekkür ederim. Burda herkes tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığı için daha çok kişiden cevap beklemiştim ama tek tük cevap aldım çok ilgilenen çıkmadı. Allah senden ve diğer cevap veren arkadaşlardan allah razı olsun insan bu dönemde iyi birşeyler duymak istiyor. Bana dün histeroskopi yapıldı. Bu ay sonu adet olmayı bekliyorum sonrada iğnelere başlayacağız sanırım çok heyecanlıyım. Histeroskopi sonucumda tertemiz çıktı allahın izniyle inşallah bende sonrasında aranıza katılacağım. Bu arada allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.
Hoşgeldin aramıza canım allh tamamina erdirsin insallah.Merhabalar hamile olduğumu öğrendiğimden beri takip ediyorum yazmak bugüne nasipmis. 9 yıllık evlilik 7. Tüp Bebek denemesi Allahıma bin şükür meleğim kızım bizimle 14+2 deyiz. Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum.
Evet genelde sola yatıyorum ama insan hep yatamiyor kiGunaydın fistik anneler:) 14. Haftadan sonra sola yatmak gerekiyormus galiba kan dolasimi icin önemliymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?