• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kızlarr ben de oğlan annesi oluyorum inşallah :):):):) oğluşum oluyo çok şükür Rabbime :KK71::KK71::KK71: ... kız erkek ne olursa olsun sevinecektik tabi ki :):) Allahım herkese nasip etsin inşallah :nazar::nazar::nazar:
Ayyyy maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu sene oğlan senesi galiba :nazar::nazar::KK74:

Iyi akşamlar kızlar düşük yaptıktan sonra elim varmadi bu topige girmeye yeni hamislere cinsiyetini ogrenen herkese sağ salim bebeklerini kucaklarina almaya nasip etsin rabbim
Sağol canım Rabbim sanada nasip etsin inşallah en kısa sürede hayırlı ve sağlıklı bir bebecik versin

Merhaba kızlar hastaneden geldim :) % 80 erkek dedi ... Oğlum oluyor rabbim herkese bu güzel duyguları yaşatsın:nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::KK73::KK73::KK73:
oy oy oğluş geliyor demek canım benim Allah amalı babalı büyütsün

kızlarr ben de oğlan annesi oluyorum inşallah :):):):) oğluşum oluyo çok şükür Rabbime :KK71::KK71::KK71: ... kız erkek ne olursa olsun sevinecektik tabi ki :):) Allahım herkese nasip etsin inşallah :nazar::nazar::nazar:
. Oooo bugün oğluş haberlerini aldık maşallah maşallah Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

oy oy oğluş geliyor demek canım benim Allah amalı babalı büyütsün

. Oooo bugün oğluş haberlerini aldık maşallah maşallah Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Sağol canım benim senin de kızın oluyormuş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

yeşil kart ssk hiç fark etmez veren rabbim en güzelini bilir siz nerden bu konuya geldiniz valla önceden çocuğum olsun diye bakuyorduk şimdi düştün uz ssk Bağkur peşine. Rabbim ne eylerse güzel eyler. . Size kimin bakacagini bilemezsiniz:KK12::KK62:
Tabiiki canım oyle bi arkadas paylasmisti şimdi cinsiyetler soylenince aklimiza geldi espri maksatli rabbim hakkimizda hayirli olan neyse onunla taçlandirsin bizleri

Canim hayirli evlat olsun insallah :) ayy ne guzel oldu herkes ogrendi bu iki haftada :) senlendi buralar

Canım 14 te tekrarladın mı sen?

evet canım
aslında doktorum istemedi ama ben duramadım ve yaptırdım.
14.gün 396 çıktı canım.
onbeşgün sonrayada randevu verdi....
ben gürkan beye gitmek istedim ilk aylar...
Allah nasip ederse 26 aralık doktora gidicem ve ultrasondada görürüm inşallah...
bende sana sorucaktım sen ne zaman gidiyorsun canım

Son düzenleme:
evet canım
aslında doktorum istemedi ama ben duramadım ve yaptırdım.
14.gün 396 çıktı canım.
onbeşgün sonrayada randevu verdi....
ben gürkan beye gitmek istedim ilk aylar...
Allah nasip ederse 26 eylülde doktora gidicem ve ultrasondada görürüm inşallah...
bende sana sorucaktım sen ne zaman gidiyorsun canım
Oh çok güzel artmış maşallah:)
Ben de ilk randevuyu 19 Aralık a aldım. Takip için başka doktora geçebiliyorsam gecmek isterim aslında. Bizim klinikte çok bekleniyor ya sinir oluyorum:)

Oh çok güzel artmış maşallah:)
Ben de ilk randevuyu 19 Aralık a aldım. Takip için başka doktora geçebiliyorsam gecmek isterim aslında. Bizim klinikte çok bekleniyor ya sinir oluyorum:)
canım biliyorsun zorlukla elde edilmiş olduğundan bende ilk aylar doktoruma gitmek istedim....ben sadece bir yada iki kere bekledim. ....gürkan beyden memnunum ama bende heralda iki üç kere gidebilirim....şehir dışından geldiğim için
istersen başka doktora geçebilirsin canım bence ..
sende bir hafta sonrada ben gidicem demekki.....

Back