Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canım ya.geçmiş olsun.mide bulantıların yeni yeni artacak heralde senin de.benim de o haftalarda çok kötüydü.Kızlar yediğim midem de durmuyor çok kötüyüm hiç böyle olmamıştım
canım çok geçmiş olsun.daha iyi olmana sevindim.Cok sukur iyiyim bir gece hastanede kaldik kahverengiye donunce cikardilar. Simdi evde iatirahat halindeyim. Bu aksam dr. Kontrolum var. O kadar cok girdik ki ultrasona korkuyorum artik. Cok tesekkur ederim ilgin icin
sen nasilsin nasil gidiyor
kilo benim de öncelikli sıkıntım.çünkü çok hızla kilo alıyorum(bu sabah benim de canım buna sıkıldı maleseffçok geçmiş olsun canım inşallah bi daha yaşamazsın böyle sıkıntıları.. doktordan sonra bize de yaz merakta bırakma .. ben de iyiyim çok şükür kilodan başka bi sıkıntım yok :)
canım senin de bulantılarla başın dertte anlaşılan.Bendede durumlar aynı ne yesem çıkıyor
kasıklarda sancı oluyor.sürekli değil de saplanıp geçiyor arar ara.Kizlar kasiklariniz sancilaniyormu sızı gibi sabah uyaninca cok sancilandim sizlerdede oluyormu acaba
Sadece sabahlari kasiklarinda agri oluyorsa idrar yolu enfeksiyonu da olabilirsin. Boyle agri yanma arasi enfeksiyondan da olabilir dikkat et bol su ic. Ben ce bir de tahlil ber aklin kalmasinKizlar kasiklariniz sancilaniyormu sızı gibi sabah uyaninca cok sancilandim sizlerdede oluyormu acaba
Tahlilde en son bise cikmamisti ama sabah tuvalete cok sıkışık uyandim ondan olabilrmi acaba suan geçti ama sabah cok siddetliydiSadece sabahlari kasiklarinda agri oluyorsa idrar yolu enfeksiyonu da olabilirsin. Boyle agri yanma arasi enfeksiyondan da olabilir dikkat et bol su ic. Ben ce bir de tahlil ber aklin kalmasin
Canim yakin tarihte mi yaptirdin tahlilini. Ben soyle bosey yasadim. Igne olurken rutin kontrolde tahlil istedi kultur 3 gine cikiyor bilirsin. Ben biliyorum ki o tahlilim temiz cikacak. Tahlil versigim gun progestan vajinal.kullanmaya basladim igneyi birakip. Daha diger tahlilim cikmadan ilactan dolayi enfeksiyon oldum. Dr.a soyledim boyle boyle yanma var kasiklarimda diye tahlilin temiz gerek yok yaptirma dedi ama ben biliyorum ki o ara oldum zaten. Artik o kadar cok agri yasiyoruz ki az cok ayirt edebiliyorum. Ama sonra ertesi gun aciillik oldum tahlil aldilar aynen duaundugum gibi enfeksoyon cikti. 3 4 gun once yaptirdiysan tekrarla derim. Simdi kanamadan dolayo yine hapi kullaniyorum ve yine basladi sabahlari kasiklarim agriyor tuvalete cikiyorum sonra gun icinde su icince o kasik agrilari geciyorTahlilde en son bise cikmamisti ama sabah tuvalete cok sıkışık uyandim ondan olabilrmi acaba suan geçti ama sabah cok siddetliydi
evet canım ben tedaviden beri epey kilo aldım hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum ama kilomda 4-5 kiloya yakın artış oldu , bulantım da yok gayet iyi yiyorum çok şükür ama biraz frenlemem gerekiyor sanırım :) doktorum da ne kadar çıkartırsan çıkart sürekli yemek ye demişti kendini zorla demişti bana benim öyle bi problemim yok ama sen öyle yap kendini zorla biraz..Tesekkur ederim yazarim canim. Niye cok mu kilolusun. Kilo mu aldin. Ben bu arada 3.5 aylik olmama ragmen kusmaktan kilo verdim. Yiyip icemiyorum saglikli beslenemiyorum. Dun aksam yemek yemek istiyorum diye agladim
neden ki noldu canım ?? hasta mısın ?zeymuran0 Sağol canım bilmiyorum ayakta duramıyorum
Zaten zorla yiyorum ama hep ayni seyler. Domates tost peynir makarna gibi . Nefret ediyorum yemek yemekten. Ban anasinifi ogretmeniyim coxuklar yemegi begenmeyip ooogğ igrenc gibi seyler soylediklerinde cok kizardim. Yemek bulamayan copten yiyen insanlar var diye. Simdi hersey batiyor ban. Zorla tiksine tiksine. Yine aciktim ne yiyecem napacam modunda. Cok kotuyum bu yemek konusunda. Midem fena elimde olan bisey degil.ben de bunu yazacaktim bugun artik hepten sinir sistemim alt ust oldu bu yemek olayina. Midesi bulananlar naail yapiyor ne yiyip ne iciyorlar yardim edinevet canım ben tedaviden beri epey kilo aldım hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum ama kilomda 4-5 kiloya yakın artış oldu , bulantım da yok gayet iyi yiyorum çok şükür ama biraz frenlemem gerekiyor sanırım :) doktorum da ne kadar çıkartırsan çıkart sürekli yemek ye demişti kendini zorla demişti bana benim öyle bi problemim yok ama sen öyle yap kendini zorla biraz..
Evet hastayım heryerim ağrıyor bişey yiyemiyorumneden ki noldu canım ?? hasta mısın ?
Canım bende iki gündür öyleyim.. çevremde çok kişi böyle olmuşKızlar yediğim midem de durmuyor çok kötüyüm hiç böyle olmamıştım
mevsimsel bişey mi acaba ?Evet hastayım heryerim ağrıyor bişey yiyemiyorum
Gecmis olsun. Yiyebilirsen bol bol kivi ye. Nar suyu ic. Onlar seni toparlar bagisiklik sistemimiz cok cabuk cokuyor. Bir de boyle oldugun zamanlarda disari cikma bol bol dinlenEvet hastayım heryerim ağrıyor bişey yiyemiyorum
Canım geçmiş olsun bende kolumu kıpırdatacak. Halim yoktu 10. Haftalarda affedersin wc bile gitmeye nefesim yoktu bol su iç dinlen cnmEvet hastayım heryerim ağrıyor bişey yiyemiyorum
Güneşlen bol bol tabi hava açık olursa bol bol yoğurt tüket cnmKizlar bende d vitamin eksikligi cikti varmi olan oylee
Canım , doktorun D vitamini testimi istedi ? Benimki hiç test istemedi , niyeki acaba.Kizlar bende d vitamin eksikligi cikti varmi olan oylee
Canım , doktorun D vitamini testimi istedi ? Benimki hiç test istemedi , niyeki acaba.