• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kızlar selam 14. gün degerim 1506 . tek embriyo transfer edilmişti. Son adet tarihime göre 5. haftanın içindeyim . keseyi ne zaman görebilirim?

Tebrik ederim değerin maşallah süper. Keseyi bir kaç gün içinde görürsün ama bebek ve kalp atışını beraber görmek istersen 7. haftanın içindeyken git. Vajinal muayenede hepsi belli oluyor.

Günaydın :)

Arkadaşlar ben 5+3'teyim ve hiç ama hiçbir bulantı vs yok, iştahım da gayet yerinde.. bu kötü birşey mi?

Senin bebişinde hayırlı olsun canım. Herkeste olacak diye bişey yok hatta olmuyorsa şanslısın bile :) bende maşallah zor geçirmiyorum inşallah seninde böyle devam eder. Çünkü bzen belirtiler 7. haftadan sonra ortaya çıkabiliyor. Sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride hep beraber görelim inşallah :KK36:

Kızlar selam 14. gün degerim 1506 . tek embriyo transfer edilmişti. Son adet tarihime göre 5. haftanın içindeyim . keseyi ne zaman görebilirim?
Ay bu konuları öğrendimde artık soranlara cevap veriyorum :KK45:
Öncelikle test sonucun hayırlı olsun , Allah kucağına almayı nasip eder inşallah :nazar: Vajinal ultrasonla bu aralar görebilirsin , ama görülmezsede üzülme bazan geç görülüyor. Doktorun gerekeni söyler sana.
Benimki geç görülmüştü , hatırlıyorumda çok üzülmüştüm o günlerde.
Bu arada betaHCG yüksek gibi , belkide ikizdir :KK46::KK46:

Tebrik ederim değerin maşallah süper. Keseyi bir kaç gün içinde görürsün ama bebek ve kalp atışını beraber görmek istersen 7. haftanın içindeyken git. Vajinal muayenede hepsi belli oluyor.
İnşaallah canım . rabbim kucağımıza saglıklı bir sekilde almayı nasip etsin .
Bu arada benim değerim biraz yüksek geldi bana . Çift embriyo transfer ettiren ikiz gebeliklerle aynı seyrediyor. Acaba tek yumurta ikizi olma ihtimali var mı bilemedim . Bir de soyle bir sey olabilir mi ki? Eşimin ailesinde en zayıf doğan bebek 4 bucuk kilo. Eşimde 6 kiloya yakın doğmuş. acaba bizimki tosun mu olacak?

Ay bu konuları öğrendimde artık soranlara cevap veriyorum :KK45:
Öncelikle test sonucun hayırlı olsun , Allah kucağına almayı nasip eder inşallah :nazar: Vajinal ultrasonla bu aralar görebilirsin , ama görülmezsede üzülme bazan geç görülüyor. Doktorun gerekeni söyler sana.
Benimki geç görülmüştü , hatırlıyorumda çok üzülmüştüm o günlerde.
Bu arada betaHCG yüksek gibi , belkide ikizdir :KK46::KK46:
Bana da yüksek geldi . Tek istedik biz ama Allahın taktiri bir şey diyemeyiz ikiz olunca da . kısmetiyle gelirler inşaallah.
Acaba diyorum birde eşimin ailesindeki doğumlar hep 4 bucuk kilonun üstünde olmuş . Benim ki de babası gibi tosuncuk mu olcak acaba. 6 kiloya yakın doğmuşta eşim :)

Bana da yüksek geldi . Tek istedik biz ama Allahın taktiri bir şey diyemeyiz ikiz olunca da . kısmetiyle gelirler inşaallah.
Acaba diyorum birde eşimin ailesindeki doğumlar hep 4 bucuk kilonun üstünde olmuş . Benim ki de babası gibi tosuncuk mu olcak acaba. 6 kiloya yakın doğmuşta eşim :)
Hem annesine hemde eşinize Maşallah :nazar:
Biliğim şu , gebelikte diyabet olursa eğer bebek kilolu doğuyor. Genetik olarakta bebek iri olabilir sanırım.

Hem annesine hemde eşinize Maşallah :nazar:
Biliğim şu , gebelikte diyabet olursa eğer bebek kilolu doğuyor. Genetik olarakta bebek iri olabilir sanırım.
ne annesinde ne de eşimde hiç bir sorun yokmuş, bir de normal doğum :) hatta doktorlar bütün testleri yapmış ama tosun gibi çıkmış bizimki :)

Inşallah canım benim :) kaç embriyo transfer edildi
Bir tane 5. gün transfer edildi. Ama diğerlerine göre gelişimi çok ileriymiş .Hatta Embriyolog kardeşlerini arkada bıraktı ve resmen beni secin ddedirtecek kadar gelişmişti dedi:) ben diyorum bu tosun olacak herhalde babası gibi:)

Bir tane 5. gün transfer edildi. Ama diğerlerine göre gelişimi çok ileriymiş .Hatta Embriyolog kardeşlerini arkada bıraktı ve resmen beni secin ddedirtecek kadar gelişmişti dedi:) ben diyorum bu tosun olacak herhalde babası gibi:)
Inşallah canım :) kese kalp atışı sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

ne annesinde ne de eşimde hiç bir sorun yokmuş, bir de normal doğum :) hatta doktorlar bütün testleri yapmış ama tosun gibi çıkmış bizimki :)
6 kilo bebeği normalmi doğurmuş :KK31:ulen bizde kadınız diye dolaşıyoruz he :KK47:

6 kilo bebeği normalmi doğurmuş :KK31:ulen bizde kadınız diye dolaşıyoruz he :KK47:
Evet yaa, ondan önceki de 4,5 kiloymuş. Hamileliğin sonuna kadar ayakta durup, hizmet edip, sürekli hareket halinde olunca insan normal doğum da kolaylaşmış . Biz iki seksen yatıyoz anca:) Eskiden hersey zormuş ya.

canlarımmmmm doktora gittimmm
dün akşam ultrasonda ense kalınlıklarımıza bakıldı.
bebişlerim çok hareketliydi teyzeleri:KK71:
biri 1.3 diğeri 1.2 çıktı cok şükür kan testimizin de sonucu yarın belli olacak..
veeeee
bi cinsiyet tahmini yaptı doktorum erken erken kesin olmamakla birlikte biri kız dedi:)

canlarımmmmm doktora gittimmm
dün akşam ultrasonda ense kalınlıklarımıza bakıldı.
bebişlerim çok hareketliydi teyzeleri:KK71:
biri 1.3 diğeri 1.2 çıktı cok şükür kan testimizin de sonucu yarın belli olacak..
veeeee
bi cinsiyet tahmini yaptı doktorum erken erken kesin olmamakla birlikte biri kız dedi:)
Ooooooooo maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) çok sevindim darısı başımıza

Back