• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Merhaba kızlaaarrrr❤️❤️
Topiği yeni gördüm uzun uzun okudum. Bu sayfalar herkesin deneyimleri birbirimize umut vermemizi sağlıyor. Görüyorum ki benim gibi kanamadan mUzdarip olanlar da var. Benim bir aydır devam ediyo lekelenmeler hala bitmesi ama bebişim sağlıklı büyüyor çok şükür. Yata yata büyütcez galiba napalım nasibimiz buymuş sağlıkla kucağımıza alalım da çektiğimiz sıkıntılar ıvır zıvır değil mi eminim hepimiz aynı fikirdeyiz:)
Bir aydır evdeyim ve çalışmıyorum ufak ufak hamilelik depresyonunun kıyılarında geziniyorum :p ama bu günler geçecek bebelerimizi kucağımıza alıcaz inşallah.
Herkese kucak dolusu sevgiler. Rabbim kuzularımızı muhafaza etsin ❤️ Amin

canım nasıl oldun iyi misin şimdi ??
Cok sukur iyiyim bir gece hastanede kaldik kahverengiye donunce cikardilar. Simdi evde iatirahat halindeyim. Bu aksam dr. Kontrolum var. O kadar cok girdik ki ultrasona korkuyorum artik. Cok tesekkur ederim ilgin icin
sen nasilsin nasil gidiyor

Cok sukur iyiyim bir gece hastanede kaldik kahverengiye donunce cikardilar. Simdi evde iatirahat halindeyim. Bu aksam dr. Kontrolum var. O kadar cok girdik ki ultrasona korkuyorum artik. Cok tesekkur ederim ilgin icin
sen nasilsin nasil gidiyor
çok geçmiş olsun canım inşallah bi daha yaşamazsın böyle sıkıntıları.. doktordan sonra bize de yaz merakta bırakma .. ben de iyiyim çok şükür kilodan başka bi sıkıntım yok :)

çok geçmiş olsun canım inşallah bi daha yaşamazsın böyle sıkıntıları.. doktordan sonra bize de yaz merakta bırakma .. ben de iyiyim çok şükür kilodan başka bi sıkıntım yok :)
Tesekkur ederim yazarim canim. Niye cok mu kilolusun. Kilo mu aldin. Ben bu arada 3.5 aylik olmama ragmen kusmaktan kilo verdim. Yiyip icemiyorum saglikli beslenemiyorum. Dun aksam yemek yemek istiyorum diye agladim

Back