• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Cok sukur iyiyim bir gece hastanede kaldik kahverengiye donunce cikardilar. Simdi evde iatirahat halindeyim. Bu aksam dr. Kontrolum var. O kadar cok girdik ki ultrasona korkuyorum artik. Cok tesekkur ederim ilgin icin
sen nasilsin nasil gidiyor
Ben de çok ultrasona girdim bu süreçte bir aydır kanamam devam ediyo. Ultrasona girmek çare değil ama başka türlü de insanın içi rahatlamıyor. Bi kıpırdamaya başlasa beşli biraz daha rahatlarız Rabbim ömür versin kuzularımıza

Canim yakin tarihte mi yaptirdin tahlilini. Ben soyle bosey yasadim. Igne olurken rutin kontrolde tahlil istedi kultur 3 gine cikiyor bilirsin. Ben biliyorum ki o tahlilim temiz cikacak. Tahlil versigim gun progestan vajinal.kullanmaya basladim igneyi birakip. Daha diger tahlilim cikmadan ilactan dolayi enfeksiyon oldum. Dr.a soyledim boyle boyle yanma var kasiklarimda diye tahlilin temiz gerek yok yaptirma dedi ama ben biliyorum ki o ara oldum zaten. Artik o kadar cok agri yasiyoruz ki az cok ayirt edebiliyorum. Ama sonra ertesi gun aciillik oldum tahlil aldilar aynen duaundugum gibi enfeksoyon cikti. 3 4 gun once yaptirdiysan tekrarla derim. Simdi kanamadan dolayo yine hapi kullaniyorum ve yine basladi sabahlari kasiklarim agriyor tuvalete cikiyorum sonra gun icinde su icince o kasik agrilari geciyor
Gecen ay yaptirmistim:)kasiklarimda birbaski belimdede cok siddetli olmamakla birlikte agrim oluyor persembe randevum var ozaman tekrar yaptiririm tahlil insallah her agrida ödümüz kopuyor rabbim hayirla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Kizlar kasiklariniz sancilaniyormu sızı gibi sabah uyaninca cok sancilandim sizlerdede oluyormu acaba
Evet canım bende de oluyor. O sancıyı tarif etmek zor. Benim 3-4 gün sürdü. Korktum doktorumu aradım. 10. Ve 12. Haftalar da bu tür sancılar normalmiş. Rahim büyüyüp bebek arkalara doğru yerleşiyormuş. Ağrılar artar ve dayanılmaz olursa haberleşelim dedi. Korkacak bişey yok, çekicez mecburen ☺

selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir Haftasonu evde tadilat başladı 1 hafta kayınvalidemde kalıcaz ev berbat badana da yapılıyor her yer toz içinde:KK31:

Baharda yapcaktık aslında ama o zaman son ayımda olmuş olcam inş hayırlısıyla
Bu akşam kontrolümüz var teyzeleri bakalım bebişler ne durumda Ense kalınlığı ölçülcek inş hersey yolundadır dua edin bana
Canım merhaba. Umarım kontrol harika geçer merakla bekliyorum sonucunu demek tadilat başladı allah kolaylık versin. Ayrıca 1 haftada bitmez, ustalara güvenme haberin olsun ☺ benim 3 -4 gündür karnımda garip sürekli sancılar vardı. Mehmet hocayı aradım bu haftalarda normal dedi. Biz de bugün kocişle bebişimizi rahatlatmak için bana hamiş kıyafetleri almaya gittik ilk kıyafetlerimi aldım. Ve çok rahat ettim. Eski kıyafetlerim olmuyor ya da dar geliyordu. Güzel haberlerini bekliyorum, seni ve bebişlerini öpüyorum canım.

Canım bende iki gündür öyleyim..:KK43: çevremde çok kişi böyle olmuş
Gecmis olsun. Yiyebilirsen bol bol kivi ye. Nar suyu ic. Onlar seni toparlar bagisiklik sistemimiz cok cabuk cokuyor. Bir de boyle oldugun zamanlarda disari cikma bol bol dinlen
Canım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm durumuna. Mikrobik birşey olabilir. Doktora git istersen.
Sağolun arkadaşlar hastaneden geldim. Kanım da enfeksiyon varmış. Serum yedim.bol şu iceceksin dedi :cry:

Sağolun arkadaşlar hastaneden geldim. Kanım da enfeksiyon varmış. Serum yedim.bol şu iceceksin dedi :cry:
Çok geçmiş olsun canım. Hamileliğin hassalığı, mevsimin hassaslığı derken hepsi üst üste geliyor. Ne kadar dikkat etsekte olacağı varsa oluyor. Allah sağlık sıhat versin hepimize canım.

çok geçmiş olsun canım inşallah bi daha yaşamazsın böyle sıkıntıları.. doktordan sonra bize de yaz merakta bırakma .. ben de iyiyim çok şükür kilodan başka bi sıkıntım yok :)
Canim dr.dan geldim hersey cok guzel dedi bebeklerimi uzun uzun gosterdiherseye bakti. Cok sukur kanamalarin bikac sebebi olur dedi. Ileri aylardaki kanamalarin sebebinin rahim uzunluguyla alakali olabilecegini soyledi. Ben 3.5 aylik olunca o aklina gelsi alttan muayene edip rahim uzunluguna bakti normal hatta guzel dedi. Cok sukur bu ciddi bisey dedi. Bunu gectik. Sonra rahim agzinda yara polip vs. Bisey varsa yapar dedi. Galiba oda yoktu plesanta ile ilgili biseyler soyledi bu da olabilir dedi ve en son idrar yolu enfeksiyonlarini soyledi. Tahlil verdim bakalim. he bir de pihti olayini soyledi o da neden olabilir dedi. Odaya gecince konusalim bunu dedi ama bak simdi aklima geldi unuttuk. Ben heyecandan havalara uctugum icin ne oldugunu anlayamadim. Rahim agzi surekli aklimdaydi. O iyi cikinca bir de bebisleri cok guzel gorunce aklim bi karis moduna gectim. 10 gun sonra bi daha gidecem bakalim.

Ben de çok ultrasona girdim bu süreçte bir aydır kanamam devam ediyo. Ultrasona girmek çare değil ama başka türlü de insanın içi rahatlamıyor. Bi kıpırdamaya başlasa beşli biraz daha rahatlarız Rabbim ömür versin kuzularımıza
Amin canim Rabbim hayirliaiyla kucaklarimiza almayi nasib etsin
Gecen ay yaptirmistim:)kasiklarimda birbaski belimdede cok siddetli olmamakla birlikte agrim oluyor persembe randevum var ozaman tekrar yaptiririm tahlil insallah her agrida ödümüz kopuyor rabbim hayirla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Ooo bak benim bi kac gunde bile olustu. Ihmal etme bugun bana dr. Enfeksiyonun kanamaya sebep olabilecegini soyledi ama muhtemelen o baya ileri bir enfeksiyon durumunda olur. Ins. Bisey yoktur kasik agrilarimi da soyledim onlar bisey degil onemli degil dedi belki oyle biseydir

Nar kanama ya sebep oluyor icmeyin sakin nar suyunu
evet bak oyle bisey vardi dogru konusmustuk yine burda

Günaydın :)

Arkadaşlar ben 5+3'teyim ve hiç ama hiçbir bulantı vs yok, iştahım da gayet yerinde.. bu kötü birşey mi?
günaydın herkese :)
bende de bulantı dahil hiçbir hamilelik belirtisi yok, iştahım gayet iyi.. ultrason fotoğrafları olmasa hamile olduğuma inanmıycam nerdeyse :) ben eşimden ve işimden biraz çekiyorum ya Allahın bana lütfu bu sanırım herşeyden çektin bari hamilelikte sıkıntı çekme dedi :):) şanslı hamilelerdeniz bence :nazar::anneadayı:

Günaydın :)

Arkadaşlar ben 5+3'teyim ve hiç ama hiçbir bulantı vs yok, iştahım da gayet yerinde.. bu kötü birşey mi?
Acele etme :) Her hamilede belirti olacak diye birşey yok. Hiçte kötü birşey değil , umarım hiç belirti olmazda rahat rahat bebişini kucağına alırsın canım.

Canim dr.dan geldim hersey cok guzel dedi bebeklerimi uzun uzun gosterdiherseye bakti. Cok sukur kanamalarin bikac sebebi olur dedi. Ileri aylardaki kanamalarin sebebinin rahim uzunluguyla alakali olabilecegini soyledi. Ben 3.5 aylik olunca o aklina gelsi alttan muayene edip rahim uzunluguna bakti normal hatta guzel dedi. Cok sukur bu ciddi bisey dedi. Bunu gectik. Sonra rahim agzinda yara polip vs. Bisey varsa yapar dedi. Galiba oda yoktu plesanta ile ilgili biseyler soyledi bu da olabilir dedi ve en son idrar yolu enfeksiyonlarini soyledi. Tahlil verdim bakalim. he bir de pihti olayini soyledi o da neden olabilir dedi. Odaya gecince konusalim bunu dedi ama bak simdi aklima geldi unuttuk. Ben heyecandan havalara uctugum icin ne oldugunu anlayamadim. Rahim agzi surekli aklimdaydi. O iyi cikinca bir de bebisleri cok guzel gorunce aklim bi karis moduna gectim. 10 gun sonra bi daha gidecem bakalim.
/QUOTE]

Öncelikle güzel haberler aldığın için çok sevindim. Darısı bana inşallah... ve bekleyen herkese... Birşeyi merak ettim, rahim ağzı ölçümü alttan kontrolle mi yapılıyor sadece,, Ultrasondan görünmüyor değil mi

Back