2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Amiin canim. Rabbim kucagimiza sag salim almayi nasip eder insaallah.

Merhaba kızlar,

eski forum takipçisiyim ama bu forumda cok yenıyım.. Polikistik hastasıyım 2,5 yıldır tedavı goruyorum 5 aşılma sonuncusu iptal yumurta oluşmamasından 1 tüp bebekte aynı durumdan ıpral oldu.. 3 ay once idi ben cok uzuldum diyete basladım -15 ile İstanbul tüp bebek merkezınde emre beye baslıyorum ortalama kasımın 21 gibi adet görmem gerek tedavıye baslamak ıcın ... Heycanlı değilim artık cok üzüntüler yasadım... Şimdi yeniden bu yükü sizlerle paylaşmak ıstedım.. Elinde prugeon iğne artan varsa yardımcı olursa sevınırım..

Evet ikiz cok sukur.ogle arasinda lcw ye gittim.uygun fiyata bisuru sey var.sevindim.mutlu anne mutlu bebekler diye bebislerimde sevindi
merhaba, ben de ikiz bekliyorum , sen benden öndesin. Yaptırdığın testler konusunda bilgi verirsen sevinirim. Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin bebeklerine :)

Gunaydin herkeslere. Ay hafta sonu icin ne planlarim vardi. Insallah mi demedim acaba plan yaparken
Simdi gunes actikca icim gidiyor yattigim yerden napim ben de buralardayim artik bugun
Bendensin demek sağlık olsun canım ben hastaneden hastaneye dışarı çıkıyorum hep üzerimde bir battaniye yatıyorum

Bendensin demek sağlık olsun canım ben hastaneden hastaneye dışarı çıkıyorum hep üzerimde bir battaniye yatıyorum
Sorma en cok da kitap fuarini kacirdigima yaniyom. Seneye artik babalarinin elinde iki bebek arabasi, ben de cilgin gibi kitap aliyor olurum IIINNSSAAAALLLAAAHHHH :)
Afedersiniz ama ÇOK fena kabız olmuşum ben ya kayısı yedim şimdi iş işten geçsede
o durum cok fena bisey is isten gecince fayda vermiyor. Ben tedavi surecinde kullandim dr.a sorma sansin varsa bir danis. Libalaks diye cok ucuz bisey var . Kucuk afedersin arkadan sıkıyorsun. Aninda barsaklarini bosaltiyor. Ama hamilelikte sor dr.una . Cok muhtesem bisey. Valla kusura bakmayin hanimlar hastaligin ayibi olmaz

Kitap kurdusun demek ne güzel :) inşallah bir daha ki sefere

kızlar bi kaç gündür giremiyordum nete.. genel olarak iyisiniz sevindim. ben de iki gün önce düştüm apar topar hastaneye koştum.. esirgedikçe bişeler oluyo neyse ki iyiz çok şükür ama eşimden annemden kayınvalidemden ne fırçalar yedim. hatta kayınbabam bile sert çıkıştı ama ben düşeceğimi bilsem evden dışarı çıkmak bi yana yatağımdan bile kalkmazdım ki.. vebahargeldi canım benim çok geçmiş olsun. giremedğimdeki yazılan tüm sayfaları okudum. bende kanama yaşamıştım 8. haftada. hemde adet kanı gibi kıpkırmızı ped bile kullandım bir gün boyunca 3 tane. ama kırmızıyı sabah görmüştüm gün boyu kahve devam etti. parça düşürmedim ben ama birinden duymuştum annemin iş arkadaşlarından. kadın dedi ki şakır şakır kanamayla 9 ay geçirdim dedi. et gibi de parçalar gelirmiş sürekli vee bebeği de sağlıklı bi şekilde doğmuş. hem senin de devam etmemiş inşallah bi sorun olmadan atlatırsın. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. dualarımdasınız her zaman..

Canim cok tesekkur ederim hakikaten oyle cevremde de cok boyle yasayip guzel sonuclar alan. Rabbime havale ediyorum. O na emanet ediyorum. Rabbim sonunu kucagimiza almak olarak yazdiysa herhalukarda ins.
sen de sıkma canini nereden bileceksin dusecegini saglik olsun. Dikkat et kendine
iyi dileklerin icin tesekkur ederim tekrar

Afedersiniz ama ÇOK fena kabız olmuşum ben ya kayısı yedim şimdi iş işten geçsede
Canim bende abartmiyorum nerdeyse 1 ay cikamadim artik oyle olduki cikamadigim icin c8k afedersiniz kabaetlerim seyirmeye başladı hani gozlerimiz zanam zaman seyirir ya aynen oyle oldu netten birisi aksamdan 4-5 tane kaysiyi suya koy sabahlari once kayısıyi ye sonra kaysiyi koydugun suyu ic dedi 3 gun devam ettim cokk sukur simdi cok iyim ama artik surekli yapiyorum bunu tecrubeyle sabit muhakkak dene

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine :)

Geçmiş olsun. Hoşgeldin canım.

Merhabalar. Ben de kendimden şeyler buldum yorumunda. İki kez düşme tehlikesi atlattım, eşim yanımda olmasaydı yere yapışırdım ikisinde de Allah muhafaza. Allah hepimizi korusun. Benim de ilk üç ay içinde 5 kez kanamam oldu ama turp gibiyiz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…