• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Allah razi olsun ins tekrarlamaz. Ins kimse yasamaz

Cok zor bi durum bende su geldi diye hastaneye gittim lavaboya giriyim dedim girdimki oldugu gibi kan Resmen soka girdim aslinda kanama icin gitmemistik ve 5 bucuk haftalikti o zaman ne kadar agladim sonra dr kalp atisjni dinletince rahatladim ama o gece ömrümden omur gitti bu kanama alanlari neden olusuyo kkac dr a gittim dogru duzgun aciklayamadilar ve halaa yatiyorum hep hic is yalmiyorum ev isi bile birak caydanligi bile kaldirmiyorum halada o alan duruyo sali gunu dr dedi

Cok zor bi durum bende su geldi diye hastaneye gittim lavaboya giriyim dedim girdimki oldugu gibi kan Resmen soka girdim aslinda kanama icin gitmemistik ve 5 bucuk haftalikti o zaman ne kadar agladim sonra dr kalp atisjni dinletince rahatladim ama o gece ömrümden omur gitti bu kanama alanlari neden olusuyo kkac dr a gittim dogru duzgun aciklayamadilar ve halaa yatiyorum hep hic is yalmiyorum ev isi bile birak caydanligi bile kaldirmiyorum halada o alan duruyo sali gunu dr dedi
Evet anliyorum seni. Ben de sebep merak ediyorum guya iyiyim diye haftaya ise baslayacaktim izin filan tekrar nasil olacak bilmiyorum. Evde yatarken bunu yasiyoruz anlamiyorum dr.a soruyorum sebep ah bir bilsem diyor. Bir tanesi hormon dengesizlihinden olabilir dedi iste. Allah sonumuzu hayra cikarsin

Evet anliyorum seni. Ben de sebep merak ediyorum guya iyiyim diye haftaya ise baslayacaktim izin filan tekrar nasil olacak bilmiyorum. Evde yatarken bunu yasiyoruz anlamiyorum dr.a soruyorum sebep ah bir bilsem diyor. Bir tanesi hormon dengesizlihinden olabilir dedi iste. Allah sonumuzu hayra cikarsin

Amin Allah bebeklerimizi korusun evet evde yatarken yasanmasi insani daha da uzuyo sadece bi dr demisti bazen rahime aldiği progesteron ilaclari az gelir ve rahim buyurken kasilir o kasılma da ince damarlara denk gelirse kanama olur diye mesele benim kanama dan bi gun oncr drvum fitili 4 den 2 ye cekmisti iki gün oyle kullandim ve 2.gunu aksam kanama oldu obur dr ona baglamisti birden yariyariya inmesi mantikli degil diye bunu soyleyen dr da docentti

Amin Allah bebeklerimizi korusun evet evde yatarken yasanmasi insani daha da uzuyo sadece bi dr demisti bazen rahime aldiği progesteron ilaclari az gelir ve rahim buyurken kasilir o kasılma da ince damarlara denk gelirse kanama olur diye mesele benim kanama dan bi gun oncr drvum fitili 4 den 2 ye cekmisti iki gün oyle kullandim ve 2.gunu aksam kanama oldu obur dr ona baglamisti birden yariyariya inmesi mantikli degil diye bunu soyleyen dr da docentti
Himm bak mantikli. Ben aksamlari 200 luk vajinal kullanoyordum. Dr.12. Hafta bitince birak dedi. Bende huzursuz olup pat diye kesmeyim diye dusundum 12. Haftadan sonra iki gun de 100 luk aldim aksamlari oyle birakmistim. Kullanmayali 4 gun olmustu 4. Gun bunu yasadim iste

Hanimlar bi bakin yine ben
bu kanamanin lekelenmenin arasinda kabuklu findik buyuklugunde bir parca geldi zar desem zar degil adettdekinden daha sert bisey kipkirmizi et parcasi gibi. Kanamaniz oldugunda boyle parcalar geliyor muydu
Benim ilk kanamam da ciğer gibi geldi canım

Hanimlar bi bakin yine ben
bu kanamanin lekelenmenin arasinda kabuklu findik buyuklugunde bir parca geldi zar desem zar degil adettdekinden daha sert bisey kipkirmizi et parcasi gibi. Kanamaniz oldugunda boyle parcalar geliyor muydu

Cnm dr u ara bana beyaz perca gelirse ara demisti korkma kirmizidan

[QUOCNN "vebahargeldi, post: 37803092, member: 304858"]Hanimlar bi bakin yine ben
bu kanamanin lekelenmenin arasinda kabuklu findik buyuklugunde bir parca geldi zar desem zar degil adettdekinden daha sert bisey kipkirmizi et parcasi gibi. Kanamaniz oldugunda boyle parcalar geliyor muydu[/QUOTE]
Mrb cnm bende tüp bebekle hamileyim.
6.haftada kanama yasadim omrymden omur gitti kaybediyom diye şükür bisey olmadi 9.haftada lekelenme oldu yine hala kanama kalintilari var rahimde 2 haftaya kontrole gidiyom bugün yine gittim epey beyazlamis dedi doktor vücut emedebilir disarida atabilir dedi progestana devam dedi senin gibi bende parca olmadi ama gorumcemde olmuş koca bi parca düşmüş maşallah 3 yasinda simdi oğlu biz dikkat etcez evde hic is yapma eslerimize çok is dusuyo sağolsunbenimki bböle yorulmaya raziyim diyo herşeyi yapiyo bol bol dua edelim inşallah stres en büyük dusmanmis dusunmemeye calis iğnevuruluyomusun bilmiyorum ben prulotob depot kullaniyidum 4 ggüne bir şimdide kanama olursa acile gidip vurulayimmi dedim vurup ded

Benim ilk kanamam da ciğer gibi geldi canım
evet iste oyle bisey ne bileyim korktum.

Cnm dr u ara bana beyaz perca gelirse ara demisti korkma kirmizidan
aramadim aramak istemiyorum sagolsun ilgileniyor ama cok ivir zivir ariyorum yuzum yok bir de ignelerden ilaclardan baska yapabilecegimiz bisey yok diyor surekli. Asil aramamamin sebebide stres yapmak istemiyorum. Kotu bisey olsaydi devami gelirdi diyip şuan sakinlesmeye calisiyorum.

[QUOCNN "vebahargeldi, post: 37803092, member: 304858"]Hanimlar bi bakin yine ben
Mrb cnm bende tüp bebekle hamileyim.
6.haftada kanama yasadim omrymden omur gitti kaybediyom diye şükür bisey olmadi 9.haftada lekelenme oldu yine hala kanama kalintilari var rahimde 2 haftaya kontrole gidiyom bugün yine gittim epey beyazlamis dedi doktor vücut emedebilir disarida atabilir dedi progestana devam dedi senin gibi bende parca olmadi ama gorumcemde olmuş koca bi parca düşmüş maşallah 3 yasinda simdi oğlu biz dikkat etcez evde hic is yapma eslerimize çok is dusuyo sağolsunbenimki bböle yorulmaya raziyim diyo herşeyi yapiyo bol bol dua edelim inşallah stres en büyük dusmanmis dusunmemeye calis iğnevuruluyomusun bilmiyorum ben prulotob depot kullaniyidum 4 ggüne bir şimdide kanama olursa acile gidip vurulayimmi dedim vurup ded[/QUOTE] cok zor seylermis hakikaten tadavi isin kolay kismiymis. Rabbim sonunu guzel etsin. Ben şuan sabah aksam 200 luk progestan aliyorum

Kızlar ben 3 iğne kullanıyorum sabah progestan 50 mg akşam hibor 3.500 ve 3 günde bir proluton depot 500 mg kullanıyorum. . Devlet hastanesine gidiyorum hepsine ikili teste kadar devam et dedi . Bu hafta da özele gideceğim. Olmazsa tüp bebek doktorumu arayacağım.
Evet canım sorarsın bir

Kızlar ben 3 iğne kullanıyorum sabah progestan 50 mg akşam hibor 3.500 ve 3 günde bir proluton depot 500 mg kullanıyorum. . Devlet hastanesine gidiyorum hepsine ikili teste kadar devam et dedi . Bu hafta da özele gideceğim. Olmazsa tüp bebek doktorumu arayacağım.
Çok ilginç canım , benim tüpcü progestan iğne ile birlikte proluton depot olmaz demişti.
Ben progestan iğne kullanırken akşamları crinone jel kullanıyordum , lekelenmeler bittikten sonra progestan iğneyi kesti crinone jeli sabah-akşama çıkardı ayrıca haftada bir proluton depota başlattı , şimdide crinone jeli kestirdi sadece haftada bir proluton depot iğne vuruluyorum. Ayrıca transfer gününden beri clexan iğne vuruluyorum.

Back