- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun ins tekrarlamaz. Ins kimse yasamaz
Evet anliyorum seni. Ben de sebep merak ediyorum guya iyiyim diye haftaya ise baslayacaktim izin filan tekrar nasil olacak bilmiyorum. Evde yatarken bunu yasiyoruz anlamiyorum dr.a soruyorum sebep ah bir bilsem diyor. Bir tanesi hormon dengesizlihinden olabilir dedi iste. Allah sonumuzu hayra cikarsinCok zor bi durum bende su geldi diye hastaneye gittim lavaboya giriyim dedim girdimki oldugu gibi kan Resmen soka girdim aslinda kanama icin gitmemistik ve 5 bucuk haftalikti o zaman ne kadar agladim sonra dr kalp atisjni dinletince rahatladim ama o gece ömrümden omur gitti bu kanama alanlari neden olusuyo kkac dr a gittim dogru duzgun aciklayamadilar ve halaa yatiyorum hep hic is yalmiyorum ev isi bile birak caydanligi bile kaldirmiyorum halada o alan duruyo sali gunu dr dedi
Evet anliyorum seni. Ben de sebep merak ediyorum guya iyiyim diye haftaya ise baslayacaktim izin filan tekrar nasil olacak bilmiyorum. Evde yatarken bunu yasiyoruz anlamiyorum dr.a soruyorum sebep ah bir bilsem diyor. Bir tanesi hormon dengesizlihinden olabilir dedi iste. Allah sonumuzu hayra cikarsin
Himm bak mantikli. Ben aksamlari 200 luk vajinal kullanoyordum. Dr.12. Hafta bitince birak dedi. Bende huzursuz olup pat diye kesmeyim diye dusundum 12. Haftadan sonra iki gun de 100 luk aldim aksamlari oyle birakmistim. Kullanmayali 4 gun olmustu 4. Gun bunu yasadim isteAmin Allah bebeklerimizi korusun evet evde yatarken yasanmasi insani daha da uzuyo sadece bi dr demisti bazen rahime aldiği progesteron ilaclari az gelir ve rahim buyurken kasilir o kasılma da ince damarlara denk gelirse kanama olur diye mesele benim kanama dan bi gun oncr drvum fitili 4 den 2 ye cekmisti iki gün oyle kullandim ve 2.gunu aksam kanama oldu obur dr ona baglamisti birden yariyariya inmesi mantikli degil diye bunu soyleyen dr da docentti
Benim ilk kanamam da ciğer gibi geldi canımHanimlar bi bakin yine ben
bu kanamanin lekelenmenin arasinda kabuklu findik buyuklugunde bir parca geldi zar desem zar degil adettdekinden daha sert bisey kipkirmizi et parcasi gibi. Kanamaniz oldugunda boyle parcalar geliyor muydu
Hanimlar bi bakin yine ben
bu kanamanin lekelenmenin arasinda kabuklu findik buyuklugunde bir parca geldi zar desem zar degil adettdekinden daha sert bisey kipkirmizi et parcasi gibi. Kanamaniz oldugunda boyle parcalar geliyor muydu
evet iste oyle bisey ne bileyim korktum.Benim ilk kanamam da ciğer gibi geldi canım
aramadim aramak istemiyorum sagolsun ilgileniyor ama cok ivir zivir ariyorum yuzum yok bir de ignelerden ilaclardan baska yapabilecegimiz bisey yok diyor surekli. Asil aramamamin sebebide stres yapmak istemiyorum. Kotu bisey olsaydi devami gelirdi diyip şuan sakinlesmeye calisiyorum.Cnm dr u ara bana beyaz perca gelirse ara demisti korkma kirmizidan
Mrb cnm bende tüp bebekle hamileyim.[QUOCNN "vebahargeldi, post: 37803092, member: 304858"]Hanimlar bi bakin yine ben
Rabbim sabır versin inşallah bir gün bebeğin gelecekbugun transferin 11. günü malesef degerim düşmüş.. 12.80 cikti sanirim dusukle sonuçlanacak
Kanama alanı bebeğin kesesi ile ayrı yerde bağlantısı yok canım yani kesem yukarda kanama alanı rahime yakın yerde .... Bende ilaçların bebeğe zararı varmı merak ettim....Keseyle baglantisi yoksa bebege zarar vermez dedi dr bana ama bilemiyorum
Evet canım sorarsın birKızlar ben 3 iğne kullanıyorum sabah progestan 50 mg akşam hibor 3.500 ve 3 günde bir proluton depot 500 mg kullanıyorum. . Devlet hastanesine gidiyorum hepsine ikili teste kadar devam et dedi . Bu hafta da özele gideceğim. Olmazsa tüp bebek doktorumu arayacağım.
Çok ilginç canım , benim tüpcü progestan iğne ile birlikte proluton depot olmaz demişti.Kızlar ben 3 iğne kullanıyorum sabah progestan 50 mg akşam hibor 3.500 ve 3 günde bir proluton depot 500 mg kullanıyorum. . Devlet hastanesine gidiyorum hepsine ikili teste kadar devam et dedi . Bu hafta da özele gideceğim. Olmazsa tüp bebek doktorumu arayacağım.