2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Bilmiyorum ki yaaaa ben tedavinin başından beri kullanıyorum progestani diğer kesede kalp atışı yok 6 + 4 günlük öylece duruyor

bugun transferin 11. günü malesef degerim düşmüş.. 12.80 cikti sanirim dusukle sonuçlanacak
Canım herşeyin hayırlısı olsun , sağlıklı bir gebelik olmayacaksa erkenden düşük olması daha hayırlı olur diye düşünüyorum.
Bence hemen moralini bozma 2 gün sonra tekrar beta HCG baktır derim , belkide katlayarak devam edecektir.
Önceki mesajında yaşadıklarını yazdığını hatırlıyorum , eğerki düşük olursa denemelere ara vermen küsmen bence yapılacak büyük bir hata olacaktır. Durmadan bıkmadan yola devam etmenin başarıda etkili olacağını tüm uzmanlar söylüyorlar.

Bilmiyorum ki yaaaa ben tedavinin başından beri kullanıyorum progestani diğer kesede kalp atışı yok 6 + 4 günlük öylece duruyor
İkinci kesenin sağlıklı keseyi etkileyeceğini hiç düşünmüyorum canım , eriyip gidecektir yada düşecektir.
Şu var , 12. haftaya kadar tüp bebek uygulayan doktor takip etmeli , eğer uzaksa telefonla bağlantı kurman faydalı olacaktır.

Gelmis gecmis olsun canim ya.okurken uzuldum sonra guzel haberle sevindim.pazar gun hep yat.mumkunse wc disinda hic kalkma.eger calisiyorsan bence bir hafta ara ver ve mumkunse yat.

Gelmis gecmis olsun canim ya.okurken uzuldum sonra guzel haberle sevindim.pazar gun hep yat.mumkunse wc disinda hic kalkma.eger calisiyorsan bence bir hafta ara ver ve mumkunse yat.
Canim sagol yatiyorum simdi persembeye kadar izinliydim. Pazartesi ogleden sonra dr.a gidecem ins. Onun disinda yatiyorum. Persembeden sonrada Allah kerim

Sabah kalktim ayaklarim ve bacaklarim sis yine.actim neti.preeklemsi diye birsey okudum.baktim sanki benziyor gibi.daha once bir kaybim oldugundan psikopatim biraz.dr.ozel oldugundan ozel hastaneyi arayip ilk dr.randevuyu aldim gittim.onumde ne yazik ki sorunlu gebelikler oldugundan 1.5 saat kadar bekledim.beklerken iyice stres oldum.ayaklarim daha da sisti.neyse tahlil falan sonuc derken isim 3 saate bitti.guzellerimi gordum sukur bir sikinti yok.dr.olabilir dedi.15 haftalik ikiz gebelikte 24 haftalik tek gebelik gibidir dedi.yani hamileligin basi diyerek endiselenme ,basinda degilsin dedi.hafta 7 gun 4 gun sebze 2 gun kirmizi et bir gun beyaz et yenilecek.her ogunde max.2 dilim ekmek.gunde 6 ogun.3 ana 3 ara.yatmadan onceki son ara ogun sut veya yogurt.ara ogunler meyve ve cerez.cips falan degilmisyarim saat yatsam bile kalkip bi dolasacagim.simdilik aklima gelenler bunlar.optuk hepinizi

Evet uzak kanamam olduğu gün aramistik tamam demişti ve ben hala devam ediyorum

Canım sevgili meslektaşım , Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak korkma moralini yüksek tut.
Bence buralarda fazla dolaşma , internette kanamalarla ilgili tıbbi araştırmalar yapıp moralini bozma zihnini bulandırma. Doktorun ne derse onu uygularsın.Güzel eğlenceli filmler izle , seni keyiflendirecek kitaplar oku ve bolca dinlen. Dualarım seninle canım.

Allah razi olsun ne diyecegimi bilmiyorum. Ins iyi olacak hersey. Herkes icin iyi olsun hayirli olsun sonu mutluluk olsun

İyi haberlerine sevindim canım :) Preeklampsi de yüksek tansiyon ve idrarda protein çıkışı olur , eklampsi ise daha ağırıdır.
15-16. haftalardan sonra beslenme çok önemli oluyor , heleki senin gibi ikiz gebelerde çok daha önemli tabiki .

Slm herkese.. ben 7 senelik evliyim 2. Denenemizde oglumuza kavustuk hamd olsun..suan 2 yasinda.. 1 adet dondurulmus embriyomuz kalmisti suan kizima hamileyim 30 haftalik cok sukur.. darisi tüm isteyenlere olsun insallah.. :)
Ooooooooo maşallah maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Kizlar ya bugun transferiminin 14. Gunuydu. Degerim 1500 cikti. Doktor muayene etti keseyi goremedi. Bir ihtimal dis gebelik olabilir ama gebelik gorunuyor diye bi konusma yapti. Son iki gun degerim 632 1500 . Icime sıkıntı verdi yaaa. Bor sorun yokturdur dimi. Görmemesi normal. Ya bi daha kendi dokturumdan baskasina gitmeyecegim vala.durduk yere canimi sıktı

Kese 2000 lerde gorulur nasil doktormus o ? Benim 12. Degerim 329 cikti 1 hafta sonra gittik kese goruldu. Bekle ve tekrar kan testi yaptir deger 2 gunde 2 ye katliyor cikar bence Allah buyuk icini ferah tut ve dua et canim..

Kese 2000 lerde gorulur nasil doktormus o ? Benim 12. Degerim 329 cikti 1 hafta sonra gittik kese goruldu. Bekle ve tekrar kan testi yaptir deger 2 gunde 2 ye katliyor cikar bence Allah buyuk icini ferah tut ve dua et canim..
Cok sagol canim. Icim rahatladi. Kendimi rahatlatmaya calisiyorum ama bir yandan da birilerinden bunlari duymak istiyorum. Internetten baktim. Benim degerlerim hep 2 kat artti. Daha erken zaten de doktor israr edince bir seyde diyemedim.ama bu son bilmedigim doktora gitmem daha.

Benim doktorum 329 degerindeki kan testimi bile tekrarlatmadi .. biz celiskili olan degerleri tekrarlatiyoruz degerin iyi dedi.. bazi doktorlar da masallah 10 kere test yaptiriyo.. insallah degerin guzek yuksekir ve kese gozukur canim ve sonunda saglikla kucagina alirsin minigini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…